kb. egy hónappal előtte, június 15. Helyszín ua., Wigwam.
A Te három hónapos szakaszaid nálam hat hónaposak. Kb. ekkor kezdődött a 6 hónap. És csak remélni tudom, hogy már lezárult...
<...akkor ez álljon itt mint új témaadó, avagy amolyan saját BLOG, netnapló jegyzeteCSke...>
Baszott sokat gondolkodtam már most, ezelőtt, korábban és régebben is.
Noha most valahogy az egészről kaptam egy év végi jelentést, zár-/vázlatot.
-Legyen hogy mégis inkább zárlat volt?
A lényeg kerekedjen ki hát itt, most!
A történet megint csak ott kezdődik, ahol már lassan fél éve szokott. Fél évvel korábbról!
-Tudjátok már lassan mindannyian..höhh. fujjátok, jún.12. péntek - Wingwam. Hmmm.
Szóval ez az eleje vagyon volt vala.
Lőn egy lány, ki mindent megváltoztatá
... (csak röviden! -rektor)
ámen.
Megváltozott minden. Mindent újból másként láttam. A szemüveg bissszttosss felkerült. Nem tudom. Tényleg nem láttam! Megvakultam, de belefér. Mostmár talán normális "fényforrások vesznek körül". Megláljuk mi lesz ebből, de 2 hónapon keresztül gondolkodtam, és nemhogy kettőre nem jutottam, de még az 1-ig se. rögej!
Aztán jött néhány újabb nyomós érv a gondolkodásra, végül most itt ez az új korszak. Munka, pénz, lakás... Part I. Chapter 3/1.
Szóval itt tartunk, és megint totál máshogy látom az egészet, ámbár az alapja szinte még szilárdan megmaradt.
Sziasztok!
Én most kezdek felborulni! De nagyon! Kikészülök ha ezekkel a hihetetlen elfuserált alakokkal kell beszélgetnem akár egy nappal tovább is!
Ölni fogok ha ez így megy tovább!
vagy pedig megint gyógyszerezni fogok!
utolsóként marad a sárgaház, amit már korábban mondtam, egy út előttem, de az csak nekem lenne jó, senki másnak rajtam kívül... ezért ezt nem akarom!
különösen az legeslegutolsó útat!
Már rájöttem miért is jó a csőlátás és a gyorsolvasás! Noha asszem pont fordítva csinálom. Mert elméletileg nem úgy kell ahogy én csinálom, de nekem itt és most egyszerűbb, mert 3 féle szót, vagy néha többet kell felismernek egy pillanat alatt, és én az első két mássalhanzót szemelem ki, ergo kihagyom a magánhangzókat, pedig fordítva kéne. Mind1. Rulz hogy így megy a munka, 2-3 betük akarok látni, el sem olvasom, de már a választ copyzom be :)
weres-Anikó: így sokkal jobban megy a munka. Mert lehet hogy fáradtabb lettem, de a statisztikailag is igazolható mert 10 sec egy üzi letudása :) komoly!!
Befészkelem magam ide de rendesen! Köszi Weres (kolléga)!
Az a baj a mai párokkal, kapcsolatokkal, hogy már nem tudnak annyit együtt lenni, mint a korábbi időkben!
Gondoljunk csak bele! Még régebbi korokban csak a téren éltek a gyerek, együtt voltak! Nem kellett iskola, nem is volt!
Korábban még, főleg ha fiatal voltál, akkor ott volt egy gyerekkori társ, egy gimnazista, és aztán lehet hogy egy hallgató leányzó legyen a barátnő!
Nekünk a kevés idő maradt, baráti környezet, bulik, munkahelyek... szomorú.
Főleg az a gondolat, hogyha még tovább járom az utam, mégöregebb leszek, még elkeseredettebb, vagy talán már nem is veszem észre hogy az életem értelme mi is volt valójában!
Na mind1.
Azért leírtam mert a fejemben értelmesnek tűnt :)))
Seventh nek kerestek szülinapot, peg mondja:
- jan 22
- az az én szülinapom! - mondja bud
- akkor május 26
- az meg az enyém! - így kelly
- akkor dec 25
- de hát az meg karácsony! - mondja bud
- de legalább nem születésnap. - na ezt ki mondta?:PP
meg ha jól emlékszem aszum is elfogyott. menni kell apuhoz ott van még egy üveg tartalék.. szeretem a karácsonyt:) mindig találok egykét üveg jófajta tokajit a fa alatt:) ha csak képletesen is..
no. mivel agyilag zokni a díszes társaság, álljon itt a vidámság receptje.
előszöris in flames: everything counts, lehetőleg dalszöveggel, párszor egymás után. majd mikor már a szád kezdi megközelíteni a füled, jöhet a Malacka és a TAhÓ : Szahara. ez is szövegkönyvvel, vagy 20x egymás után. én két napja nem tudok leállni:PPP úg felpörögtem tőle:)