Ez valami TV tuneres brutál verzió. Lehet, hogy rosszul emlékszem a pontos modellre. Hardveres MJPEG encoder van benne, úgyhogy full-screen capture tökéletesen megy vele. Van egy külső egysége, amin a csatlakozók vannak.
De biztos, hogy ez nem a Marvel.
Délután már itt lesz a kezemben, meg tudom írni.
en meg mondtam, hogy megvan mind. kvazi musoros kazettarol van atmasolva, nincs rajta szivtvlogo, viszont sokszor neztuk es secam. szoval akkor dontsenek a kompetensek.
csirio,
kérdeztem, hogy ki tudná szállítani azt a részt, aminek az elején Levender az ablakból kiabál, hogy 1927 van?
Az hiszem, ez a tizedik vagy tizenötödik rész (mivel a kazetta elején van). :)
Az én minőségem pedig jó. Alig húsz-harminc alkalommal lett megnézve, Szív TV-s felvétel. :)
Na, gyerekek oldjuk mar meg ezt a dolgot :)
KLiNg0n mar megmondta, hogy megvan Neki az osszes jol, tehat mar csak egy tunerkartyas megfejto arc kell, aki lezongorazna a dolgot.
Ilyet kell talalnunk, nosza!
Nekem is sikerült elolvanom, arra kérlek Benneteket, hogy az indexes címemet (fcs@index,hu) használjátok, mert a másikat nem mindig tudom olvasni! (hová vezetne ez...?)
Huuuuu! Ha elkészül egy ilyen gyűjtemény, az nagyon király lesz. Engem is érdekelne outsiderként a dolog. Ha én is kaphatnék majd egy pld.-t, úgy örülnék, mint Mabel férje a kéthetes májpástétomnak.
Nincs meg valakinek véletlenül az a rész, ahol Levender az ablakból kiabál kifele, hogy 1927 van? Sajnos ennek hiányzik az eleje. Ha már digizünk, legyen teljes a sorozat.
Sziasztok
Én is csak most találtam Rátok, pedig régi Mylord-rajongó vagyok. És - brühühü - nincs meg belőle semmi!
Szóval szívesen csatlakozom a gyűjtők táborához, ha él még ez a dolog. Igaz, jobban szeretem videón nézni a filmeket (én már csak ilyen konzervatív vagyok), valaki írta is, hogy megoldható, de mpegben is érdekelne...