Szép, jó estét kívánok! Még csak annyi időm van, hogy pár sort írjak, de hamarosan jönnek a fotók is. Tavászkám! A tavaly küldött kis tini piroskád egész télen vízben volt, és most végre eljött az idő. "Nagylánnyá" vált. Gyönyörű gyökeret eresztett. Pár nap múlva el is ültetem. De bevallom őszintén, most meg arra a szimpla sárgádra vetettem szemet. Mit is mondtál mikor jársz erre?
Sziasztok mindenkinek. Tegnap kőrbefényképeztem a teraszunkon a növényeket. A leanderok most hozzák igazán a virágaikat, ezeket és egy pár másikat meosztok véletek.
Hétvégén, ha jó idő lesz, ígérem, hozok néhány csodát képen, mert bár nem az enyémek, de minden alkalommal megcsodálom őket - már vasárnap titokban hozzájárultam a formázásukhoz néhány apró metszéssel :)))))
Én is visszavágtam májusban egy tavalyelőtti karóformájú apróságot - most látom, hogy nemcsak gyönyörűen kibokrosodott, de három hajtásán bimbó is van.
Viszont egy öreg szimplavirágú tő, ami tavaly télen majdnem kiszáradt, ezért tövig kellett vágni egyáltalán nem bimbózik, pedig tele van szép hajtásokkal. Vigyem naposabb helyre? Pl a pirosvirágú mellé? (ott van a gaz között az idén levágott apróság)
A másik képen az oszlop mögött az öreg nemvirágzó.
Sziasztok. gyönyörű a leanderem. a kicsi meg akkorát nőtt, hogy állandóan esett az eső.... a nagynak lett egy csomó új hajtása lent. azokat mikor vághatom le és gyökereztethetem?