Muszály kétszer locsolni, mert szinte egész nap rájuk süt a nap és az első ocsolás gyorsan felszívódik még a kaspó alatti tálcából is. A második locsolás víze marad meg másnap délelőttig.
Persze, tudom, csak nem tudtam ellentállni a kísértésnek, mert a szemnek nagyon szépek! Majd csinálok alkonyatkor, pénteken:-) Csak az eső ne essen még pár napig!!!!
Na jó, neked mindenféle fények vannak odakinn, így nem vagyok partner:-((( De ahogy este 11-ig ebben a székben ücsörögve nézegetem az alig kivilágított teraszt, nagyon jól érzem magam. Viszont holnap megint Budaőrs, hajnali kelés, úgyhogy sajnos mennem kell:-( Gyere máskor is!
Most jöttem vissza én is a terszról, most másodszor locsoltam meg este színültig a kaspókat a kútvízzel. Ha egy nap netán kimaradna, az már látszana rajtuk, így hát nem lehet sajnálni tőlük, no és még a tápanyagot sem. Az Osmocotén kívül nemrégiben minden kaspóba egy maréknyi Volldünger műtrágyát adtam a leanderoknak és mindennek ami aminek lehetett. Tetszhet nekik, mert az összes leander illatos lett, még az is ami nem szokott lenni mint a piros és a sárga is. a virágzás pedig magáért beszél.