Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Bíznak abban, hogy jön egy új Tóni, annak is lesznek ötletei (letelepedésikötvény ugye kilőve, bolgársvéd online kassza szintén, szinte minden szegmens munkavállalói fehérítve, az eus kreatív könyvelést sem eszik meg tovább) vagy mint ahogy a Legényanyából ismerjük, egyik Béla majd felszőlal a gondolkoggyunkbéláimra.
Abban amúgy bízok, hogy ennyire nem hülyék az amerikaiak, hogy Trump nyerjen. :) Elsőre még elhiszem, hogy elég volt a jó dumája, de másodjára már csak nem tud megvezetni annyi embert, hogy elég legyen. Persze jó sok pénzt azt biztos eléget majd a kampányára, mert nem akar sittre menni. Persze nyugodtabb lennék, ha nem Biden lenne a kihívója, mert azért ő se az a kaliber, akit ilyen időkben amerika élén szeretnék látni.
Majd hazajönnek. Vagy jönnek mások. 0,5 alatti tényleges magyar termékenységi rátánál elkerülhetetlen a népvándorlás. Bocs. Népvándoroltatás.
(pici ingatlanpiaci ismeretem van csak, különösen kivandorlas témában, de abban az a tapasztalatom, konklúzió-hitem, hogy sokkal inkább amiatt vásárolnak kint, mert az itthonit végre el tudják adni annyiért, amennyiért már odébb is lehet venni valamit, sőt... mondjuk újpesti közepes házból spanyol vidéki tengerparti háromszintest, vagy belvárosi nagypolgáriból floridai lakóparkit)
Ja, azt hittem, a német autógyártásra gondolsz. Az új titánokban nem vagyok annyira képzett, de azt tudom, hogy kínai érdekeltségekből sokat engedtek be. Az én ízlésemnek kissé talán túl sokat is. Nem tudom elmennek-e ezek a cégek vagy a számlát nyújtják be, de abban tökre igazat adok: ezek az aktusok fájni fognak. Csak kérdés, hogy azok a politikusok, akik belebukhatnak nem látják ezt? Nem jut eszükbe tenni valamit ellene?
Hát, szerintem sok bántalmazott nő lenne elégedett a házasságával, ha a férje csak kukákat borogatna és könyvekkel hajigálózna. :) Amúgy én elhiszem neki, szerintem ez már a válási folyamat lehetett, szóval simán lehet, hogy csak két évnyi cirkuszról van szó, amikor már váltak volna, de nem lehetett. Mint a Rózsák háborújában, valami kiváltja és elfajul. Bár a válás korrekt volt, szóval ezek se lehettek mindennapos dolgok.
A Libertárius Hipotéziskutató Intézet anyaga szerint nem lesz annyira vidám sem a választás, sem utána a helyzet. 2027-ben kivonul 7 nagy (pénzmosó, na jó, adópadicsomélvező) stratégiai partner, sok-sok ezer milliárd forinttal csökkentve főkönyvünket, s biza ilyen-olyan kötvényeink, adósságunk (hiteltől átütemezett fizetésig sokféle) 47,5%-a is perkálási időszakba kerül. Még szerencse, hogy vagy 20 adót már 2025-26-ban ki kell vezetni. Meg az szintén mázli, hogy megugrik a nyugdíjasok száma és az újaknak fizetett összeg is kiadósan nőni fog. Az persze jelentős változás lesz, hogy az EU nevű gittegylet klubtagságija is megugrik, s ott is csengetni kell majd a kovidukrajna-hitelek ránk eső picinyke részét.
Dramaturgiához nem nagyon értek (ahhoz sem), tehát nem tudom eldönteni, hogy öszöd2 lesz, vagy konzervatív fordulat. Azt mindegyikőtök tudja, én mit szeretnék. Meg azt is, hogy az illiberális államot én nem így képzel(t)em el.
Én ahhoz a részhez kapcsolódóan írtam, hogy ingyen elérhető dolgok vannak mezei állampolgárok számára is. Pl. az egyik barátnőmnek kémprogramot rakott a laptopjára a faszija, szerencsére ügyetlenül és tönkrement a gép. Így csak adatai vesztek, de időben tudott szakítani a fószerrel. Anno, amikor a férjem még Magyarországon dolgozott, tartott ilyen témában is tanácsadást, és már akkor olyan cuccok voltak, hogy csak pislogni tudtam rá. Pl. egy pendrive-szerűség, ami a gép bekapcsolása nélkül lehúzza az adatokat egy számítógépről, úgy, hogy a gépen sehol sem látható, hogy egyáltalán történt valami a géppel. Vagy egy másik kis program, ami bármilyen telefonszámot képes volt kiírni, és ott menőztek vele, hogy az egyik résztvevő mobilszámát írta ki híváskor a fogadó telefon képernyője, úgy, hogy a fickó kezében ott volt a telefonja és nem az hívta. Meg hasonlók. :) De ez más, mert ezek a szakszerveknek vannak, ilyet nem lehet könnyen lenyúlni otthonra.
Valahol azt olvastam , hogy MP. szerint max 5 éve ismeri őket . Akkor miről tudtak 10 éve ? Egyáltalán ez a házasság mikortól került a hatalom látószögébe ? Érdektelen párok magánéletét miért figyelnék ?
Nincs jól megbeszélve ez a "központi utasítás" , mert túl sok az ellentmondás benne .