Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Szia HANGA444 Rossz hírem van,nem megy neked most a csomag,vízbe teszem. apusom odavolt éjszaka Zsolcánál készültségben,ma is megy,a gyerekem holnap kora reggel megy koliba vissza busszal,ha javul a helyzet(1-2hét) akkor visszük neked.Nem akarlak ijesztgetni de kritikus a helyzet a Sajón
A többieknek ígért dolgokat igyekszem a héten eljuttatni a postára!!!
Szia! az időpont jelenleg nagyon bizonytalan,ha elrendelik a készültséget ami már 99% akkor megy amikor tud,cucc már a csomagtartóban útra készen,de legrosszabb esetben leteszi a kaputokba,ilyen cudar időben nem hiszem,hogy bárki is elvinne egy" marha nagy zsákot,tele gazzal"aki nem tudja mi van benne annak úgy sem kell(marha nagy-kicsit elméreteztem:)),az enyémet meg majd elhozzuk valahogy,a jövő héten jönnek a fiamék,majd vele átmegyek,persze ha a gát járható lesz(pokoli mennyiségű eső)
Szia én postán kérném,Borsod megye Tiszaujváros kicsit messze van a fővárostól,és nem is járunk arra,a címem csak akkor tudom küldeni,ha irsz nekem egy emailt,mert innen én nem tudok küldeni(nem értek ehhez a hülye géphez,és valami nincs rajta ami kéne ahhoz)de ha irsz nekem akkor már tudom küldeni a címem! Előre is nagyon köszönöm
aki kér / kért, vagy kérni fog fügét (inérhátiszupernagyi, mediterránkert, gyanyidobo), az jelezze nekem légyszi mailben, hogy személyesen, vagy postán kéri... :) én és a fügék Bp-n vagyunk :)
Szia ÓÓÓÓ de örülök!!!!!Ezen a topikon mindenki olyan kedves(van ahol nem) most már csak azt mond meg mit adjak cserébe??? Tőzike,vad,sárga nőszirom,császárfa mag,vagy nyár végén dugvány,de van még csokros hagymám is!Ja és írj kérlek a kisnezsuzsi@citromail.hu címre mert én innen nem tudok küldeni mailt.
Szia, eddig ugyan a létezéséről sem tudtam, de kíváncsivá tettél a goji bogyóval. Télen mit csinál, lehullatja a leveleit? Szívesen elfogadnék belőle. Ha kicsi a kerted, akkor vadgesztenyét nem ajánlok cserébe :) pedig abból sok van, de akkor mit?
Szia, hat után legyen, jó? Kora délután a keresztlányomat megyünk felköszönteni és nem tudom pontosan mikor fogunk hazaérni. De hatra tuti itthon vagyunk.
Meglep.A trükk azt nem tudom.De az biztos,hogy nem szabad nagy cserépbe tenni mert akkor gyökérre fejlődik.ha kicsibe/látod a képen is/akkor viszont plafonig nő ezért csonkitani kell,ettől elágazó lesz +a levágott ízek gyökereztethetők.Adj egy kis időt neki.Baromi igénytelen:birja a hő ingadozást,télen a hideget sőt akár sötét pincében is teleltethető,legfeljebb lehullik a levele,de tavasszal visszanő.Amire vigyázni kell a lisztecske/fehér repkedő szivogató kártevő/ezt azonnal rovar ölözni.
Szia, engem érdekelne a téltemetö is, meg a kék Agapanthus, és van is rózsaszín ernyösliliomom, de még sose virágzott; egyre csak sarjadzik. Nem tudom, mindennek a megejtése mikor lenne aktuális, gondolom csak összel, visszahúzódás után. Téltemetöm van ugyan; két dobozba ültettem öket, de elö se bújtak. A gumók viszont kö kemények, nem úgy néznek ki, mint akik elrohadtak, vagy erre készülnének. de akkor vajon mire készülnek, és föleg mikor?
Most látom, hogy te kértél fekete ribizlit, és gojibogyót is.
Mind kettőt tudok küldeni. Képzeld, a gojibogyót most tavasszal kiástam, elajándékoztam, mert túlságosan nagyranőtt, minden növényt elnyomott. Ma fedeztem fel, hogy újra kihajtott. Elég agresszíven nő. Az én kertem kicsi, nem tudom megtartani.
Szia írd meg a címed és küldök szívesen!!!!Amit szeretnék,fekete ribizli,füge ,kivi,goji bogyó,de ne aggódj ha ezek nincsenek akkor nem kell semmi küldök úgy is!!!!!
Szép eső nélküli reggelt,napot mindenkinek!Bár itt nálunk,északon nem úgy néz ki,hogy megvalósulna! Új vagyok még itt a Csere-berén,de olvasgatlak néha benneteket.A csokroshagyma keltette fel az érdeklődésemet,amit szeretnék kapni.Cserébe téltemető magot vagy gumót tudok felajánlani,ha megfelel. Van még ezenkivül többféle növényem is,főként dísznövények. Szeretnék még rózsaszín ernyősliliomot is,cserébe fehéret tudok adni vagy kék szerelemvirágot.Csere is érdekel,mert abból nekem csak világoskék van,és szeretnék még sötétebb kéket és fehéret is. Érdekelne még a tőzike mag vagy hagyma is. Jaj,de szépen kezd a nap kikukucskálni a felhők mögül!De jó lenne,ha sikerülne neki!
Engem érdekelne a perui földicseresznye és a tamarilló. Sajna nekem is kék golgotám van, esetleg tudnék adni Cliviát, vagy nagyon szép sárga sásliliomot, vagy fekete hunyort, füge kaktuszt.
Szeretném jelezni, hogy nekem épp most gyökerezett ki egy hajtás, amit tavasszal kaptam az egyik csoporttársunktól. Már három hete nincs rajta a palack és szépen hajt. Ráadásul kikeltek a magok is, amit kaptam. Szóval lehetetlenek nincsenek. A szurinami cseresznye viszont tönkrement, pedig arra mindenhol azt írják, hogy könnyen szaporítható dugványról.
Sziasztok! Szeretnék dögvirágokat ,adnék érte kaktuszokat! A linken szereplő dögvirágjaim már vannak,valami más fajtákat szeretnék. dögvirágjaim A következő linken pár kaktuszom van virágzás közben,de van még ezeken kívül pár száz fajta. kaktuszaimból
Szia, van még, küldd át a címedet. Amiket felsoroltál abból mind van a dísznövényeket kivéve, de azt meg nem akarok, mert nincs helyem már a lakásban. Nincs valami kerti növényed? Ha nincs, akkor Don Corleone-t tudnám idézni.