Keresés

Részletes keresés

Bunda84 Creative Commons License 2006.03.25 0 0 2009
Én is úgy tudom hogy ő támogatta az indulásunkat! Most nem azért de mondhatunk rá bármit mégis az van ha ő nem csinálta volna amit akkor  nem lenne ennyire ismert hazánkban ez a sportág! Én így látom,hisz ha bárki kérdezi hogy mit sportolok és én azt mondom hogy amerikai focizom,mindig az a kérdés hogy az Árpa csapatában?!! Szóval azért ez jelent valamit!
Előzmény: KETREC (CAGE) (2007)
Roland #25 Creative Commons License 2006.03.25 0 0 2008
Nem védeni akarom az Árpát, de ő is támogatta az indulásunkat a másik alelnökkel együtt. Az elnök döntött 1/3os (!) többséggel ellenünk. Ez a magyar demokrácia!
Előzmény: KETREC (CAGE) (2007)
KETREC (CAGE) Creative Commons License 2006.03.25 0 0 2007
ott van elrontva az egész h.az árpa mafsz alelnőke!!aki 1 csapatban játszik az nem lehet többi csapatnak felülbirálója!!mert ugy lesz a döntés ahogy neki tetszik és a csapatának!!és az ember válasszon vagy elnők alelnők vagy játékos!!ez nem igy müködik!!saját csapatában biztos elnézik neki de máshol nem!!az ne döntsön ki mikor kivel játszik,mit lehet meg mit nem!!lényegtelen mert ha a debrecen és nem minösiteni szeretném őket félreértés ne legyen,lenne benne a mafszban és ők lettek volna az 1.csapat és ott is van 1milliomos csemete,aki azt hiszi mindent megtehet ugyan ez lenne!!és ezek szerint ha a giants átmegy a bk-ba akkor az megszünt erre a ligára=>nem lehet ellenzője a mi szereplésünknek mert ők már bk csapatban vannak bk tagok és a bk nincs ellene az indulásunknak!!tehát ezt már nem lehet a fejünkhöz vágni ezáltal ez a szavazati joguk meghalt!!marad 1 csapat a vipers!!nehogy már 1 csapat döntse el,h.ki induljon ki ne!!mert ha igy van akkor irjuk mi is le azt h.nem akarjuk h.a w2 induljon a ligába mert nekünk meg a vipers keresztez!!és elkezdödött 1 nagyon értelmi fogyatékos vezetés ebben a sportágban és mindenki azt mondja ne induljon a másik és akkor nem lesz liga csak sárdobálás keresztezés!!de nem igy van mert csak velünk problémáznak!!amerikában ezt perre vinnénk és annyi pénzünk lenne ebből h.senkinek sem kellene dolgoznia abban biztos vagyok!!
Roland #25 Creative Commons License 2006.03.25 0 0 2006

Én nem érdekesnek hanem undoritónak tartom ezt az egészet!

És tényleg sok a kérdőjel!

Előzmény: villa84 (2004)
sabodave Creative Commons License 2006.03.25 0 0 2005
ÉS?!
:F
Előzmény: villa84 (2004)
villa84 Creative Commons License 2006.03.25 0 0 2004
Hát az a helyzet skacok, hogy igen sok dolog hibádzik a szövetség részéről, mert például én arra lennék kiváncsi, hogy mi alapján lett az elnök egyáltalán elnöknek választva? én ugy gondolom józan paraszti ésszel, bár javítson ki bárki ha ez nem így van, hogy a vezetést a szövetség tagjai azaz a csapatok választják meg, én ezt szeretném tudni, illetve erről szeretnék valami nyilvános forrást látni, mert innen kellene hogy kapja legitimitását!! ez érdekelne még engem, ja és persze a sorsolásról készült bármi hivatalos jegyzőkönyv kivonat, nem tudom a többi csapatnak mi a véleménye a két divizióról, de aki szerintem egy kicsit is ismeri a magyar csapatokat az biztos érdekesnek találja.

szóval túl sok itt a kérdőjel is!

?????????
Roland #25 Creative Commons License 2006.03.25 0 0 2003

Mi az hogy miattunk? Neked volt vmi szerzödésed a Viperssel?

Ki korlátozhat abban hogy azt csináljam amit szeretnék? Én ugy gondoltam (helyesen!) hogy a Cowboysban sokkal jobb lesz.

Nem választhatom meg hogy kivel és hol akarok dolgozni?!

Előzmény: Csui_ (2002)
Csui_ Creative Commons License 2006.03.25 0 0 2002

És látjátok itt van.....
Erre gondoltam másodszor..

- Ha már két csapat nem indulhat miattunk, akkor mi sem indulhatunk!

Ennyi lehetett a reakció....ki tudja milyen indíttatásból.
És szertintem is igaza van Ketrecnek abban, hogy nem biztos, hogy csak egy ember áll a dolgok mögött, én el tudom képzelni azt, hogy jópáran nevetgélnek most újjal mutogatva ránk: "Ez kellett, hát megkaptátok!!"
Mindegy!Most vagy később, így vagy úgy, de ki fog derülni, hogy mennyit érünk, és meg fogjuk mutatni mindenkinek....

mrkiller Creative Commons License 2006.03.25 0 0 2001

ÉS  ?

sabodave Creative Commons License 2006.03.25 0 0 2000

Igen, a mostani bizonytalanságnál nincs rosszabb!
De mire jó ez az egész a president-nek?
Ezzel csak ellenszenvet vált ki mindenkiből!!!

Előzmény: Kapor_ (1999)
Kapor_ Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1999
Minnél elöbb...jó lenne már holnap azzal a tudattal felkelni, hogy indulunk a bajnokságban!!!
chrisztosz Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1998

Figyelj dózer, mi itt regélhetünk olyan eszmékről mint demokrácia vagy méltányosság, sportelhivatottság ha ezek nem azonosulnak LAckó érdekeivel.

Szerinted a fentiek hogy viszonyulnak, az önös érdek, a pénzmámor és hatalomvágy gondolataival? Mert LAckót nagyon úgy néz ki, hogy csak ezek vezérlik.

De mi megbocsájtanánk nem? Minden ember követ el hibát. De tanul belőle, átgondolja és változtat.

Lackó, tégy így Te is!

Előzmény: Dozer69 (1995)
KETREC (CAGE) Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1997
ez az elnők csak 1 bábu!!valaki mozgatja!!ráadásul probowl-t is támogatta csapatunk minden negyed igy kezdödött!!pecsét??5perc alatt kész van ha már meg van,5perces futárszolgálatok vannak akik mindenhova szállitanak mindent!!nagyon gusztustalan,primitiv emberek ezek!!biztos többen vannak csak strucc politikát játszanak mert ők rafkónak hiszik magukat!!lehet csak el voltak-vannak kényesztetve és azt hiszik bármit megtehetnek!!nem fognak!!
chrisztosz Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1996
Akár lehetne LackóFelső is...
Előzmény: Dozer69 (1995)
Dozer69 Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1995

"Demokratikus"

Én ilyenről egyébbként még nem hallottam pedig jogász leszek.

De engem egyébbként sokkal jobban érdekelnének a jegyzőkönyvek. SŐT tovább megyek, én belenéznék a "szövetség" gazdálkodásába is. Vajon mi lesz azokkal a pénzekkel, amik a csapatoktól különböző címeken folynak be?

Tisztelt elnök úr(továbbiakban: lackó) miért kell ezt csinálni? Miért nem lehet ezt kultútált sportemberek módjára intézni? Elvileg a szövetség és lackó célja a sportág előremozdítása! Vagy nem? Azt gondolom, hogy az mindenképpen előre viszi a sportágot ha 8 helyett 9 csapat indulhat.

Szóval szerintem ez az egész szánalmas, és nevetséges. Arra tudnám hasonlítani mint amikor az óvodások nem engednek valakit játszani, mert őt épp kiközösítették valamiért. lackó úgy látszik most minket közösített ki. DE MIÉRT??? Az óviban nincs mindig erre magyarázat, de szeretném azt hinni, hogy lackó azért ha nem is sokkal de már az óvis szellemi szint felett jár. Legalább általános iskola második osztályos szinten.

Tiszteletem Mindenkinek (akinek nem inge... lackó!!!!)

Dénes Gábor

Offensive Line

Budapest Cowboys

Előzmény: chrisztosz (1994)
chrisztosz Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1994

Ezt azért ajánlom mindenkinek a figyelmébe:

részlet a MAFSZ alapszabályából:

"...

A 15.§. 1., 3. és 5. pontjai esetében a határozat meghozatalához a közgyűlésen jelenlévő

szavazati jogok legalább 2/3-ának egyetértése szükséges. A 15.§ 7. pontja esetében az elnök

és az elnökségi tagok (elnökhelyettesek) vonatkozásában a megválasztáshoz és a

visszahíváshoz a jelen lévő szavazati jogok 100 %-a szükséges, míg a felügyelő bizottság

elnöke és tagjai esetében az összes szavazati jog 2/3-a szükséges a megválasztáshoz és a

chrisztosz Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1993

Áááá, nem kell beadni, nem is kell hogy tudjon róla az EFAF, csak hírdesd az igét hogy te EFAF tag vagy!!! Az se lényeges, hogy ezt bárki leellenőrizheti, hiszen erre már van egy jól bejáratod válaszod:

ÉS!?

Ízlelgesd ezt a szót! MEgoldásod lehet mindenre. Csak mondogasd magadban, És?!...ÉS!?....ÉS!?... ugye milyen egyszerű?

Előzmény: Choosy (1991)
Choosy Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1991
Nem vagy egyedül Chrisztosz!
Javaslom váljunk szét 3 csapattá és alapítsunk egy másik szövetséget, mondjuk a Nem Korrupt Magyarországi Amerikai Futball Szövetség, vagy Tagadjuk a Királyságot Fociszövetség néven! Adjuk be a tegfelvételi kérelmet az EFAF-hoz.
Schneider87 Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1990
:(
chrisztosz Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1989

Én nem tudok belenyugodni abba, hogy KIREKESZTETT(EK) minket a bajnokságból. Lehet csak én vagyok ilyen kib@aszott szentimentális, naiv, de én harcolni fogok az igazamért, igazunkért. Miért kelljen várni egy évet? Nekünk ugyan olyan jogunk van a játékra mint másoknak. Ráadásul a szépen kitolnak minket  DIV 2be 2007re.

Thank you Mr. President!

Have a nice Dream!!!!

chrisztosz Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1988
Érzek valamit a levegőben.... büdös van....valami büzlik a MAFSZban.....fejétől bűzlik a hal....a hal neve (nem Wanda)...
chrisztosz Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1987

Tudjátok mi a legszebb? én úgy hallottam  hogy három csapattoó ment levél a MAFSZhoz, hogy ne járuljon hozzá a tagságunkhoz. Csak csendben jegyzem meg. (ne találgassunk)

Másik. Kérdem én Mr. President, ha már ilyen levelekkel teszik lehetetlennél az Ön kellemes életét, a saját kis banánköztársaságában miért nem hallgatja meg a másik felet is?

Srácok ebből levonhatjuk azt a következtetetést hogy megutálunk egy csapatot és  elkezdünk leveleket küldeni, hogy ne lehessen tag és ne indulhasson a bajnokságban. Nyert ügyünk van!!

El Dictator, volt olyan ember is akit meghallgatott közülünk? Vagy La Republica Banana-ban ez nem így megy?

Egyébként mikor szándékozik bemutatni azon okiratokat amelyek hozzánk kötődnek? Vagy éppen most készül? Segíthetek? Segíthetünk?

I have a dream....focsi woithout Mr. T. Lacika!

Na megyek hányni....

Előzmény: Rizsa_ (1983)
imi57 Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1986

Bunda MSN

Choosy Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1985
Barátom!

Meghallgatod az egyik fél véleményét és máris ítélkezel. Nem emlékszem, hogy a kivált Viperákat valaki is megkérdezte volna a szövetszégtől a döntésükről. Én megindokoltam azt a Vipers vezetőségének és nem hoztam nyilvánosságra, hogy ezzel ne hozzam kellemetlen helyzetbe őket.
Az elnök úr miért nem tájékozódik személyesen, miért a nyílvános fórumokban elhangzottak alapján alkot véleményt?
(még el sem kezdődött az amcsi fociélet kis hazánban és máris olyan érdekek feszülnek egymásnak, mint európai testvérében. Vihar a biliben!)
Néhány tollvonás, pecsét és tönkreteszik közel száz ember munkáját!

Varga Zsolt
Előzmény: Törölt nick (1978)
Bunda84 Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1984
Bár úgysem olvassa de szeretném megkérdezni az elnök úrtól hogy jövőre hajlandó megengedni hogy induljunk valahol? Mert nyáron szeretnék belemenni egy olyan műtétbe amibe nem muszály,de csak azért mennék bele mert játszani akarok,játszani abban a bajnokságban amiről már azóta ÁLMODOZTAM mióta elkezdtem ezt az egészet! Akkor is erről ÁLMODOZTAM amikor derékig begipszelve feküdtem az ágyamon hajnali háromkor és nem tudtam aludni a fájdalomtól,akkor is a bajnokságra gondoltam amikor az orvos elmondta hogy igen ez elég súlyos sérülés legalább fél évig nem edzhetek a műtét után,akkor majdnem rosszul lettem,forgott velem a világ mert tudtam kimaradok abból amiről mindig ÁLMODTAM,mert én csak játszani akartam a barátaimmal,küzdeni az oldalukon mert erre készültünk már a kezdetek óta! Tudom más is erre készült,de egy szerencsétlen,és nagyon szomorú fordulat miatt ők (akik szintén a barátaim,és szeretem őket) sajnos szintén nem indulhatnak,igaz azért mert nincsenek elegen és még nem tartanak ott,de kezdenek talpra állni! De rajtam kívül ott van még 90ember,akik szerencsére egészségesek,edzhetnek,ÁLMODOZHATTAK már erről a bajnokságról is,és ÁLMODTAK is,mindig!! De ezeket most tönkretették,vagy egy ember tette tönkre....ezt nem tudom biztosan!!! Amit biztosan tudok és már gyerekkorom óta erre tanítanak hogy az ÁLMOK arra valók, hogy megvalósítsuk azokat, és nem mások, hanem mi magunk. Szóval bármit is akart ezzel elérni az a valaki annak üzenem hogy nem adjuk fel,készülünk tovább!!!! Kevés ő hozzánk,ha idén nem is de jövőre nagyot fog nézni mert ezzel csak erősebbé tesz minket!!!
Rizsa_ Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1983
Figyelj gondolkodjál már kicsit... eljöttek 50en ott maradtak 8an. Lehet, hogy volt valami okunk rá? Mi azóta semmi rosszat nem tettünk a Vipersnek, viszont kapunk hideget meleget még 3 hónap után is érte.

Csak azt tudom mondani, hogy engem senki nem hívott a Cowboysba. Nem jött oda senki a Viperák háta mögött, hogy "figyelj Rizsa gyere, hagyd itt őket". ÉN hoztam egy nehéz döntést. A távozásomat terjedelmes levélben megindokoltam a Vipers vezetőinek is. A Vipers jelenlegi edzőjével mind a mai napig remek kapcsolatom van.

Tulajdonképpen mit látnék a Viperák edzésén, amiért magamat kéne felelősnek éreznem vagy a csapatomat?!?!?!?!

Ez egy nagyon nagy kamu, hogy tönkretettünk 2 csapatot. Pár sértődött, gonosz vagy buta ember ezt tűzte a zászlójára és lobogtatja ahol csak tudja. Komolyan, mostmár nehogy valaki ezt elővegye mégegyszer! (Főleg olyan ne aki ott se volt)

Presa Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1982
Sziasztok!

Engem még egy dolog nyugtalanít, mindenki az elnököt szídja, de biztos, hogy csak ő egyedül döntött így?

Nem lehet, hogy ő lett kirakatba téve míg a többiek jót röhögnek a háttérben.

ÁÁH mondjuk ez lehetetlen, mert itt mindenki korrekt elnökségi tag.

tetszelegve
chrisztosz Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1981

Miért játszunk edzőmeccseket meg scrimmageket, ha minket is ugyan úgy megillet a II. HB-n való indulás? Ja a másik sorry BK de ezt be kell írnom. HA gond hogy emberek elmentek a Giantsból és a Vipersbél a Cowboysba, a mostani Giants-BlackKnights miért nem gond?

Csak jelzem, nekem nem gond!!!! Szabad országban élünk, mindenki játszani szeretne.

Nem tudom, hogy csapattag vagy-e vagy szurkoló, de biztos téged is rosszul érintene, ha nem játszhatnál vagy nem szurkolhatnál a kedvenc csapatodnak a II. HB-én. Vagy neked minden?

A fórumkarate messze áll tölünk. Mi a tettek emberei vagyunk!

Bee007 Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1980

KEdves FOcirajongó!

Amennyiben a Viperst hozod fel példának, rosszul teszed. Hacsak nem jozsiu tipusú kitalálmány vagy.

Ugyanis a Vipersben egy flettébb érdekes helyzet alakult ki, és személyes ellentétek, illetőleg egyéb belső indíttatások késztették az embereket távozásra. Ugyanis egy ha nem jön a hegy Mohamedhez...- helyzet alakult ki. ÉS sajnos nem jött a hegy Mohamedhez. Nem szeretném bolygatni ezt a Vipers témát. CSak szemet szúrt, hogy mi 40-45-en benne éltünk. ÉS talán jobban látjuk, hogy mik voltak a kiváltó tényezők.

ÉS ha az elnök úr azért kíván tiltólistára tenni, mert szabad akararomból távoztam egy csapatból és folytattam egy másikban, akkor úgy érzem valami hibádzik itt.

Szóval hidd csak el, hogy 40 embernek is lehet közel hasonló a véleménye.

Tisztelettel(?)

Poli4114 Creative Commons License 2006.03.25 0 0 1979

Jó reggelt!

Hát szómorúan olvastam a fórumunkat, hogy ez történt velünk!!:(:( De ezt is túléljük és majd ősszel!!

G.I megkaptad az üzeneteimet?? gondolom azért nem reagáltál rájuk, mert a csapat dolgait intézted de nem gond mert megértem!!,de ha már nincs dolgod akkor írjál vagy hívj fel!Előre is köszi!

GO COWBOYS!!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!