Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Egyébként van egy oldal, ahol a megjelenés után nemsokkal szétszedtek egyet, és a benne található alkatrészek 149 dollárba kerültek...Összesen. CSak úgy érdekesség! :)
Info a kedves erdeklödöknek: kedvenc arösszehasonlito site-om szerint az 5.G 30 GB-os kütyü 299,- euroert kaphato a legolcsobban az EU-ban. Hozzajön kb. 20 euro szallitas. Hireket mondtunk, 9 ora mult 12 perccel.
Én azt az infot kaptam, hogy lesz távirányító hozzá! Engem csak az zavar, hogy nincs egy normális - ővre csatolható - biztonságos, kemény bőrtok!
Biztos lesz, csak ez ember ugye azt szeretné, hogy ha már beruház egy ilyen drága vacakra, akkor kiegészítők és tartozékok garmadája várja! :)
Persze érthető, hogy nincs semmi, hiszen még csak most kezdték gyártani.
Viszont az is biztos, hogy ilyen eladási mutatók mellett brutális mennyiségű szirszar lesz hozzá később! Nekem egyenlőre csak egy hálózati töltő kell majd! (Ezt sem értem, hogy 90e Ft-ér mi a f@szért nem képesek adni egyet vele...)
Nagy üzlet ez...:))) Fene az Apple jó dó'gát! :))) Kár, hogy nem én találtam ki...
A nano volt az első, és az 5G-n sincs már az a kiegészítő csatlakozóhely a fülhallgatóaljzat mellett, amit ezek az eszközök használtak. iTrip van már dock konnektoros, de érezni a aszranak adott pofon szagát, még ki sem dobták az lcd-s verziót, máris inkompatibilis az összes kapható ipoddal. És arra sem gondoltak okoskáék applenál, hogy fasza mondjuk az iTrip az aljára csatolva, akkor a töltőt hova dugjam? Sajnos itt már érezhető a nagy kaszálás szándéka, mivel az apple nemrég felszólította a tartozékok gyártóit, hogy ~1% helyett fizessenek 10+%-ot, és ezzel a trükkel kizárták nagy részüket.
Erről van szó...Ki látja a 2,5" képernyőn, hogy mi zajlik pontosan. Mondjuk a metrón....Legalább annyira fontos, mint a videotelefonálás a 3g-ben... :) De legalább vékonyabb lett, és több zene fér rá. Ez már valami. :) Ez elég megszokott, soha nem lehet időben kapni semmit. Nagyon szeretik elfelejteni ezt a régiót az Apple-nél.
Van egy szervíz az A4 Apple Centerben, az Andrássy út 4 alatt, vagy pedig ahhoz a kereskedőhőz vidd vissza, akinél vetted. Hivatalosan ő küldi vissza garanciaidőn belül a szervízbe...
No, hát túl vagyok végre az első sikeres konvertáláson! Megy a Star Wars és hangja is van! Felirat még mindig nincs, de most már akkor is ráteszem valahogy! Bár az a helyzet, hogy így számítógépen lemodellezve az a 635mm-es képátlót, szerintem teljesen felesleges gyötrődnöm vele, mert elolvasni azt egészen biztosan nem lehet! Csak hát a kihívás...:))) Egyébként filozofálgattam, hogy mire is lesz jó ez a video lejátszás és arra kellett rájönnöm, hogy tulajdonképpen szinte semmire, hacsak nem az ember a saját rövid videóit akarja mutogatni valakinek. Mert egy hosszabb film megeszi az akkut, csak szinkronos jöhet szóba a felirat nagysága miatt (mármint az olyan emberkéknek mint én, aki angolul kissé gyengén karattyolnak), az meg, hogy tévén is lejátszható nem hoz nagyon tűzbe, mert két és fél óra konvertálás egy jó erős video minőségért cserébe elég nagy ár! Másrészt minden ismerősömnek van DVD-je...
Szóval jó nagy vakítás ez, de a 30G és a kiváló zenelejátszási képesség, a fotó áttöltési és lejátszási tulajdonságok jól fognak jönni! A video meg csak plusz!
Már csak egy király bőrtok kéne hozzá, vagy valami skin, és természetesen meg kéne már venni!
Úgyhogy ha valakinek tudomására jut, hogy árulják valahol az országban, az kérem hogy ne tartsa vissza az info-t!!! :)))
Egyébként szinte mindenütt a novemberi hónap közepét mondják...:(((
Ezek az akkuidők nagyon névlegesek. Ki az a felhasználó, aki csak egyfolytában hallgatja a zenét, de rá se néz a kijelzőre, nem állítja le néha stb... Egyébként próbaként egy éjszakára bekapcsolva hagytam az enyémet, és csak a felét vitte le, tehát ebben az esetben igaz a leírás...
Ipod konnektoros töltők 100-240V között muxenek, ha a csatlakozót lekapod, sima hifi kábel rákötve tudod használni. Mindegy hol veszed, ugyanazt kapod.
lejátszási idő: attól függ hogy használod. Ha ugrálsz a számok között (azaz vinyó újra meg újra felpörög) akkor kevesebb. Ha playlistet, albumot, akármit játszol le, akkor többre elég az aksi, mert a cacheből olvassa be az adatot, nem pörgeti a vinyót.
Köszi mindenkinek a segítséget, konkrétan az én helyzetemben arról lenne szó, hogy én nyáron az usában vettem egy 4GB-s iPod minit, és nem adtak hozzá adaptert. Csak ugye hogyha már több napra elmegyek otthonról, akkor könnyen megeshet az a dolog, hogy lemerül:( Ezért döntöttem így h veszek megközelítőleg 10ezerért (fáj azért érte a szívem, de ez van), kint persze 20 dolcsiért kaptam volna (4000), de hát az 110-es azzal meg nincs kedvem szórakozni. És igazából nekem egyedül töltésre kéne ez az adapter, fire wire portom nincs is a gépben, de ha esetleg tapasztalatból úgy tudjátok, hogy a fire wire töltésre jobb, akkor azt veszem meg, hisz egy árkategória az usbvel.
Szerintetek jobban fel fogja tölteni nekem, ha nem számítógépről, hanem 220-ról töltöm? Mert finoman szólva nem vagyok megelégedve a lejátszási idejével. Már ki is kapcsoltam az automata backlight-ot, de úgy kb 5-8 órákat játszik le, ami azért korántsem egyenlő a gyári 18-as ígérettel...
Cca 12-13 ezerrel jönne meg olcsóbban a cucc. Viszont ha mégis ki bontják, lehet drágább lesz, mint itthon... Plusz ha elromlik, baszakodhatok megint a garival, az érvényes/nem érvényes, szokásos marhaságokkal. Szal lehet, nem éri meg rongyos tizenezer a kockázatot.
Nem, mert azt írják rá, hogy ajándék. Diszkrét kis dobozban küldik általában, és ha ráírják mondjuk, hogy walkman vagy hogy kisrádió jó esélyed van, hogy a vám ki se nyítja és továbbengedi. Nekem épp ma jött egy hasonló kütyü és pont ez volt :)
Én abból indulok ki, hogy szar számot nem teszek az iPodomra, még akkor sem, ha harminc gigás. Oké, oké, ideiglenesen elképzelhető, de azt rögtön *-gal jelzem, hogy tudjam: otthon le kell törölni az iTunesből.
Számomra az alábbi kategóriák léteznek:
***** = ez gecijó, bármikor szívesen behozhatja a Dj. Shuffle, végig fogom hallgatni. **** = a maga stílusában király, de lehet, hogyha nincs kedvem hozzá, akkor skippelem. *** = ez ebben a stílusban a jó zene. ** = néha jó előásni, de semmiesetre sem favorit. * = szar, le fog törlődni. esetleg nagyritkán meghallgatom.
Ezt meg nem tudta megmondani pontosan, akkor amikor beszeltunk! Valahol ertheto, mert az USA-ban is 18-a korul jelentek meg az elso darabok! De hat majd csak ideer, holnap dobok is egy mailt neki!
Könnyen előfordulhat, mert azt mondta a srác, hogy nagyon nagy az érdeklődés! De szerintem hívd fel nyugodtan a honlapon található számot! Rendes gyerek, sokat segített a választásban, mindent elmondott korrekten, egyátalán nem éreztem hogy terelgetne valamelyik irányba, és nagyon türelmes és közvetlen volt! Ilyenkor ugyanis elég sokat tudok kérdezni! :)))