Érdekes mindenki úgy gondolja hogy sima győzelem lesz meg hogy nagy zakó a Colts-nak de szerintem a Colts most megveri, és ha most nem fog nyerni a Patriots akkor a teljesítménye romlani fog elég sokat.
Remélem nem lesz olyan sima meccs mit azt VarróGabi írta mert akkor ..............
Hali! Sima Pats siker lesz.lesz közte 3 td. Brady 3 passTD Moss 2 recTD Welker 1 recTD 1 DEF TD kiderül ki a jobb QB.manning hibázni fog SAMUELnak dob egy TD passt.
Természetesen ebben a mezőnyben mindenkinek van esélye... Itt is van buzitangó csak sokkal látványosabb :D Pats-nek szurkolok tehát azt mondom h nyerünk :P Nagyon várom az ismétlést mivel melózom az écccaka :( Ezúton szeretnék megkérni mindenkit h legalább hétfő 17 óráig hírzárlat legyen a meccs eredményét illetően. Megértéseteket előre is köszönöm...
Tévedsz! Én is tévedhetek, csak az roppant ritka! :-)
Egyébként -mivel még igen kezdő és tudatlan vagyok ezen a pályán- arra gondoltam, hogy esetleg volt egy ilyen csapat is, csak már megszűnt... Ennyi! :-)
Szia! Én nem nagyon értek hozzá,de van 1 haver,nemrég jött haza amerikából,van 1 eladó gépe.A boltban 5 kiló körül van szerintem félárban meg lehetn csípni.Nem tom mennyit szántál rá,ha érdekel megkérdezem a pontos paramétereket.
Ha minden igaz, akkor november 11-én már láthatjuk az idei év 1/1-es draftját, JaMarcus Russelt a Raiders színeiben a Bears ellen. Őszintén mondom, kiváncsi vagyok.