Azert picit hatborzongato az a tucat kiskoru, ahogy bazieles fenykardokkal hadonasznak a jatekbolykoik fele azon a kis helyen... :)
Komoly lehet az elsosegelyhely forgalma...
"obi azért még nem oly tapasztalt mester, hogy ne kéne helyrerázni néha"
Hát ez az, talán hiba volt egy olyan jelentőségű tanitványt, mint Anakin Obi1ra bízni.
Talán jobb lett volna, ha Yoda személyesen foglalkozik vele, vagy Mace Windu.
Yoda egyébként a gyerkőcöket tanítja, érdekes, hogy padawannak szólította a kisfiút. Elvileg kapnak egy "alapképzést" és utána kerülnek padawanként egy Mester mellé. Így lehet, hogy Obi-Want is tanította Yoda (nem csak Qui-Gon).
azok gondolom csak alapoznak, nem a végső próbákra való felkészülés folyik. tod... olyan lehet ez, mint egyetemen a csoportbontás, szakdogához/diplomához viszont konzultánsok :-)
obi azért még nem oly tapasztalt mester, hogy ne kéne helyrerázni néha. emlékezz ep5-re, mikor obi beszól yodának "én is ilyen voltam, nem emlékszel?"
Azert a jo Yoda tud igen mocsok is lenni. Nagggyon csunyan megalazta szegeny Obit, amikor a letorolt rendszer problemajat az ovodasaival oldatta meg...
Ha mar itt tartunk, egyszerre nem csak egy tanitvanya lehet egy jedinek?
hágé, koszonet es hala! Jo anyag :)
Bar kicsit megjobban osszekavart, ha Dooku ennyire maradi, meg szep meg jo, meg korruptkoztarsasag-ellenes, akkor mit keres a koponyeges Palpatin tarsasagaba a film vegen?
sosem fog... hisz a harag már a sötét oldal része :-p
ő csak komolyra veszi a figurát ott. ha kell, ő is tud komolyan harcolni. de alapból eszméletlen jó fej :-)
az a "roppant kínos" duma is mekkora mááár! :-)))
Talán zavarodott, még ő sem tudja hol áll, lehet át állt a sötét oldalra, de még küzd benne a jó.
De az is lehet,hogy minden tettével csak manipulál, zavart kelt, ahogy Yoda mester mondta:))
A Dooku erdekes darab! Azt mondja Obi 1-nak, hogy a sotet ero mesterkedik a szenatus korul, es o ez ellen szervezi a sereget. Felajalja a jol ismert "Ketten uralhatjuk a Galaxist" tipusu dolgot Obinak, meg latszik, hogy a kivegzesnel is ellenerzesei vannak. Plusz megadast kinal a bekeritett jediknek. Szoval lehet, hogy o is csak egy "megtevesztett jofiu"...
sztem yoda telitalált úgy ahogy van, vívással együtt :-)
már originalban is kezdett kirajzolódni a jelleme, most végre róla is teljesebb képet kaptunk. anno is arra voltam kíváncsi, vajon hogy harcolhatott... most megkaptam a választ, és szerintem nagyon is passzol a karakteréhez! főleg, hogy utána megint bevágja a kényelmes öreges figurát :-) haláli arc
Az egyik legjobb jelenet szerintem, amikor Anakin elkezdi kiírtani a Tasken rablókat, és Qui Gon hangját lehet hallani, ahogy ordít," Anakin neee" :)))
Borzongás!!!:)
Az a fejcsere tenyleg gaz!
Na most a feje, vagy a teste az iranyitoja annak a jellemgyenge C3PO-nak? Mert mind a ket resze a jedik ellen harcolt! En eloszor azt hittem, hogy Lucas igy "fegyverezi fel" a bekes droidot, hogy segithessen a jediknek, de csalodnom kellett...