Tegnap hallottam egy interjút egy nemzetközi jogásszal, azt mondta többek közt(döbbenetemre), hogy a zsidók használják "human shield"-nek, emberi pajzsnak a palesztinokat és az, hogy ott vannak a civilek, az nem emberi pajzs, hanem ez az, amit a képeid mutatnak sorba. Hogy maguk elé rántják a katonák a civlt.
Egy palesztinai arab ha normálisan gondolkodik az Izraelben akar élni.
Majdha elmebeteg hülye lenne, sőt. Még okt 7. előtt készült fölmérés szerint a zsidók 28% is örökre el akar költözni a faxa helyről.
- Izraelben az „elnyomottak” mindent megtesznek, hogy a külföldi családtagjaikat odahozzák.
A lófaxt. Tele az egész világ Hamasszal.
- Izraelben az elnyomottak száma exponenciálisan növekszik a „népirtás” alatt.
Persze. Ez egy fegyverük ellenetek.
- Izraelben a kisebbségek minden hatalmi pozícióban jelen vannak, az Alkotmánybíróságtól kezdve, a Vezérkaron át a Parlamentig.
Hazudsz. Al-emberek. Most mondta be a kormányod.
- Izraelnek kifelé nyitva vannak a határai, de az elnyomottak mégsem menekülnek el.
Hazudsz. Sehova nem mehetnek. Még az utca másik oldalára sem.
- Izraelben a szegény elnyomott ha a környező országban élővel házasodik akkor nem az izraeli fél költözik a másik országba.”
Ilyen ókori elmaradott rabszolgatartó hülyeségekkel nem foglalkoztam eddig. Majd utána nézek. Ez mitől faxa demokratikus egyébként szerinted? Ez annyit tesz, ha elfogadom igaznak, hogy izraeli nem hagyhatja el az országot, még házasság útján sem. Kibaxott diktatúra szaga van...
Barbár cionizmus...:D És októberi "visszavágó". Meg ne feledkezzünk Dávidról és Góliátról se, akik közül ugye normális ember az előbbinek szurkol... mármint ha Izraelt képzeli a másiknak. Orosz-ukrán viszonylatban ez már nem olyan törvényszerű, ugye, lelkecském?:D
Még hazudoznod is kell ? Hiszen soha nem tagadtam, hopgy a palesztinok okt 7 én visszavágtak Izraelnek. A cionista politika törvényszerü következményeként - igyekeztek kicsit javitani az arányokon.
Már most is mondom: nem az volt az utolsó.
Nem vagy büszke a bátor, derék izraeli harcosokra?
Olyan kis vitézek, igazán büszke lehetsz rájuk. Hiszen már lemészárolak jó 5000 palesztin gyereket.
Ez ám a dicsértess, ugye?
( s persze azt képzelitek, hogy ezzel majd vége lesz. De hát nem,... ahogy azóta ömlik a vér szakadatlan a térségeben, amióta a barbár cionizmus betette oda a lábát. )
Tehát annyira ostoba vagy, hogy még október 7-et is letagadod. Esetleg még azt is, kuvasz haveroddal együtt, hogy az arabok utasították el a kétállami megoldást, és támadtak Izraelre, ahogy megalakult...:-) Nehéz lehet így élni.