Amugy mi van már megint az iritrack-el? Nálatok megy? Nálam kb fél órája meg se mozdult senki. Amugy a rajtidőket honnan lehet megtudni? Van arra valami táblázat vagy lista vagy akármi?
sajnálom ami Palikékkal történt. :-( jobb lett volna 5 magyarért drukkolni.
szponzorpénzek: ha van egy kis esze a szponzornak, csak a pénz egy részét adja oda fixen, a többi az teljesítés függő. pl elharmadolják a versenytávot és ha még versenyben vannak, akkor fizetnek. ez bevált gyakorlat, ha tényleges szponzoráció van és nem csak haveri alapon csorgatják a pénzt bele.
amúgy az rtl műsor és a csapat támogatása külön kassza. valószínű a műsortámogatási pénz fixen be fog jönni, hiszen a műsor az marad adásban. más kérdés hogy most miről/kiről fog szólni? ha ez kellett ahhoz hogy objektív legyen, akkor valahol jó hogy kiestek. de én már látom hogy az rtl kamionosok fognak szerepelni, és palik lesz a meghívott szakértő a stúdióban. :-)
Szép napot mindnekinek! Nem tudom tudtátok-e, de az MTV sportosztályának egyik hölgy tagja is ott van a DAKAR-on. Halad a mezőnnyel egy kamionban. Bővebbet nem tudok. A múlt héten volt a Klubb ráióban egy riport a hölgyel.
Palikék feladták a Dakart 06.1.2 08:55
Eltörött a motor főtengelye, s mivel a Dakar-ralin érvényes szabály szerint a motor az autónak azon egysége, amelynek cseréje minden körülmények között tilos, a Palik László és Darázsi Gábor alkotta páros a verseny feladására kényszerült - jelentette a hirado.hu.
Sajnos ez logikusan hangzik :( Abban reménykedtem, hogyha egy kedvezőbb műsorsávban adnának egy színvonalasabb műsort akkor több reklámbevételük lenne, de ezek szerint így is épp elég reklámbevételük van és nincs kedvük dolgozni is a pénzért. A néző meg egye meg amit kap :(
Az egy igen jó magyarázat lehet a pocsék RTL-es műsorokra, hogy csak alibiből kell műsort csinálni, a lényeg a lé felvétele. A lé felvételében a januári stábnyaraltatás is benne van, le kell kenyerezni sokakat, hogy hallgassanak a frankóról.
Eddig ennél jobb és ésszerűbb magyarázat nem hangzott el arra vonatkozólag, hogy miért ilyen és miért ilyen szxr az RTL-es adás.
ennyire még nem folytam bele a pénzügyi dolgokba, de hihető a játék!
hogy héder az osztó????? gyáááááááááááááááááááááááááááááááááááá
érnek még meglepetések a vásznon:D
tudod, ez a mindenki mond vmit vagy okosat, ez olyan mint hogy én mint fuvarszervező elkezdenék okoskodni a magyar irodalomban......
de érdekes, és hihető dolog, csak hogy van-e valóságalapja az már mint matekost is felbosszant, hogy 50% !!!!! hülye valszám..... és már csak 1% és kész......
csak az baj, hogy elkanyarodunk a homokozótól!!!!!!! már afrikába vagyunk uraim!!!!
Ha megnézed alant, láthatod, hogy én is leírtam ugyanezt a verziót. A bejövő információk azonban kezdenek elbizonytalanítani. Egy biztos, leadták a tévériportot úgy, hogy már órák óta tudták, nem mennek tovább. Úgy időzítették a közleményt, hogy éppen beleférjenek az Eurosport adásába. A kiadott közleményben pedig több, erősen megkérdőjelezhető adat is van.
Magyarán a gyanú árnyéka vetült az esetre, ilyenkor teljesen jogos, hogy más elméletek is felbukkannak, melyekben ugyanúgy lehet logika, mégha átlag becsületes ember számára nehezen felfogható is ez a logika.
Azt amúgy én sem vágom, hogy kicuccol az RTL egy stábot. Kint van több mint 20 magyar. Lehetne csinálni simán egy jó ki összeállítást erre leadják a Euro-sat meg 1-2 percnyi saját cucc, ráadásul über későn és rendszertelen időben, pedig igencsak nézett műsor lenne szerintem, főleg a magyarok miatt. A reklámok, meg hogy Palik-ot nyomják érthető. Egyrészt kereskedelmi média (én is utálom) másrészt Palik és az RTL igencsak összefonódik. Azt kellene már felismerni, hogy ez egy fogyasztható műsor lenne ha normálisan megcsinálnák és normális időben adnák.
most is feladta, elobb mondta be RTLK-ban szomoru arccal az a kis buzgo h Palikek kocsijaban kikonyokolt a hajtokar es game over, most mar alig lesz rtlk tudositas a temarol :)
az hogy a pénzek le vannak rendezve nem csak arra vonatkozik, hogy miről lehet/kell közvetítenei, hanem arra is, hogy miről tilos. Volt már olyan, hogy mindenki Lacikájának idő előtt fel kellett adnia a versenyt, (Kari hibátlan cikket írt a témában: http://totalcar.hu/magazin/kozelet/palik/) de meg találták a módját, hogy a "szereplő leosztás" ne változzon.
"Ja, és reménykedem benne, hogy a palik ilyen korai kiesése talán esély arra, hogy jövőre ne ugyanez legyen a leosztás a közvetítést illetően. meg arra, hogy a többi magyar versenyző eredményeit nem nyomja el a palik-ot dicsőítés, és jövőre több támogatáshoz juthatnak, immáron nem palik "árnyékában". "
Az árnyékból nehéz kikerülni, ha az árnyékot vető rendelkezik kizárólagos tévéjogokkal Magyarországra. Meg több szponzorvonalon is erőteljesen rajta tartja a mancsát. Az én egyik kérdésem az volt tegnap egy bennfenteshez, hogy miért nem támogatja Palikot a MOL, miközben Kist és Szalayt igen. A válasz az volt, hogy pár éve még Palik osztotta el a MOL szponzorpénzt, amiből sokat megtartott magának. Vagy összebalhéztak emiatt a MOL-lal, vagy van egy olyan záradék a szerződésükben, miszerint pár évig nem lehet közük egymáshoz a szerződés lejárta után. De a pénzügyi főnök amúgy a Héder.
Bocs DLala!
Új üzit akartam írni és nem a te írásodra válaszolni, csak elcsesztem. A véleményem általánosan fogalmaztam meg és nem volt benne semmi személyes, főleg irántad nem. Mégegyszer bocs!
Üdv.:Hege
"úgy tűnik, hogy ez tök mindegy, mármint hogy nézik-e egyáltalán "
A következőn rötyögtek a Juventus rádió reggeli műsorában. Aszondja Palik már rég felvette a szponzorpénzt, nem is akart most végigmenni, jól megrendezték az egészet, legfeljebb majd elneveznek egy autóspihenőt róla a spanyol autópályán...
Ezért tökmindegy, hogy ki nézi az adást, ezért van olyan rohadt későn, de ezért kell a híradóban mutogatni. A pénz már megvan!
Namost ez az összeesküvéselméletet már tegnap is hallottam, a tavalyi teljesítményt megismételni reménytelen, pénzt fel kell venni, aztán a technika ördöge majd megteszi a magáét, azzal megfejelve, hogy ez a jelenség nem egyedi a magyar rali világában, mások is eljátszották már, nagy neveket hallottam emlegetni ...
Nekem hihetetlennek tűnik, hogy valaki, akinek annyira kenyere a presztízs és a magamutogatás, és egész évben erre trenírozott, képes lenne mondjuk rongyos 20 millióért (állítólag ennyit lehet spórolni ezzel a manőverrel, beleértve egy megkímélt autót) eljátszani a kiesést úgy, hogy még Afrikába sem megy át. Az RTL csapat legalább 100 milliót nyomott az ügybe... De biztosítottak arról, hogy ez kvázi szokás a magyar raliban. Hát nem tudom. A rádiós szöveg elbizonytalanított. Ezt nem véletlenül mondták...
nézegettem a rallylive.com-ot...... egész jól állunk amúgy......
motorosaink is jók, igaz, de legalább 100on belűl!!!!
autósaink meg80 on belűl a legtöbbje! liszi előrébb mint balu??? áááááá
ami igazán fáradtságos lehet egy mocinak, hogy ált erőt úgy tesznek a motorokba, hogy az égésteret úgy képzik ki hogy púposdugót tesznek bele...... namost ezzel ált megugrik a kompresszióviszony..... ha nem volt megerősítve a hatókar, és nem volt egy két cucc megerősítve a forgómechanizmusban, akkor törhet, vagy csak ez volt az 1 a millióból..... bár nem hinném, hogy ugy lettek volna vele, hogy "ezt még kibirja"
na8
halottátok, hogy a gordon-hummerben egy corvette moci van ami egy LeMans paripából származik???? az usa féléből.... gyáááááááááááááááá
[url=http://www.kepfeltoltes.hu/view/060102/3410146_2625_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://www.kepfeltoltes.hu/thumb/060102/3410146_2625_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url] A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]
Jól látom, a MAN -on ot van megint a gumi csirke? Ez a Retekklubnak szól, vagy csak úgy?