Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

macimlbe Creative Commons License 2006.01.02 0 0 516

Cikk, Greff is beszámol a bukásáról

http://index.hu/totalbike/motorhirek/?main&248819

HegeBoy Creative Commons License 2006.01.02 0 0 515
Amugy mi van már megint az iritrack-el? Nálatok megy? Nálam kb fél órája meg se mozdult senki. Amugy a rajtidőket honnan lehet megtudni? Van arra valami táblázat vagy lista vagy akármi?
HegeBoy Creative Commons License 2006.01.02 0 0 514
Gondolom autós egységre gondolt és nem konkrét személyre. Biztos marcsello se Paliknak akart szorítani, hanem egy magyar autos egységnek :)
Előzmény: DLala (513)
DLala Creative Commons License 2006.01.02 0 0 513
Huszonvalahány magyar van kint versenyzőként ...
Előzmény: marcsello (511)
cool13 Creative Commons License 2006.01.02 0 0 512
Én nem! :)
marcsello Creative Commons License 2006.01.02 0 0 511

sajnálom ami Palikékkal történt. :-(  jobb lett volna 5 magyarért drukkolni.

szponzorpénzek: ha van egy kis esze a szponzornak, csak a pénz egy részét adja oda fixen, a többi az teljesítés függő. pl elharmadolják a versenytávot és ha még versenyben vannak, akkor fizetnek.  ez bevált gyakorlat, ha tényleges szponzoráció van és nem csak haveri alapon csorgatják a pénzt bele. 

amúgy az rtl műsor és a csapat támogatása külön kassza.  valószínű a műsortámogatási pénz fixen be fog jönni, hiszen a műsor az marad adásban.  más kérdés hogy most miről/kiről fog szólni?  ha ez kellett ahhoz hogy objektív legyen, akkor valahol jó hogy kiestek.  de én már látom hogy az rtl kamionosok fognak szerepelni, és palik lesz a meghívott szakértő a stúdióban. :-)

Előzmény: DLala (489)
HegeBoy Creative Commons License 2006.01.02 0 0 510
A motorosok lassan megkezdik a gyoraságit! Kátai és Varga, az összekötő nagy részén együtt motoroztak az iritrack szerint. Hajrá srácok!
elf Creative Commons License 2006.01.02 0 0 509

A kétkerékhajtás mellett mi szólhat?

Leginkább a csak a verseny szabályai.

Pl vagy felező lehet egy autóban, vagy hatsebességes váltó.

A Corvette motortól meg nem kell elájulni, az is szűkítőn keresztül kell hogy lélegezzen, úgyhogy a lovainak kétharmadát otthon kellett hagynia.

Előzmény: profika (470)
Mcemru Creative Commons License 2006.01.02 0 0 508
bennem is amikor meghallotam hogy jar egy herli blokk :)
Előzmény: macimlbe (505)
elf Creative Commons License 2006.01.02 0 0 507

OFF:

Volt régen -katonai célra- Harley terepmotor. Én láttam egy gyüjteményben.

Még formályában sem hasonlított más Harleykra.

Gabor_tanar Creative Commons License 2006.01.02 0 0 506
Szép napot mindnekinek! Nem tudom tudtátok-e, de az MTV sportosztályának egyik hölgy tagja is ott van a DAKAR-on. Halad a mezőnnyel egy kamionban. Bővebbet nem tudok. A múlt héten volt a Klubb ráióban egy riport a hölgyel.
macimlbe Creative Commons License 2006.01.02 0 0 505

Köszi megtaláltam a képet.

Egy világ omlott volna össze bennem egy

Harly terepmotor láttán

Előzmény: Mcemru (502)
Mcemru Creative Commons License 2006.01.02 0 0 504
amugy egy oldalkocsis motor megy harley blokkal, eleg dili
Előzmény: macimlbe (501)
deps Creative Commons License 2006.01.02 0 0 503

dehogy gyárt!

csak a srácok(az uralos egyedűl megy ugyanúgy oldalassal mint a HDs)

érdekes, de minden bizonnyal bekerült a tv-be(most úgyis aktuális) és hátha majd ő lesz az első oldalkocsis aki eljut dakarba.......

amúgy meg érdekesen van átalakítva..... van róla kép a rallylive.com-on

Mcemru Creative Commons License 2006.01.02 0 0 502

nem gyart a herli terepmotort

a herli csak harley-t gyart :))

macimlbe Creative Commons License 2006.01.02 0 0 501

Kiváncsi vagyok a Harley-Davidson mire jut a sivatagban.

Egyáltalán, hogy néz ki?

A Harley gyárt terepmotort is?

Zsóta Creative Commons License 2006.01.02 0 0 500
Zsóta Creative Commons License 2006.01.02 0 0 499
Palikék feladták a Dakart
06.1.2 08:55
Eltörött a motor főtengelye, s mivel a Dakar-ralin érvényes szabály szerint a motor az autónak azon egysége, amelynek cseréje minden körülmények között tilos, a Palik László és Darázsi Gábor alkotta páros a verseny feladására kényszerült - jelentette a hirado.hu.
HegeBoy Creative Commons License 2006.01.02 0 0 498
Sajnos ez logikusan hangzik :( Abban reménykedtem, hogyha egy kedvezőbb műsorsávban adnának egy színvonalasabb műsort akkor több reklámbevételük lenne, de ezek szerint így is épp elég reklámbevételük van és nincs kedvük dolgozni is a pénzért. A néző meg egye meg amit kap :(
Előzmény: DLala (497)
DLala Creative Commons License 2006.01.02 0 0 497

Az egy igen jó magyarázat lehet a pocsék RTL-es műsorokra, hogy csak alibiből kell műsort csinálni, a lényeg a lé felvétele. A lé felvételében a januári stábnyaraltatás is benne van, le kell kenyerezni sokakat, hogy hallgassanak a frankóról.

Eddig ennél jobb és ésszerűbb magyarázat nem hangzott el arra vonatkozólag, hogy miért ilyen és miért ilyen szxr az RTL-es adás.

Előzmény: HegeBoy (494)
deps Creative Commons License 2006.01.02 0 0 496

ennyire még nem folytam bele a pénzügyi dolgokba, de hihető a játék!

hogy héder az osztó????? gyáááááááááááááááááááááááááááááááááááá

érnek még meglepetések a vásznon:D

tudod, ez a mindenki mond vmit vagy okosat, ez olyan mint hogy én mint fuvarszervező elkezdenék okoskodni a magyar irodalomban......

de érdekes, és hihető dolog, csak hogy van-e valóságalapja az már mint matekost is felbosszant, hogy 50% !!!!! hülye valszám..... és már csak 1% és kész......

csak az baj, hogy elkanyarodunk a homokozótól!!!!!!! már afrikába vagyunk uraim!!!!

Előzmény: DLala (491)
DLala Creative Commons License 2006.01.02 0 0 495

Ha megnézed alant, láthatod, hogy én is leírtam ugyanezt a verziót. A bejövő információk azonban kezdenek elbizonytalanítani. Egy biztos, leadták a tévériportot úgy, hogy már órák óta tudták, nem mennek tovább. Úgy időzítették a közleményt, hogy éppen beleférjenek az Eurosport adásába. A kiadott közleményben pedig több, erősen megkérdőjelezhető adat is van.

Magyarán a gyanú árnyéka vetült az esetre, ilyenkor teljesen jogos, hogy más elméletek is felbukkannak, melyekben ugyanúgy lehet logika, mégha átlag becsületes ember számára nehezen felfogható is ez a logika.

Előzmény: HegeBoy (490)
HegeBoy Creative Commons License 2006.01.02 0 0 494
Azt amúgy én sem vágom, hogy kicuccol az RTL egy stábot. Kint van több mint 20 magyar. Lehetne csinálni simán egy jó ki összeállítást erre leadják a Euro-sat meg 1-2 percnyi saját cucc, ráadásul über későn és rendszertelen időben, pedig igencsak nézett műsor lenne szerintem, főleg a magyarok miatt. A reklámok, meg hogy Palik-ot nyomják érthető. Egyrészt kereskedelmi média (én is utálom) másrészt Palik és az RTL igencsak összefonódik. Azt kellene már felismerni, hogy ez egy fogyasztható műsor lenne ha normálisan megcsinálnák és normális időben adnák.
Mcemru Creative Commons License 2006.01.02 0 0 493
most is feladta, elobb mondta be RTLK-ban szomoru arccal az a kis buzgo h Palikek kocsijaban kikonyokolt a hajtokar es game over, most mar alig lesz rtlk tudositas a temarol :)
AgentK Creative Commons License 2006.01.02 0 0 492

az hogy a pénzek le vannak rendezve nem csak arra vonatkozik, hogy miről lehet/kell közvetítenei, hanem arra is, hogy miről tilos. Volt már olyan, hogy mindenki Lacikájának idő előtt fel kellett adnia a versenyt, (Kari hibátlan cikket írt a témában: http://totalcar.hu/magazin/kozelet/palik/) de meg találták a módját, hogy a "szereplő leosztás" ne változzon.

Előzmény: sroa (485)
DLala Creative Commons License 2006.01.02 0 0 491

"Ja, és reménykedem benne, hogy a palik ilyen korai kiesése talán esély arra, hogy jövőre ne ugyanez legyen a leosztás a közvetítést illetően. meg arra, hogy a többi magyar versenyző eredményeit nem nyomja el a palik-ot dicsőítés, és jövőre több támogatáshoz juthatnak, immáron nem palik "árnyékában". "

Az árnyékból nehéz kikerülni, ha az árnyékot vető rendelkezik kizárólagos tévéjogokkal Magyarországra. Meg több szponzorvonalon is erőteljesen rajta tartja a mancsát. Az én egyik kérdésem az volt tegnap egy bennfenteshez, hogy miért nem támogatja Palikot a MOL, miközben Kist és Szalayt igen. A válasz az volt, hogy pár éve még Palik osztotta el a MOL szponzorpénzt, amiből sokat megtartott magának. Vagy összebalhéztak emiatt a MOL-lal, vagy van egy olyan záradék a szerződésükben, miszerint pár évig nem lehet közük egymáshoz a szerződés lejárta után. De a pénzügyi főnök amúgy a Héder.

HegeBoy Creative Commons License 2006.01.02 0 0 490
Bocs DLala! Új üzit akartam írni és nem a te írásodra válaszolni, csak elcsesztem. A véleményem általánosan fogalmaztam meg és nem volt benne semmi személyes, főleg irántad nem. Mégegyszer bocs! Üdv.:Hege
DLala Creative Commons License 2006.01.02 0 0 489

"úgy tűnik, hogy ez tök mindegy, mármint hogy nézik-e egyáltalán "

A következőn rötyögtek a Juventus rádió reggeli műsorában. Aszondja Palik már rég felvette a szponzorpénzt, nem is akart most végigmenni, jól megrendezték az egészet, legfeljebb majd elneveznek egy autóspihenőt róla a spanyol autópályán...

Ezért tökmindegy, hogy ki nézi az adást, ezért van olyan rohadt későn, de ezért kell a híradóban mutogatni. A pénz már megvan!

Namost ez az összeesküvéselméletet már tegnap is hallottam, a tavalyi teljesítményt megismételni reménytelen, pénzt fel kell venni, aztán a technika ördöge majd megteszi a magáét, azzal megfejelve, hogy ez a jelenség nem egyedi a magyar rali világában, mások is eljátszották már, nagy neveket hallottam emlegetni ...

Nekem hihetetlennek tűnik, hogy valaki, akinek annyira kenyere a presztízs és a magamutogatás, és egész évben erre trenírozott, képes lenne mondjuk rongyos 20 millióért (állítólag ennyit lehet spórolni ezzel a manőverrel, beleértve egy megkímélt autót) eljátszani a kiesést úgy, hogy még Afrikába sem megy át. Az RTL csapat legalább 100 milliót nyomott az ügybe... De biztosítottak arról, hogy ez kvázi szokás a magyar raliban. Hát nem tudom. A rádiós szöveg elbizonytalanított. Ezt nem véletlenül mondták...

deps Creative Commons License 2006.01.02 0 0 488

nézegettem a rallylive.com-ot...... egész jól állunk amúgy......

motorosaink is jók, igaz, de legalább 100on belűl!!!!

autósaink meg80 on belűl a legtöbbje! liszi előrébb mint balu??? áááááá

ami igazán fáradtságos lehet egy mocinak, hogy ált erőt úgy tesznek a motorokba, hogy az égésteret úgy képzik ki hogy púposdugót tesznek bele...... namost ezzel ált megugrik a kompresszióviszony..... ha nem volt megerősítve a hatókar, és nem volt egy két cucc megerősítve a forgómechanizmusban, akkor törhet, vagy csak ez volt az 1 a millióból..... bár nem hinném, hogy ugy lettek volna vele, hogy "ezt még kibirja"

na8

halottátok, hogy a gordon-hummerben egy corvette moci van ami egy LeMans paripából származik???? az usa féléből.... gyáááááááááááááááá

HUNPeterr Creative Commons License 2006.01.02 0 0 487
[url=http://www.kepfeltoltes.hu/view/060102/3410146_2625_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://www.kepfeltoltes.hu/thumb/060102/3410146_2625_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]

Jól látom, a MAN -on ot van megint a gumi csirke? Ez a Retekklubnak szól, vagy csak úgy?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!