World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Hát ezt csináljuk de ekkor óramutatóval ellentétesen kell futni, milyen útvonalon futtok ha óramutatóval egyezőleg megy a piroska ebben a felállásban? Mondjuk hülye kérdés mert ez már rajzot igényelne :D
Piroskán mi is eltanyáztunk néhányszor, aztán egyszer csak meglett. Érdemes óramutató járásának megfelelő irányba futni, mert így a sarokban lévő ház mögé könnyebb befutni, nem lassulunk le, és farkas sem vágja le a kanyart. A rugók szimplán vanishelhetnek, és a többi kaszt is használhatja a bubi stb képességeit. Én szeretem Pirit, sokkal jobban mint pl. Júliát rugdosni, attól teljesen kivan a térdem..
hát a mi szerverünkön láttam már néhányat mászkálni, csak úgy magányosan :) Bár tény, hogy főleg Shattrath City környékén, amit előszeretettel használnak HS központként, hiszen mindhárom "régi" nagyváros egy ugrás :)
Szerintem meg L2Run and L2Heal. :D Ha valaki jól fut, max egy ütést kap, az meg simán healelhető, ha valaki meg nem akkor kaphat akár 3-at is, de jó healerekkel az is megcsinálható. Az hogy a futó kikerüli a raidet az meg alap. :D Szerintem két random fight van Karazhanban, de ez nem közülük való. :D
az a baj, hogy sokan (többek között én is) nem veszik figyelembe, hogy megnő a sebessége piroskának
és szalad, mint a gép
emiatt aztán simán "túlfutom" és levágja a kanyart... és lecsap
(igen, nub vagyok, igen, L2P... tényleg csakannyit kéne nekem is csinálni, hogy kevésbé pánikolni és figyelni, mennyire marad le a BBW - meg nem beleakadni a házikó mögötti részbe)
Ne mondd már hogy általános a 9k-s ütés..... A piroska meg lehetőleg kerülje el a raidet. Szerintem ez a játék legkönnyebb raid eventje, bossa. Monduk rég voltam már itt, lehet az idő megszépítette az emlékeket:-))
KTM van, nemgond :D Amúgyis BoS mögül művészet lehúzni bármit is. Viszont 9K crushingot hogy healelsz ki egy átlagos 8K hps raidtagon? :) Meg az is vicces, ha piroska után futva mellém kerül a boss, lemegy a piroska debuff és rögtön fearel egyet. Én resistelek, a tank nem. Azonnal rámfordul és 2shotol. Ez a boss egy hulladék.
Hát piroskát ki kell hílelni, meg normálsian kell futni... Abba meg nem értem mi a gáz ha pull után egyből piroskásít, DPS stop, és a tank szalad szépen a BBW után és aggrozza, rá fog mennis zépen miután piroska visszaváltozott/meghalt. Az viszonylag mocsok, ha a tankot piroskásítja elsőnek, mert a raid csökkent agykapacitású tagjai nem fogják fel, hogy amig a tank piroska, 0 aggrot csinál, és eszerint kellene eljárniuk.
Tegnap először volt 2 párhuzamos Kara raidünk, mindketten eljutottunk az Operáig, a mi csapatunk azt is kipucolta. Egész jó eredmény ha azt nézem, hogy nálunk egy tank, egy healer tök új volt itt és rajtuk kívül 3 vagy 4 alt illetve raidre nem nagyon járó main volt bent (mintpl az én magem). Moroes 1 shackleval ment le, a prot warrior addot végig mindkét tank tartotta, vanish alatt lőttük, 50% körül az is meghalt.
Big Bad Wolfról továbbra is azt gondolom hogy finomítást igényel. Volt 3 és 1% wipeunk rajta, persze nem ez a baj hanem hogy nem látom milyen taktikával lehetne megoldani hogy a piroskák 90%a ne haljon meg. Igen, kurvagyorsan futunk és próbálunk a tereptárgyak mögé menni hogy a farkasnak kerülnie kelljen. Olyat még nem láttam hogy egy piroskát 1x se üssön meg a boss, és mivel simán üt 9K crushingot... A pull utáni 5secben történő piroskásítást már nem is említem, van hogy misdirectionnal se ér még a tankolási helyére a boss és már piroskásít... Nos a továbbiakat el lehet képzelni. WTB Oz event :D
hé, én már csak Lenszíóra várok, hogy megmentsen...
és nem, nem titkot árultam el, én mindent titkot megőrzök, azt is, hogy Khesnek van titokban egy gnóm rózsaszín copfos druidája, amelyiknek már megvan az epic flightform, a kehes, és soha nem jön ki belőle, anynira tetszik neki titokban...
Tehát ha jól értem Khes és Yoshi régen barátok voltak, de aztán Khes rábízott egy titkot Yoshira, aki nem tartotta meg és ebből később bonyodalmak származtak, így az áruló barát hamarosan ellenség lett. Azóta Yoshi már megbánta tettét, de Khes örökre csalódott benne?
Mert ha igen akkor /popcorn, bár gyanítom kezd kifulladni a sztori.
Sajnos nekem is volt anno hasonló történetem, de az egy félreértés volt és mégis örök harag lett belőle. Hát van ilyen... /sigh