Huuuu! mindenképp megnézem, oda még nem jutottunk el, a Costa Bravan és a Costa del Solon voltunk, de ott nagyon tetszett...meg a kedvencem Granada, Cordoba...stb...a kis belső udvarok a sok virággal...jaj de szép is volt... :)))
De szépek...de jó annak, aki tud képet berakni... :))) háááát tőlem, többet ne várj most, majd idővel hátha megtanulom. A kistevét láttuk szerintem, meg naplementét is sikerült most elcsípni, bár megint majdnem elhülyéskedtük...de most minden dilisre rászóltam, hogy maradjon csöndben amig lemegy a nap, mert megint nem látom majd, mint a multkor... de nem hallgattak rám... az a nagydarab fickó a képeken nagyon jól hastáncolt, és Ibrhahim telefonjának csengőhangjára hastáncoltak, ugyhogy majdnem lemaradt a naplemente... :))) ja, egy kicsit kiábrándító volt, hogy többen voltak a sivatagban naplementekor mint a Váci utcában...volt vagy 20 jeep ott a hegynél, ahonnan nézni kellett, tiszta tömeg volt fent, ugyhogy mi nem is másztunk fel, megállapítottuk,hogy a jeep mellöl is lemegy a nap, leültünk a homokba és ott ment a dili, amig szét nem oszlott a "tömeg".
Ez jó ez az árnyékos kép...nagyon előnyös...:))
na megyek, mert vendégségbe megyünk, hussütés lesz...meg fogunk fagyni!!! :)
nekünk csak ez az egy hétvége nem jó...azért írtam már korábban is, de mindegy, ha mindenkinek ez jó, mi majd megyünk máskor... :((( már pénteken este lent kell lennem Szegeden, és csak vasárnap jövök haza.
Jaj dehogynem válaszolok! persze, hogy wadi rum! csak mondom gépátépitésben vagyok ujalaplap meg minden de egy uj XP-re sajnálnám a pizt, igy meg nem tudom az istennek se munkára birni egyik gépből a bélés át a másikba majd vissza közben 18 drót ide meg oda . szóval nehéz az élet!!!
wadit reggel 10-kor kezdtük bejárni és éjfélig maradtunk tényleg sokfelé barangoltunk ( igaz másfélorás ledöglés is volt benne)az a szakállas manó volt a taxisunk ő is baromi rendes volt igaz rajtam kivül nem emlegette senki) az utcán tök véletlenül tőle kérdeztem meg honnan megy a busz petrába, aztán velementünk!
csak a boci-boci tarkát ne énekelte volna folyton!!
A honlapomon www.gportal.hu/utazas baloldalt van egy link: Web Cam-Costa Blanca (Spain).
Click oda. Megjelenik Comunidad (regió) Valenciana térképe a helyiségekkel.
Click Bennidorm vagy bármelyik más helyiség. Én Calpe-ban leszek. A háttrérben lesz egy nagy Szilka. Penion de Ifach. Spanyolország második legnagyobb szíklája.
Mondjuk úgy, hogy a Paradicsomba. Más néven: Costa Blanca. Szűkítve: Benidorm.
Ez kb. 150 km Valenciától délre. Ott él a nejem húga a családjával. Ez lenne a harmadik út oda. Most már az új Ford Focus C-max-al. Eddig repülővel mentünk/jöttünk. Útvonal: Ausztria, Németország (1 ½ nap pihenés a Feketeerdőben a Dunnaforrásánál). Határátlépés Franciaországba Mulchouse-nál. Innen irány Délfelé. Stb.
Mi is voltunk kis Petrában... de ott egy teremtett lélek nem volt rajtunk kívül...igaz,hogy du. 2 óra volt, és kb. 45 fok, de hát akkor került rá sor! Mi is csak most voltunk ott először.
Igen, Igen, Igen. A Vörös (veres :), a jó! Jordániában minden vörös: a tenger, a homok (pláne Wadi Rumba), a magyarok bőre :), a paloták Petrában. Apropó? Volt már valaki a kis Petraban? Minket elvittek oda is. Ott találkoztam egy kis okos beduin gyerekkel, akit fiammá deklaráltam. A Szívemhez nőtt a kis betyár! A faterja ide adta volna, hogy faragjak belőle NAGY EMBERT, de csak pénzért. Üzlet meghiúsult.
Fiam maradt, én meg hazarepültem. És amint Detty is írja, egy jó pár napig az ember nem tér magához idehaza.
Jövő? Augusztus végén, szeptember elején indulunk Spanyolországban 3 hétre. Persze ha a magyarok Istene is így akarja.
Gyerekek, hány éve is vagyunk itt/ott (pl. Tunéziai élmények. Bocs, hogy ez kicsit offos) együtt?
De Rozoga, tényleg mondd meg légyszi, ezek a Te gyönyörű képeid is a Wadi Rumban készültek?? Félelmetes!!! Hát mondom, hogy vissza kell mennünk...ezt még nem is láttam...köszi, ezt fogom mutogatni a Zuramnak, megvan az indok...:))))