Ez nekem igenis nagy teher! Egy jó pár éve járok már idegenbe meccsre, de még eddig mindig megoldottam, hogy ne kelljen vezetnem! Nem szeretném, hogy megszakadjon ez a jó sorozat! Különben is utálom józanon elviselni a részeg embereket, inkább a serpenyő másik felében szeretek lenni! :-))))))))))))))))
Csak még az nem biztos, hogy én ott leszek... Nem akar valaki vezetni egy Renault thaliát Kaposvárig meg vissza? Komolyan mondom egy élmény! :-))) Még a végén nekem kell bevállalnom.
Most halál komolyan, tényleg kevés nevetségesebb dolgot tudok, mint az Alba "B közép". Most is az jut róluk eszembe (z persze szubjektív) ami valahányszor ha látom őket. Én korábban (mielőtt a divatszurkolói szubkultúra részévé nem vált) a török kamionosoknál láttam sok gázdudát, mint a munkaeszközük tunningja. Az albás szörnyetegeket lyányokat amikor meglátom, mindig azon morfondírozom, miként juthattak hozzá?:)))
Két dolog van amit nem értek, és ezért tartom röhejesnek, hogy szerencsétlen ultrafaszom miért írt 5000 levelet és szerepelt 20 fórumon, hogy elkocoghassanak a csarnok mellett...
1. Az Olaj a kupadöntő megrendezéséért nem kevés pénzt fizetett. Nem értem mit kellett volna tennie Ökröséknek? Ceglédre vinni a döntőt?
2. Ki az a hülye aki maratonistákat inzultál amikor ott vannak pl. a paksiak?:)) Te sem gondolod komolyan, hogy bármi bajuk esett volna...
Mivel leszóltál, bizonyítványt állítottál ki magadról! Bekaphatod...:)