Gulyás Mártont kiengedték a 72 órás őrizet után, miután közmunkára itélték. Azt igérte, "folytatjuk" és
"nem lesz nyugi" az ünnepekkor sem.
Folytatni fogják a "rezsim bukásáig a harcot".
Forrás HírTV
Figyelj jobbagy, ugy latom hogy teged egyaltalan nem zavar hogy gazdad epp most ba$$a szet az orszagot.
Khm, egyszerű a megoldás.
Te láthatóan jobban követed a folyamatokat, úgyhogy majd szólj, ha az ország szét van baxva, és akkor én megtekintem, hogy ez mit jelent, és levonom a következtetéseket.
Valószínű így lehet, de jobb ha nem emlegeted túl gyakran. Írd az ilyet a bevándorlásos topikba, ott fog maradni, onnan nem vész el semmi, tapasztalatom szerint.
Ami a témát illeti, fontos. De inkább oda írjad, oda jobban passzol. Amúgy igazad van. Még a CEU-s témába is írhatod, ha a mostani tüntetésekről is szó van benne. Elvileg ez nem jelent akadályt.
De hogy a témához is szóljak: már a CEU melletti tüntetésen is osztogatták a szórólapokat, hogy buszokat szerveznek migránsmenteni Röszkére.
És ezt a Tanítanék Mozgalom emberei tették, a Migszollal együtt, meg a TASZ-osok. HíRADÓBAN volt.
Ezt talán mond meg annak a baloldalnak, amelyik a 200-as évek közepén hivatalban lévő KGB ügynököt nevezett ki a magyar titkosszolgálat élére. S mond annak nyugatnak és EU-nak, amelyik ezen fel sem háborodott... Akkor őket nem zavarta a nyilvánvaló orosz befolyásolás.
Szerintem van épp elég olyan középület, ahol úgy dobálhatják meg jelképesen az úgynevezett alakuló diktatúrát, hogy azt se tévedésből, de még merő rosszindulatból se lehessen áldozatok emlékének meggyalázásaként értelmezni.
A Terror Háza megnyitóján az áldozatok emlékére oly kényes szadesz lufieregető dzsemborit szervezett onnan nem messze, hogy elhallatszódjon a Terror Házáig a padödö, meg a többi takony.
"A baloldal, ha egységes lenne, megelőzhetné a Jobbikot. De hát nem azok."
A baloldal, ha lenne, és ha egységes lenne...... De a ma baloldalnak nevezett csoport sohasem dolgozott milliárdosokból és szoci nyugdíjasokból áll. Utóbbiak fogynak egyre, ezért nem lesz "hatalomátvétel" sem '18-ban, sem belátható időn belül. Hála istennek!