Nem lenne jó a Nyíregyházával kezdeni, addigra még nem fog összeállni a csapat. Márpedig a nyíregyiek lesznek most a leginkább esélyesek a feljutásra, ezért inkább valami gyengébb ellenféllel legyen az első meccs.
Nem vagyok egy fanatikus szurkoló de azért ha már felkerültünk az első-másodikvonalba akkor egy kicsit jobban szemmel tartom az eseményeket! Nem tudom a többi NB1/B-s "kiscsapat"-nál milyen állapotok uralkodnak de nálunk nincs túl nagy színvonal itt most főleg a pályára és főleg a "lelátóra" gondolok. A pályát most rekonstruálja egy vállalkozás (győrből jöttek - gondolom valami csodát fognak művelni) a lelátó viszont ........ Ezt a Diósgyőrieknek nem kell bemutatni :)))
Onera, hajtsátok meg Őket.
Ha a két meccsen a Kecskemét nyer, akkor elég volna a szolnoki x is.
Ne arra játszatok, nyerjetek.
Hajrá Szolnok!
Hajrá Kecskemét!!!!
Vasárnap kint leszek a Szolnok-BKV mérkőzésen!
Izgalmas derbire számíthatunk. Az élmezöny nagyon
erős bármi megtörténhet.Szurkolok nektek nehogy
egy Budapesti csapat kerüljön már fel!
Hajrá Szolnok!!!
Kikapott a Nyíregyháza 3-1-re Kecskeméten, így a hétvégi meccstől sok függ.
A Kecskemétnek hozni kell(!!!) a két meccset.
A Szolnok otthon jól játszik és remélem megveri a BKV-t.
Szurkoljunk a Szolnoknak, hogy szurkolhassunk az NB1-ben a Kecskemétnek.
Hajrá vidék!
Hajrá Szolnok!!
Hajrá Kecskemét!!!!!!!
Csepeltől idegenben kikapni nem szégyen! :))
Na jó csak vicceltem.
Egybébként tudtommal Csepelnek sincs pénze az NB1-re bár most van egy új szponzor.Állítólag a BKV most fel akar jutni,majd meglátjuk...
Azt hiszem kicsit elő kell szedni ezt a topicot.
Elvégre a Kecskemét nagy sorozata csak most kezdődik. A döntetlen soroztaunk már megszakadt, van vereségünk is, de Magyar Kupa meccsen legalább legyőztük a Kiskőröst. A hétvégén pedig jöhet a sereghajtó Csongrád.Őket már csak megverjük! És már csak 2 meccs van hátra Váczi Zoli 6(!) meccses eltiltásából.
Hajrá Kecskemét!!!
U.I. Nem tudja valaki mi van akkor, ha "véletlenül" a BKV-BVSC kettősből lesz valaki a bajnok. Pénzünk nincs a NB I-re, ez világos, de vajon a hátrább végzetteket kérdezik meg érdelki-e őket a első osztály vagy a legjobb kieső bennt marad?
De leült a topic, vagy rajtam kivül a 7végén senki sem volt meccsen?
Gondolom a tényeket mindenki ismeri BVSC-KFC 2-2. Hogy a kapufás gólunk gól volt-e vagy sem azt nem tudom megmondani túl messze volt tőlem. /A nézőszámban azért kicsit túlzott az NS. Az-az 500 néző a valóságban csak kb. 180 volt. Az egyik oldalon 78 néző volt,a kapu mögött 2 néző a hosszanti leláton meg max 100 fő. Igaz ilyen jegyárak mellett mit várnak? A második vonalban messze a legdrágább a BVSC, 500 Ft egységesen, se diák, se semmi. Amúgy a jegy még a 98/99-es szezonból maradt./
Megint egy döntetlen, de ami sokkal rosszabb még nyoma sem volt a lehetőségnek, hogy megnyerjük a meccset, sőt Czigoth Szabinak köszönhetjük, hogy egy pontot legalább szereztünk. A védelem átjáróház, még jó, hogy legalább van csatárunk. Dehát ha egy csapat 45 perc alatt csak háromszor jutt el az ellenfél kapujához, az nem valószínű, hogy nyern. Pedig a második félidőben egy igen "tehetséges" kapus védte a BVSC kapuját, még majdnem Czigoth kapus is bevette a kapuját kirúgásból. Szóval gyenge meccsen megvan zsinórban a negyedik döntetlen.
Szia Shylock! Valószinű,hogy felmegyek,de még nem 100%.Szerdán már biztosan tudni fogom,hogy alakul a hétvégém. Miért,Te jössz? -ha igen akkor írd meg és akár össze is futhatunk és megvitatjuk az esélyeket. Helló!