Remélem a Pokolgép a produkciójáért egy fillért sem fog kapni. Minek iszik, aki nem bírja.
Az Ossian viszont dícséretet érdemel. Új számokat is nyomtak. Ellentétben a Pokolgéppel, akik kiválasztották a legkönnyebben eljátszható számokat, és azokat is elbaszták.
Én csak a második nap voltam, és főleg a Metalium érdekelt.
Bennük nem is csalódtam, remek koncertet adtak! Csak az volt a probléma, hogy a dalszövegeket alig ismerte valaki. Én is csak az első album refrénjeit tudtam, a második lemezt még nem hallottam :-(. Szegény énekes ezért szenvedett annyit a "Free Forever" zárásánál :-). A Hallowed Be Thy Name-ért pedig egy jó nagy piros pontot is kapnak tőlem :-).
Ossian is jól szólt, érezhető volt, hogy rengetegen miattuk jöttek ki.
Gamma Ray-t még nem hallottam korábban, és ezután a koncert után sem fogom sűrűn hallgatni... Nekem abszolút nem jött be ez a zene. Kai Hansen ugyan szépen mosolygott, és a gitáros is szorgalmasan nyújtogatta a nyelvét, a zene nem túl nyerő... De rajtam kívül azért sokaknak tetszett.
Nem tudom, lehet, hogy félreolvastam a Borknagar-cikkeket, de én valamivel dallamosabb zenét vártam tőlük. Ez sem tetszett túlságosan, így kb 3 szám után hazamentem.
Nézőszám? Hát, szerintem félház, de nem szabad elfelejteni, hogy nagyon sokan ültek kint a padoknál, és a kertben.
Nem tudom, ki honnan nézte, jómagam a keverő mellől és ami engem illet, szerintem a Metalium iszonyat állatul szólt és az Ossian is teljesen korrekt volt, sokkal, de sokkal jobb, mint szegény Gamma Ray, ami sehogy se akart összejönni. Hallottam már ezernyi zenekart, de szerintem egy három gitáros zenekart létezhetetlen ennél jobban megszólaltatni!
Az pedig, hogy éhenhalás ellen még afféle keksz-zsúrra is gondoltak a rendezők, kedves gesztus volt!
Köszönet a buliért,főleg az IMMORTAL miatt!!!
Pedig pont a konci előtt gondolkodtam,hogy elküldök mindenkit a jó büdös francba.Igy elbaszni a hangzást....
Kérdés:minden koncin magyar volt a keverős?
Le kéne vágni a kezét és kiszögelni a pecsa 4 sarkába!
Ilyenkor megy el az ember kedve,hogy koncertre járjon.
Kár,hogy nem volt túl sok féle póló....
Kár,hogy nem volt levegő néha a teremben......
Kár,hogy vége!!!!!
De ki nem szarja le,amikor az ember láthatja a kedvenceit.Gondolok itt a GAMMA-sokra,METALIUM-osokra,MARDUK-osokra vagy IMMORTAL-osokra.
Remélem tanultatok a hibákból és jövőre egy még jobb fesztet szerveztek több húzónévvel.
De nekem ez is tetszett!
Köszi minden RENDEZŐ/SZERVEZŐNEK !
Jövőre ugyanitt......
nos, ize, valoban csunyan logott az eso laba penteken, es ma se fenyesebb a helyzet, ettol fuggetlenul teny, h a leginkabb vart mardukon is jo ha felhaz volt a teremben, es meg az elso sorokban is egy csomo tut le lehetett volna ejteni, ha vkinek epp ez a hobbija. jegyarak, stilusilag tul eklektikus osszeallitas, barmi lehet az ok, en pl egy tisztan kulfoldi osszeallitasu, kevesbe maratoni fesztivalt jobban dijaztam volna monnyuk, de mintha ugy remlene, h a hammerosok is felemeltek regebben a szavuk az ilyesfajta gigantoman rendezvenyek ellen...
Én spéci örülök az efféle rugalmasságnak. Nem biztos, hogy az emberek többsége szeretett volna pacallá ázni, akármilyen banda is tépi magát a színpadon. Köszönjük a humánus hozzáállást!
Melyik Ragyogás interjút? Csak azért, mert szerintem azt én csináltam. Idézd már légyszi azokat a mondatokat, amik alátámasztják az állításod, hogy j"...jo nehany zenekarnak (a Strong is ide tartozik) joval nagyobb az index-es fustje, mint a valodi langja."
Olvastam egy Strong interjut a neten (asszem a ragyogasban).
Az a cikk is megerositett abban, hogy jo nehany zenekarnak (a Strong is ide tartozik) joval nagyobb az index-es fustje, mint a valodi langja.
De legalabb szerenyen nyilatkoztak a sracok, az tetszett.
Az SR-os poziciojukra visszaterve, szerintem a 3 nyito banda kozul egyik sincs "erofolenyben" a masik kettohoz kepest, ugyhogy kozottuk barmilyen sorrend pontosan ugyanannyira lehet indokolt, mint a mostani, es nem jobban.
"A másik dolog, hogy a szabadtérre kb. 5000 ember fér be, míg bent jó, ha 3000. Ezek szerint nem fogyott elég jegy, vagy rosszul gondolom?
Ha jól tudom a szabadtéri színpad fedett, tehát maximum a közönség ázhat el.
Nekem ez az Indoor fesztivállá válás kicsit gyanús. Bár igazán nem akarok kötekedni..."
Nekem ez az Indoor fesztivállá válás kicsit gyanús. Bár igazán nem akarok kötekedni...
Ha jól tudom a szabadtéri színpad fedett, tehát maximum a közönség ázhat el.
A másik dolog, hogy a szabadtérre kb. 5000 ember fér be, míg bent jó, ha 3000. Ezek szerint nem fogyott elég jegy, vagy rosszul gondolom?
kenobi, ha még nem olvastad valahol a neten, akkor most mondom,
hogy a Mood-ból kivált a basszgitáros, emiatt mondták le a teljes nyári
koncertsorozatot, és emiatt lesz a Dying Wish az SR2000-en.
A Strong kezdése nekem is fura, mindegy, én ott leszek. Sokkal
érdekesebbnek tartom a Marduk utáni Pokolgépet, és az azt követő
Ektomorfot. Gondolom, csak így lehetett megoldani, mert hát ugye ez nem
igazán szerencsés vonalvezetés. Szegény Christian Epidemic nagyot szívott,
ha egyből Marduk után lennének, az sokat dobna rajtuk. Akiket különösen
sajnálok, az a Nevergreen. Hajnali kettőkor Nevergreen, egy vagy két nap
koncerthallgatás után, holtfáradtan, hát, annál már a halál is kegyelmesebb.
Mindegy, ettől függetlenül nagyon király az SR2000 rendezvény, legyen
folytatása, meg ott lesz az In Flames-es buli is, nagyon helyes, így tovább
Concerto!
Supertzar:
Miért nem játszik a Mood?! Határozottan neheztelek, mert az egyik legnagyobb hazai kedvencemről van szó. Bírom én a Dying W-t is, csak nem Moodék kárára.
A másik fura dolog, hogy az aktuális kiírás szerint a Strong D. kezd szombaton. Ennél azért későbbi időpontot érdemelnének. Vastag banda a Necksprain, de hogy kettővel a Strong után pöngetnek, az nekem tök furcsa.
Sajnos, az időjárással kapcsolatban nekünk is komoly aggályaink vannak, különös tekintettel a szombati nap előjelzéseire, így egy rossz hírrel szolgálhatok:
A Summer Rocks betelepült a Petőfi Csarnokba, nem lesz szabadtéri színpad :-(
Ha lehet, emiatt ne szedjetek minket nagyon szét, mi is összeomlottunk, de nem akartunk kockáztatni egy viharos műsor-félbeszakítást.
A program amúgy változatlan. A Mood helyett a Dying Wish indít ma délután, de ezt már tudjátok.
Mardukék amúgy már meg is érkeztek, ha minden igaz, holnap mennek a Hadtörténeti Múzeumba Milán Petivel (ez most nem vicc :-))
Immortal rajongóknak már pénteken érdemes jól kinyitni a szemeiket, mert Puff... akarom mondani Horghék felbukkanhatnak a bulin, egy nappal előbb jönnek ugyanis.
A gumicsizma remek ötlet, de csakis feszes cicanadrággal vegyítve :-) Így az igazi a hatás!
Ja, és persze legalább térdig érő csizma kell, az az új divat :-)
Az időjósokat hallgatva előfordulhat, hogy szombaton szakadni fog az eső. Megjelenek a bejáratnál egy hercig kis esernyővel (én már csak ilyen knzrvtv vagyok.) Vajon bevihetem? Ez most tényleg érdekel.
darkhearth:mégegyszer 1000 szori a be nem következett talié'!!!!!!!...( a jó öreg felkiáltó jelek is come back)
sajna szállást má' nem tudok biztosítani,mer' már amit tudtam,elkelt........2000 szori.
Majd ütközünk a SUMÉROKON,okesz?
HOZZÁ KÉPEKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
scott:egye fene,ha elmarad a HYPOCRISY(????).Majd Bécsett megpróbálom elcsípni őket.
...télleg!Nem tudsz valami infót a csehországi fesztről...aug.13????????
Lesz IMMORTAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
üdv!
Szeretném ezen a fórum is elhangoztatni (bár már lehet, hogy említésre került mások által), hogy a SUMMER ROCK 2000 pénteki nyitóbandája a tervezettől eltérően a DYING WISH lesz!!!!
Ez sajnos csak 2 napja derült ki.
Tehát aki jó bulit akar, remélem ott lesz!!
Az időpont elég gagyi, 15:30.
Vincent!: Hát te itt is jelen vagy??!!! Aztán mész-e a concertre??? Remélem ezúttal kicsit pozitívabb lesz az élményed! :))))
Majd kapsz sok Traubit, aztán tudod mija dógod!!:))))