elnézést a pongyola fogalmazásért, természetesen "5 magyar autósért szorítani" lett volna helyes.
azon gondolkoztam, hogy akkor most a szervízkamion az teljesen a Kis-éket szolgálja majd ki, Szallerékkel együtt? és Kisnek nem kell palikot segítenie? akkor igen jó esélye van hogy a tavalyinál is jobb eredményt érjenek el. :-)))
Nem tdom ti, hogy vagytok vele, de nekem nagyon hiányzik Nagy Péter Dakarról. Mindig olyan vidám volt. (még 20 óra sivatag után is) Remélem még látjuk valamikor a Dakaron.
Nekem is gyanús a dolog, de Varga kivételével a többiek helyét reálisnak tartom és ezért félek, hogy valamiért nem tudott elindulni. Remélem nem így van, de minden esetre érdekes!
Varga miért nincs még a gyorsaságin?
Szerintem nincs annyival hátrébb Kátai-hoz képest, hogy ne kellett volna már elindulnia. Lassan már az autósok indulnak.
Remélem csak az iritrack sz@rakodik és minden rendben Vargával. Én neki drukkolok legjobban!
Amugy mi van már megint az iritrack-el? Nálatok megy? Nálam kb fél órája meg se mozdult senki. Amugy a rajtidőket honnan lehet megtudni? Van arra valami táblázat vagy lista vagy akármi?
sajnálom ami Palikékkal történt. :-( jobb lett volna 5 magyarért drukkolni.
szponzorpénzek: ha van egy kis esze a szponzornak, csak a pénz egy részét adja oda fixen, a többi az teljesítés függő. pl elharmadolják a versenytávot és ha még versenyben vannak, akkor fizetnek. ez bevált gyakorlat, ha tényleges szponzoráció van és nem csak haveri alapon csorgatják a pénzt bele.
amúgy az rtl műsor és a csapat támogatása külön kassza. valószínű a műsortámogatási pénz fixen be fog jönni, hiszen a műsor az marad adásban. más kérdés hogy most miről/kiről fog szólni? ha ez kellett ahhoz hogy objektív legyen, akkor valahol jó hogy kiestek. de én már látom hogy az rtl kamionosok fognak szerepelni, és palik lesz a meghívott szakértő a stúdióban. :-)
Szép napot mindnekinek! Nem tudom tudtátok-e, de az MTV sportosztályának egyik hölgy tagja is ott van a DAKAR-on. Halad a mezőnnyel egy kamionban. Bővebbet nem tudok. A múlt héten volt a Klubb ráióban egy riport a hölgyel.
Palikék feladták a Dakart 06.1.2 08:55
Eltörött a motor főtengelye, s mivel a Dakar-ralin érvényes szabály szerint a motor az autónak azon egysége, amelynek cseréje minden körülmények között tilos, a Palik László és Darázsi Gábor alkotta páros a verseny feladására kényszerült - jelentette a hirado.hu.