Olyan kellene aminél a csatinak is van keresztmetszete. Ez nem tudom milyen. Rádbízom.
A Van egy Micro karom, az aljában SME rendszerű (majdnem DIN) csatlakozóval. Kellene egy ilyen csati egy VDH kábel végére. Bemegyek a Kácsába, mondom mit keresek. A fiú értetlenül néz rám. Egy bennfentes nemtudomki aki éppen ott volt elmagyarázza miről van szó. Nincs közli erre. Jó mondom, akkor olyan csati kellene 5 db ami piköpök hátulján levő tüskékre megy (gondoltam majd azzal barkácsolom, többen is ajánlották). A fiú vesz egy nagy levegőt: Akkor be kéne menni egy rendes boltba....
Itt kis híján fetrengtem a röhögéstől! Mondom, miért ez nem egy rendes bolt?? Azazaz csak olyanra gondolt ahol pu-t is lehet kapni :)
Vörös aszalt kellene, kb 20 dkg. Láttam ugyan kb egy hónapja valamelyik multinál a polcon, de olyna agyament ára volt, hogy nem vettem belőle. Nem emlékszem már hol vettem, de volt belőle valami egész barátságos árú is, de azt már rég megettem :)
Van egy kábelvég aminek egyik végébe egy csőszerű képződmény 5mm átmérőjű vezeték befogadására alkalmas csőszerű képződmény, a másik pedig átmérő 5 mm-es likkal rendelkezik amit a banánhövely menetes szárára rá lehet dugni és anyával rögzíteni. Biztos, hogy van valami szakszerű neve is, de tegnap este óta ezen töröm a fejem és nem találom. A Kácsa honlapján sem találtam ilyen képződményt.
Önként jelentkező Bp-ről érkező topiktársat keresek egy nemes küldetésre. Ha valaki járna a Kácsa környékén, vagy éppen lenne a fiókjában 4 db jó minőségű csatlakozóra lenne szükségem. Olynara ami a banánhüvely belső menetes szárára köthető és 5 mm külső átmérőjű vezeték forrasztható bele. Egy CloNea belső kábelezéséhez kellene, Kimber 8tc belső kábelezés végére. A láda egyik topiktársunké, a cehhet ő állja, aki hozza az pedig jutalomból főzhet egy kvt nekem :)