Ezeket az észak-íreket mi tettük naggyá, szerény kis csapat ez. Ezek is a futottak még kategória az EB-n, eddig vannak ebben a kategóriában szép számmal már az eddig látottak alapján is! Ha ma kiegyenlítenek, azt a TV-nk bánja :) Nem tudom, a lengyelek egy komolyabb csapat ellen mit tudnak majd, nagy kérdés.
szerintem a nyolcvanas évek vb-csapataiból indult ki, azért maradt ki, aztán elfelejtette hozzátenni. mondjuk még '82 előtt fel is merült, hogy kiviszik Bestet, mert aktív volt, de teljesen szét volt hullva már.
de ez már jó ideje így megy, talán ezért is juthattunk mi is ki ide. Nincs akkora különbség egy német és egy albán csapat közt, mint mondjuk 10 évvel ezelőtt.
Inkább kisangolok. Ugyanolyan értelmetlen a létezésük, mint a moldávoknak. Vagyis azért kisangolok, mert ha kisírek lennének, már nem lennének, mert visszaolvadnának írnek. Magukra is inkább angolként néznek.
Engem nem az zavar, hogy kevés a gól, egy 0-0 is lehet jó meccs. A gond az, hogy nagyon kevés focit látunk. Gyakorlatilag a kreatív, technikás és jól cselező játékosok kihaltak.
2000-es EB-n (ami szerintem minden idők legjobb világversenye volt) ilyen támadó középpályások/szélsők voltak: Figo, Rui Costa, Hagi, Del Piero, Totti, Ljungberg, Zahovic, Mendieta, Stankovic, Mijatovic, Nedved, Poborsky, Zidane, Pires, Djorkaeff, Seedorf, Bergkamp...ezek mind kreatív, a pályán látó és baszottul jól cselező játékosok voltak. Most a csapatok nagy része szürke eminenciással van tele, akik kurva sokat tudnak futni, szépen tudják járatni a labdát, de semmi váratlant nem tudnak húzni.
Kíváncsi lennék, hogy a lengyel csapat játékosainak mekkora a cipőméret átlaga. Ugyanis 45-46-os lábfejjel nem lehet jó és pontos lövést leadni. A nagy helyzetet is belsőzte a nagy lábú.
Csak nézem őket, de rüszttel nem is tudnak rúgni. Nem fér oda a lábuk.
Gashiek se sokmindent csinaltak Svajc ellen. Ha beveri a vegen akkor 1:1. Eszak Irek kapura se lottek. Sot felpalyan se mennek at. Telepakoltak vedokkel mert Mc Nair is belso vedo a kp an. Davis tud focizni egyedul. Lafferty kb. annyit mutat mint Dzuyba tegnap semmit.
Jonni fog nyugi. Milik Lewa meg a kiskolyok a baloldalon jol nyomja. Piszczek Kuba jobbszarny is jo. Egyebkent a fasznak ivelgetnek. Balhatved is sokat megy fel. Kryhowiak a Sevillasnak kene iranyitani o gyenge. 5-os gyerek is belul szar.
A lengyelek a mezőnyfölényük ellenére nem játszanak jól. Kb tíz beadásukból négyet simán kifejelnek az északírek, hat pedig méterekkel a lengyel center mögé megy.
Hát, én egyre inkább tartok tőle, hogy mi leszünk az első kitömött csapat.
Bár a 2-0 nem feltétlen jelenti azt, hogy sokkal jobb az ellenfél, vagy ép fordítva. Ma például a törököknek közük nem volt a meccshez, simán lehetett volna 3-0 a horvátoknak.