Keresés

Részletes keresés

különböző béla Creative Commons License 2000.05.09 0 0 659
Máris szaladok a postaládához...
Remélem azé nem levélbomba?
Előzmény: Bookshie (658)
Bookshie Creative Commons License 2000.05.09 0 0 658
Nem is baj, Libi, én sem akarok minden este nyomulni, mer én abban a sajnálatos helyzetben leledzem, hogy a telcsiszámlámat magamnak kell kifizetnem. Ez mind semmi, újabb horror: nem vagyok milliomos!

Bélák, cuncimóka! Nem írom én ide a prájvet izenetet, mer túl intim ahhoz, hogy mindenféle éhes szempár kukkolja! Elküldöm arra a dróposta izécskére, jól van?

Libertine Creative Commons License 2000.05.09 0 0 657
...a karjaidba, drága PMB! Úgy látom, én vagyok itt az igazi lovagod, mert Ice meg Béla nem igazán próbálnak téged jókedvre deríteni. Nekem viszont hiányzol! Bár ma este nem tudok online rajongani...

gróf libertine

Előzmény: Libertine (651)
különböző béla Creative Commons License 2000.05.09 0 0 656
Hogy itt mekkora lelke van itt mindenkinek! De jusztis az enyimé a legnagyobb!! Látom vót asztán tegnap klavia - túra, a gond csak ott, hogy kicsinyég fráziseltolódásban vótak a fijjúk meg a lányok, mi lenne ha ma este kiköszörülnénk a rajtatok esett csorbát?

Hát eszt a fölháborító igasságtalanságot!! Paulinánknak egy hervatag négyessel szúrták ki a szemét! Persze biztos féltékeny pmb számtalan hódolójára az a nyomorult szuka! 1értelműen csak pikkelésről lehet szó!! Ne is bánkóggy emiatt paulinám, mi azé tisztában vagyunk látens zsenialitásoddal. Látod-látod! tőtötted vóna inkább velem az éjcakát. Akkó nekem sem kellett volna vigaszt keresnem a satunál.

Különben is igasságtalan vagy paulina, ha tegnap este a nagyroham helyett kinézel az ablakon, láthattad volna, hogy én még MINDIG ott himbálódzom a kötálhágcsón. Ez még nem is lett vóna baj, már mexoktam, mint öreg tenger ész, de az a satu, ahogy ott csüngött a farkamon, hát az még nálad is kegyetlenebb vót... (Apropó, üzenem Bookshienak: mosmár 53!)

Lyányok, mos mit vágtok föl, én is tok ám kűfődiül: Pereat qui nescit amare. Eszt mindenki vegye magára, főleg pmb!

Meg óángulusul is tok mindenféle szofisztikált mondatokat, pl: Hello! My name is Mr. Brown. How do thou do? Meg aszt is értettem ám, hogy a jó édes anyukámat szíttátok!

Bookshie! Ha megvan még a levélke a szíved alatt , lécci kűdd el inkább a padcs@drotposta.hu -ra, mer oda be is tudok jutni, vagy eccerűen nyomasd föl a topicba: hadd irigykedjen csak mindenki! Még maaaa! Most!!! Hagyadd a dagatt ruhát másra, engem vigyél a sufniba!

Shalina!, hát igen, sajna így van ez, mikor az index nem Nikkei, hanem pikkel, ma pl. velem szaraxik, pedig már az újabb vádalku tervezete is elkészült nagyvonalakban, a Bookshie-féle "Barátok közt" performance adta az alapötletet, a címe: "Barátnők közt", összevonom az ügyeteket pmb-vel, ne kejjen már annyit alkudozni...

Szegény Sally! Lehet, hogy akkó mégis abban a tornádós filmben kapsz főszerepet.

Ketchup! .... Ja bocsánat, Ketchupra nem kell rányomulnom, ő vélhetőleg fijú... :((( Azé jöhecc Ketchup, egy konkurens ide vagy oda má igazán nem számít. Méghogy szegény fernando...talán szegény béla!

Igen, igen...ez teccik, ez jó lesz végszónak: szegény béla...

Bookshie Creative Commons License 2000.05.09 0 0 655
Szevasztok!

Örülök, hogy pm végül nem küldi reám a habzó szájú yorkshire terrierekből és törpeuszkárokból álló harci kommandóját.
Sally, korábban kellett volna szólnod! Mire beléptél, én már elhajóztam! Most is van nálam egy ibriknyi eper, de látom, most épp sehol sem vagy. Ez így nem fog menni!
Ice és bélák, gyerünk engesztelni ezt a lyányt! Azért Libertine-ben nem csalódtam, ő kitart...
Egyébként most meg a freemail nem működik, szóval ragyogó a helyzet. A hódolói leveleket kérem késleltetni kicsinykét!

Ketchup Creative Commons License 2000.05.09 0 0 654
Hi Alföldi Paulina!:)))

Már Alföldi az első?
Szegény Fernando.....
Egyébként ennek a topicnak nem itt hanem a törzsasztalon lenne a helye.

Egyébként ez a topic olyan zárt körnek tünik már.
(De azért külső tagnak mindenképpen jogom van itt.)

K E T C H U P.

Előzmény: paulinamartinez (636)
Libertine Creative Commons License 2000.05.08 0 0 653
Én őszintén szeretem lubunk névadóját, bármilyen csalfa is. Egy igazi rajongó akkor is kitart kedvese mellett, amikor az elküldi a p...-ba, függetlenül attól, hogy igaza van-e vagy nem.
off
Paulina, a virtuális és a tényleges valóság nem mindig egyezik meg egymással. Azaz Bélával nem beszélünk ki téged a hátad mögött, tudniillik nem levelezünk egymással (még szerencse :-))
on
Drága PMB, viseld el ha néha nem te állsz a középpontban, hidd el, szurkoltunk az ötösödért, vártunk visszatérésedre és szeretünk téged. Az élet azért zajlott, de nem feledkeztünk el rólad! Én arra várok, hogy végre újra puszikat és öleléseket kaphassak tőled, és az utóbbi egy-két hozzászólásodat visszavonva ismét elvegyülj rajongóid között. Nélküled még a Plussszzz tablettám sem pezseg, Béla meg csak céltalanul himbálózik a kötélhágcsóján...

gróf libertine

paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.08 0 0 652
rajta, gyerünk.
béla te is mehetsz vele együtt!!!!!!!
Előzmény: Libertine (651)
Libertine Creative Commons License 2000.05.08 0 0 651
A Kozsó ??? Akkor már inkább én is ugrom...

a libertiiiiiiiiine

Előzmény: paulinamartinez (636)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.08 0 0 650
már van kettő akit nem is utálok. sőt három!
shalina
ice
bookshie!!!!
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.08 0 0 649
érdekes ricky martin mindig megnyugtat. hát ő sem olyan mint ti vagytok. de már megint ideges lettem, mert elfogyott a kólás gumicukorkám :(
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.08 0 0 648
amikor hisztis vagyok, akkor hisztis vagyok, kész punktum. lehet, hogy még holnap is az leszek. vagy talán örökre így maradok. de mit érdekel ez titeket!
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.08 0 0 647
most már azér jobban érzem magam fél liter fagyi és egy csomag kólásgumicukor bezabálása után...hiába a boldogsághormonok. na persze nem miattatok vagyok boldog, titeket mág mindig utállak.
sziasztok
p
sally meg jó lenne, ha nem pofázna állandóan.:(
SunshineSally Creative Commons License 2000.05.08 0 0 646
álmamimban= álmaimban
(vagy ál mami, hisz tuggyátok, engem beadtak az árvaházba)
SunshineSally Creative Commons License 2000.05.08 0 0 645
Bookshie, küldjél már egy kis epret! Van szíved mindet megenni egyedül? Ez a kedvenc gyümim! Legszebb álmamimban én és Kevin egy tálból eprezgetünk :)))
SunshineSally Creative Commons License 2000.05.08 0 0 644
Ajajajajaj, pmb-nek nagyon rossz a kedve, vigyázzatok bélákok meg grófurak! ja, hogy én vagyok a közelében? szívás :(((
Bookshie Creative Commons License 2000.05.08 0 0 643
Bancsizunk, bancsizgatunk? Hát igen, ezek a rút fiúk mellőznek bennünket...
Én epret szopogatok. Gyönyörű, illatos, hatalmas szemeket... Elképzelni nem tudjátok, milyen fincsi...
A büdi életbe nem jutok így ki a koszvakardába!
Shalina Creative Commons License 2000.05.08 0 0 642
Jaj nekem fej!
Bookshie nem is kérdezett olyan hülyeséget, csak mire megjelent az üzenőtáblán, én már még messzebbre csúsztam. Sajna, nem a jégen, hanem egy ittfelejtett banánhéjon. Igen, tudom, ez nem olyan elegáns, de most már nincs mit tenni.
Előzmény: Bookshie (641)
Bookshie Creative Commons License 2000.05.08 0 0 641
Shalina, szívecske. Azt írtad, elcsúsztál.
Buksi első accociációja: Hű, de ügyi ez a Shalina! Egyszerre klaviatúrál és leszúrt akszelozik! De már rájöttem, nem. Bisztosan a bourbonos ibrikedből röttyent ki egy csepp jégdara s te véletlen rászteppeltél. Előferdül, ugye nem ütötted meg/ki magad?
Előzmény: Shalina (638)
Shalina Creative Commons License 2000.05.08 0 0 640
Kész, vége. Shalina elalélt a meghatottságtól. Bookshie, visszakaptad a nagybetűdet!
Előzmény: Bookshie (639)
Bookshie Creative Commons License 2000.05.08 0 0 639
Szerintem tök rendi bige vagyok. Mmmm?
Tudjátok, mi a nagy helyzet? Ha nem, elárulom tinéktek:

PM-NEK A TÉVÉBEN MEGY A "BARÁTOK KÖZT". NEKEM ITT.

Sziasztok

Shalina Creative Commons License 2000.05.08 0 0 638
OK bookshie!
De ezt a korcsolyázást most nem fogom agymánt. Sörkorcsolya, az rendben van, meg műkori eb, vb is, de sajnos azokat nem én művelem. Szóval a kérdésre nem tudnék így csípőből egyenes választ lőni. Ha esetleg egy kicsit több detail beskatelne az ice-ra... (Na jó, őt hagyjuk ki a dologból.)
Előzmény: Bookshie (632)
Bookshie Creative Commons License 2000.05.08 0 0 637
Fijjug, én megprószáltam, de látjátok, nem megy. Rajtatok a sor. Bélán meg a ser.
Gyerünk, Libertine gróf, elő a harmatos rózsaszállal és nosza, míg nem késő!
Bélák, ugrás arra a kötélhágcsóra és tessék meglengetni a bűvös családi ékszereket!
Ice, harcra fel, ne félj, ÉN NEM féltékenykedek! (Félig télleg nem - csak egészen.)
Pm, mind a tiéd, válogass kedvedre. De ha inkább sértődözöl, visszaveszem őket. Velem lehet alkudozni!
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.08 0 0 636
csak még annyit, hogy
alföldi
fernando
eddie
eddie,
warpigs
gyuri...
meg még sorolhatnám a legjobb, és bunkók vagytok, hogy mindig csak fikázzátok őket. nálatok még jimmy is szimpibb. sőt! most már durvát mondok. még KOZSÓ is jobb nálatok!
agyő
Shalina Creative Commons License 2000.05.08 0 0 635
Mi a karalábé az a "várakozási idő"? Arra gondolok, amelyik még nem telt le... Mert itten nyomulok, írnék agyba-főbe mindenkinek, oszt ez a nyamvadt index meg rámripakodik, hogy FIGYELEM! NEM TELT LE A VÁRAKOZÁSI IDŐ. VISSZALÉPÉSHEZ NYOMJA MEG A VISSZA GOMBOT! Namármost: az rendben van, hogy itten várakozási idő van, amely igen lassan telik (többen várakoznak mások kegyeire - hadd ne rajzoljak mátrixot, hogy pontosan ki kire), de ezt index apánk/anyánk (csak hogy pc legyek) honnan a bánatból tudja? És nehogy mán visszalépjek, mikor végre eddig eljutottam! Hisz bélánk már ismét a vádalkura gyúr...
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.08 0 0 634
és különben is kezdődik a barátok közt, ami sokkal érdekesebb mindnyájotoknál. mégha össze is adlak titeket.
akkor csá. akkor végem. örökre. persze a barátok köztet még megnézem. igazából meg nem is ugrok, csak innen. de végleg. legalább mehetek nyaralni. ugyse írok több sort.
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.08 0 0 633
nem érdekel ez most. szarok a farmra. ti utáltok, én utállak titeket. nem kell ezen tovább nyüglődni.
erről ennyit, az emberek nem szeretik a sok rizsát.
Bookshie Creative Commons License 2000.05.08 0 0 632
Shalina, korcsolyázol?
pm, ne utájjál engemet! Tudod, mit? Ez most úgyis női lub, alakítsunk fenyimista egyletet! Majd én rágom a gittet! Sőt, a nevemet is írhatjátok kisbetűvel!
Shalina Creative Commons License 2000.05.08 0 0 631
Vajh melyik férjed fog megmenteni?
Előzmény: paulinamartinez (628)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.08 0 0 630
mert nekem pl senki nem ír.........

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!