Nem arról volt szó, hogy a tripla dévédén lesz egy dortmundi dod turnés koncert,egy film a lemezfelvételről és a legutóbbi reading-i koncertvideó dévédéje?Mert én valami ilyesmire emlékszem:)De ahogy elnézem mindenkinek más rémlik.
Vagy egyúj maiden játék, ahol minden maiden taggal lehet menni, és pokolbeli lényeket kell megfojtani gitárhúrral, vagy agyonverni dobverőkkel(ha Nicko-val vagy) és a végén magával Eddie-vel kell megmérkőzni (Ha Bruce-szal mész, akkor Sharon a főellenség, és nem ördögöket kell hentelni, hanem Ozzfest pólós kopaszokat, akik tojásokkal vannak fölszerelkezve...).
A Dance-es, a koncert-DVD. Február... De itt már tripla DVDt emlegetnek! Eddig dupláról volt szó: első lemez - DOTR koncert, második lemez: Dance Of Death készítéséről film. Harmadik lemezen vajon mi lesz? Idei Rock Am Ring vagy Ullevi??????
A George Lynch/JLT -s wasted years engem is erdekelne. Lynch szuperfilingesen gitarozott a Dokkenben (Back for The Attack/Breaking the chains/under lock &key)
Jaja, JLT nem rossz. En is racsaptam mostanaban, mert az asszony szereti. A Megadeth mellett o a masik nagy kedvence, ugyhogy beszereztem par lemezt. Az uj szoloi is nagyon jok, olyan hardrock-blues feeling.
hi nincs infótok róla, hogy az új dvd mikor jön ki? (vagy már kijött?) Szeptember eleje, október eleje lett bedobva a köztudatba – mindkettőn túl vagyunk... November eleje...? :)
Soto az Aces high végén természetesen hoz egy szép magasat,talán jobb,mint az eredeti.A dalt magát viszont egy kicsit megtekerték. viccesen szól a Wrathchild is,de amúgy jó.
Egyébként a tribute lemeznek köszönhetően azt hiszem,megvásárlok pár Maiden cd-t,még ha használtan is,konkrétan Live after death,Somewhere in time,seventh son,és talán a Fear of the dark kiadványokat,a remasterelt változatokat.
A feldolgozáslemezről egyedül Paksi Endre hiányzik.
Konkrétan vsiivz autójában hallgattunk bele minden számba, amikor vitt haza Nevermore után. Vagyis nemtom, kivágja-e a sikolyt JSS, de amit hallottam az Aces Highból, az állat volt. ;)