Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Elfelejtettem, katalógusból rendeltem még tavalyelőtt. Folytontermő és fehér virágú. A gyümölcse közép nagy, finom. Remélem nem viszi el a víz. Ma reggel megint arra keltünk, hogy a kapuban áll a víz. Az utcából már csak gumicsizmában lehet kimenni. Ha 10-20 cm-t még emelkedik a víz akkor szépen lassan elönti az egész kertemet. Sose lesz ennek vége?
Ha kérsz ilyen indás ínfűm van bőven. Nagyon jól szaporodik és pont most beszéltük, hogy ki kellene szedni, mert nagyon agresszív és szinte ki sem lehet írtani.
Köszönöm a gratulikat:) hm....de kiváncsivá tettél!! mit adtál volna értük?? :))))))
Ui: A gida nagyon beteg:( de ma kapott egy bátyót,sok itt a víz és nem tudnak a mamájuk után menni a vízen keresztül,ez már a 3. őz amit elhagyva,összefagyva találtak az emberek akik a gáton dolgoznak.
Üdvözlet az itt fórumozóknak!
Azt szeretném kérdezni, hogy valakinek nincsen fölöslegesen elszaporodott évelő talajtakaró növénye? Napos félárnyékos és árnyékos helyre is kellene főként tuják, fenyő alá. Meténg, üröm, „nyuszi fül” stb.
Nem ingyen gondoltam, de azt látom hogy a több mint 1000 nm területre ami a ház körül van sosem fogom tudni megvásárolni a növényeket kertészetből. Vonattal ingyen utazom, illetve Győr és Békéscsaba kisebb-nagyobb környékén rendszeresen előfordulok.
Ha valaki tud segíteni előre is köszönöm.
Szia! A gidát nem cserélném el semmi pénzért,Ő ha megnő,vagy visszamegy a természetbe,vagy egy vadasparkot fog gazdagabbá tenni a jelenlétével.A lánykámmal más a helyzet,Őt szeretném eladni,pár év múlva,egyenlőre semmiféle hajlandóságot nem mutat ez irányba,de remélem Ő sem marad meg "magnak"............:):):) Köszönöm a gratulációt,bár jobb lett volna a gidának,ha nem én vagyok a mamája,de ha már így alakult.....
Szia! Az jó lesz de a gyerkőcöket is hozzátok!!! Egy kis csábító a két boci mellé!!!! Két picurkát találtunk félig kihűlve az egyik pár órán belül elpusztult de őt már remélem sikerült megmenteni,A képen a fogadott tesójával Vera lányommal
Nejem számára keresek megerősödött lantanát (sétányrózsát). (Sajnos a mienk elég gyenge volt még, és télen kipusztult.) Tudok ajánlani cserébe idei gyökeres citromdugványt, peppinot, fügekaktusz hajtást.
Sziasztok! Feltudok ajánlani az alábbi magokból 1-2 db-ot (sajnos csak ennyi van mert ezeket is úgy cseréltem, de kimaradtak) : - perui földicseresznye ( ebből van több is) - tomatillo ( a peruinál sokkal nagyobb ) - dél- karolinai földicseresznye ( a peruinál kisebb) - lugaspaprika - kanadai egynyári áfonya
Amit szeretnék: -peppino -mézbogyó -stevia (édes levél) - télálló golgota -fügekaktusz -jamszgyökér stb.
és mindenféle érdekes, trópusi, medditerrán ehető növény illetve gyógynövények.
Ha szeretnél cserélni akkor kérlek írj a misi867@citromail.hu -ra! Köszi: Misi
Annyira közel, h. a Sajó a kert alatt van. Nemtom a kutyákat vinni rohangászni, mert mindent elöntött a víz. Szerencsére csak odakint, mert a töltés akkora, hogy azon nem jön át. A földieprem az innenső oldalon, légvonalban 3-4 méterre a víztől, sírva is fakadnék, ha úszóeper lett volna belőle.... 1ébként S.szögeden. Futok mostan gályarabság ügyben, sziasztok! :o)))
Sziasztok Itt szeretnék mindenkitől elnézést kérni akinek még nem küldtem a megígért növényét. A Sajó árvíz és annak áttételes hatása miatt elvittem egy hétre a gyerekeket itthonról, két napja jöttünk haza. Azóta próbálom visszapakolni a dolgokat a helyére és úrrá lenni a káoszon. Szerencsére nagy baj nem lett nálunk, kisebb kellemetlenségekkel megúsztuk. Szóval senkit nem felejtettem el, mindenkinek fogom küldeni amit megígértem, még egy pici türelmet kérek.