Keresés

Részletes keresés

Zka Creative Commons License 2007.05.08 0 0 16008
Voltam Aranon, igazán élmény volt.
Ha véletlen nem volt 2 spell egymás után interruptolva, fixen engem lőtt le az első 20 secben (pappal voltam). Ez eleve tetszett.
Aztán mikor végre felfogta mindenki hogy flame wreath során nem bócorgunk, kaptunk az utolsó próbán egyszerre wreath+blizzardot. Ezt valahogy kibekkeltük, aztán 40%nál elementálok - lock nem volt, viszont megint épp blizzard ment nehogy be lehessen őket tankolni... Mindemellett ugye 2 órás repop, tehát nem tudunk bármeddig próbálkozni. A szintén randomon elbukott tegnapi és tegnapelőtti Prince után kifejezetten elmegy a picsába a raid design csapat.
petreczadam Creative Commons License 2007.05.07 0 0 16007
Közben elninjáztad a 16K-t :)
Előzmény: Törölt nick (16000)
Zka Creative Commons License 2007.05.07 0 0 16006
Igen, pont ez a frusztráló benne :D
Előzmény: Deashi Barai (15995)
rozsoma1 Creative Commons License 2007.05.07 0 0 16005

Szia

RuleSet.lua:130: attempt to index field 'rules' (a nil value)

no, ez nekem kinai. Talán a 130. sorban a rules mezőben valami nil érték?:)

de hogy ez mér jó, illetve mér nem, passz.

Azért köszi

Deashi Barai Creative Commons License 2007.05.07 0 0 16004
vááá grat:-)))
Előzmény: Törölt nick (16002)
uncas Creative Commons License 2007.05.07 0 0 16003

Btw, tegnap beloggoltam több mint 2 hét után. Gyorsan futottam egy BM-et meg Crypts heroic stealthrunt, meg utánna lehívtak segíteni Hydrosshoz. Nem mondom hogy rossz volt, de asszem soha többet nem leszek "HC" játékos. Igy ha épp unatkozik az ember, jó dolog egy kicsit játszani, de nem éreztem a régi "borzongást". De végül is soha ne mond hogy soha. :D És lassan ideje lenne megnézni Eye of Stormot is belülről, de még nem bírtam rászánni magam. :DDDD

uncas.

Deashi Barai Creative Commons License 2007.05.07 0 0 16001

Tényleg tesóm áttalentolt állítolag valami DPS buildre, mindjárt meg is nézem, mit követett el ^^

Előzmény: Törölt nick (16000)
Deashi Barai Creative Commons License 2007.05.07 0 0 15998

Persze. ^^

Előzmény: Törölt nick (15996)
Yoshi Creative Commons License 2007.05.07 0 0 15997

uh, valaki linkelje be a warrior dalát (ódáját?)

:)

(tegnap este kicsit szórakoztam a kiswarriorommal, hát észnél kell lenni - nehezen szokja az ember, hogy az egyetlen heal az a poti itt - de nagyon fun egyébként :) )

Előzmény: Deashi Barai (15995)
Deashi Barai Creative Commons License 2007.05.07 0 0 15995

A warrior nem menekül. A warrior meghal. Ennyi.

Előzmény: Zka (15973)
Zka Creative Commons License 2007.05.07 0 0 15993
Van ott reklám? :O
Előzmény: Doktor Toka (15988)
Doktor Toka Creative Commons License 2007.05.07 0 0 15992
Sprint, blink és társai úgyis csak lóról leszállva használható, ha meg már leszállt a versenyző, akkor szerintem hátrányban van. Szerintem ezeknek a területeknek az érintésével a leggyorsabban az úton lehet végigmenni, ezért választott ki így az útirányt.
Előzmény: uncas (15990)
Doktor Toka Creative Commons License 2007.05.07 0 0 15991

Ez most sértegetés volt?

Én nem mondtam, hogy te csalnál egy ilyen helyzetben, inkább az, hogy rögtön azt nézed, hogy mások hogyan tudnának csalni. Félreértés FTW.

Egyébként a hevenyészve leírt szabályból:

"Természetesen semmilyen segédeszközt, répa, stb. nem lehet igénybe venni..."

Semmilyen segédeszköz értelemszerűen jelent minden spellt, enchantot és tárgyat. Vagy az logikus lenne, hogy répát nem lehet használni, de mást igen? Amúgy ott van a kiírásban, hogy stb., szóval egyértelműen nem csak a répára gondoltam, mint segédeszközre...

Előzmény: uncas (15989)
uncas Creative Commons License 2007.05.07 0 0 15990

ezért a másik lehetőség, hogy mindent lehet használni! Így mindenki be tudja szerezni az összes lehetséges buffoló cuccot.

Még igy sem lenne fair a verseny. Pl. sprinttel meg enchantokkal/packal szerintem gyorsabb sebességet lehet mint a 100%-os ló. Arról nem is beszélve hogy slowfallal/waterwalkkal/chargeal/blinkkel és tsaival is jelentős előnyökre lehet szert tenni egyes helyeken.

uncas.

Előzmény: Doktor Toka (15987)
uncas Creative Commons License 2007.05.07 0 0 15989

Azért vicces, hogy eddig 2-ből 2 hozzászóló rögtön a csalás lehetőségét kereste. :(

Nanana. Azért óvatosan a sértegetéssel. Mit is jelent a csalás egy nem(eléggé) szabályozott versenyben? Kb. olyan mintha egy "az a szabály hogy nincs szabály" versenyben óvást benyujtani.

uncas.

Előzmény: Doktor Toka (15987)
Doktor Toka Creative Commons License 2007.05.07 0 0 15988
Ez a wowseller hirdetés a frostshockon ez komoly, vagy csak valami vicc? Némileg durva...
Doktor Toka Creative Commons License 2007.05.07 0 0 15987

Számoltam vele. 2 lehetőség van. Az egyik, hogy semmilyen mozgási sebességet befolyásoló dolgot nem lehet használni: se trinket, se enchant, se spell. Mivel az emberek kb. 50%-a szerintem csalna -- :((( -- ezért a másik lehetőség, hogy mindent lehet használni! Így mindenki be tudja szerezni az összes lehetséges buffoló cuccot. Ebben az utóbbi esetben viszont paladinok nem indulhatnának, mert nekik olyan cuccuk van, ami másnak nem lehet. Sorry palák, reroll sámán. :P

Azért vicces, hogy eddig 2-ből 2 hozzászóló rögtön a csalás lehetőségét kereste. :(

uncas Creative Commons License 2007.05.07 0 0 15985

Crusader Aura FTW. :D Ez nagyon pala only versenynek tünik.  :P

uncas.

Előzmény: Doktor Toka (15984)
Doktor Toka Creative Commons License 2007.05.07 0 0 15984
Hehe, sose tudhatod, hogy ki az első. ;) Mondjuk az első beleesik WPL-en a vízbe, te meg mész utána, vagy beakad Loch Modanban egy fába, stb. :P
Előzmény: Lord Sage (15983)
Lord Sage Creative Commons License 2007.05.07 0 0 15983
pedig milyen jó lett volna végig follow-n menni az első után majd EPL-en egy répával kibújni a szélárnyékból és win :D
Előzmény: Doktor Toka (15981)
Doktor Toka Creative Commons License 2007.05.07 0 0 15982
Plussz conc. blow, bár az furys buildben nincs.
Előzmény: Sleeper (15978)
Doktor Toka Creative Commons License 2007.05.07 0 0 15981

Ranged ellen ott az inti shout. Mindegy.

Más.

Tegnap este gondoltam ki az alábbi jó kis programot.

Eastern Kingdoms Lóverseny! (kecskével, tigrissel, sőt még gépmadárral is lehetett volna indulni, hordásoknak neccesebb, de nekik ott van Kalimdor a saját versenyükre.)

A lényeg, hogy a versenyzők összegyűlnek Booty Bay határában, az alagútnál a 100-as pacik hátán és egy adott jelre (mondjuk egy hunti kilő egy flare-t, vagy egy mage lenuke-ol egy hordást) elindul a verseny! A verseny egészen Stratholme-ig tart, az alábbi útvonalon: Stranglethorn Vale, Duskwood, Redridge Mountains, Burning Steppes, Badlands, Loch Modan, Wetlands, Arathi Highlands, Hillsbrad, Alterac Mountains, Western Plaguelands, Eastern Plaguelands. A befutó Stratholme-nál lett volna, a hídon túl. Természetesen semmilyen segédeszközt, répa, stb. nem lehet igénybe venni (ez bizonyos fokú bizalmat kíván meg-ezért érdemes klánon belül megrendezni). A nevezési díj 5 g, amit a guildbankba kell befizetni. A győztes 50 aranyat kapott volna a guildbankból, a 2. 25-t, a 3. 10-et. Persze a dicsőség fontosabb.

Na mindegy asszem ezzel egy kicsit elkéstem.

Előzmény: Zka (15980)
Zka Creative Commons License 2007.05.07 0 0 15980
Valóban sokat segít a ranged ellen :P
Előzmény: Doktor Toka (15977)
crockl Creative Commons License 2007.05.07 0 0 15979
ird be forum-ba a hibat nekik. Amugy mi a hiba szovege? Csak mert utal a kod-ra, es a kodba meg tudod nezni mi van ott, esetleg atirni, hogy ne adjon hibauzenetet, magyarul kijavitod:)
Előzmény: rozsoma1 (15974)
Sleeper Creative Commons License 2007.05.07 0 0 15978
Lehet azért picit ügyeskedni: piercing howl / intimidating shout / hamstring / thunderclap. Az már négy lehetséges módszer a menekülés megkönnytésére. Valamint a stráfolva futás is fontos, olyankor megmarad a dodge/block/parry rating, amit hátatfordításkor elveszítesz.
Előzmény: Zka (15976)
Doktor Toka Creative Commons License 2007.05.07 0 0 15977
Piercing howl a te barátod.
Előzmény: Zka (15976)
Zka Creative Commons License 2007.05.07 0 0 15976
Lehet trükközgetni de a lényeg az, hogy a warrior teljesen kiszolgáltatott a környezetének. Ősztintén szólva rohadtul frusztráló, ha nem gondolnám komolyan a tankolást, nem szívatnám magam vele :)
Előzmény: Törölt nick (15975)
rozsoma1 Creative Commons License 2007.05.07 0 0 15974

Sziasztok.

Nem tudom hogy használ-e valaki közületek DruidTimerFu-t, vagy van e tapasztalata vele, nekem egész bejön, viszont egy gondom van vele: ha magamat gyógyitom HoT-tal akkor a HoT végén egy hibaüzenet jelenik meg a képernyő közepén, ami ugye elég zavaró, mert le kell OK-zni.

Nem találtam ezzel kapcsolatban semmit, letöltöttem az ujabb verziót, de az is ugyanez.

Zka Creative Commons License 2007.05.07 0 0 15973
Nem sok jót hozott a hétvége :P

Princet próbáltunk megint, feral druid tankolta. Nagyon jól gearelt a csávó, meg is lepett valamennyire, hogy nem kellett rá igazán több heal mint a warrior tankokra. Aszittem szénné fogják crusholni. Sajnos nem ment le azonban mert csak 3 próbát tudtunk tenni és mindig beszorítottak az infernalok minket, gyász. Biztos nem voltunk elég skillesek :P

Heroic Rampartsban ugyanezzel a tankkal egész könnyen végigfutottunk, eltekintve a sárkánybosstól amit nem sikerült leverni fire res gearrel sem. Anno az első runon warrior tankkal megoldottuk. Lehet h a healer nem volt a helyzet magaslatán, nem tudom, én itt mageval voltam.

Meglódítottam a warrior altomat, 3 szintlépéssel gyorsan 60ra húztam, outlandsen bénázik. Áttalentoltam full furyra, végre egy használható spec. Nagyon érződik rajta minden kis darab gear amit rárakok, csakhát ugye warrior... Abszolút képtelen menekülni, márpedig ez elég nagy hátrány HFPn ahol van csomó zsúfolt hely 1 perces repoppal kombinálva... Izgalmas lesz innentől, hogy se furyhoz se tankoláshoz nincs gearem, utóbbihoz specem sincs, de hamarosan mégis el kéne kezdeni tankolgatni :)
uncas Creative Commons License 2007.05.04 0 0 15972

Jah, óramutatóval ellentétesen, be a sarokba az ajtótól jobbra, ha a farkas le van maradva egy picit ácsorogsz (max, 1 másodperc) hogy érjen egy kicsit be a farkas és ne vágja le a sarkot, átfutsz a szembe levő sarokba, majd a másik ajtóhoz (ahol tankoljátok) majd egy ívelt utvonalon át az átellenben levő sarokban kikerülve a bejárati ajtót.

uncas.

Előzmény: Zka (15970)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!