World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Voltam Aranon, igazán élmény volt. Ha véletlen nem volt 2 spell egymás után interruptolva, fixen engem lőtt le az első 20 secben (pappal voltam). Ez eleve tetszett. Aztán mikor végre felfogta mindenki hogy flame wreath során nem bócorgunk, kaptunk az utolsó próbán egyszerre wreath+blizzardot. Ezt valahogy kibekkeltük, aztán 40%nál elementálok - lock nem volt, viszont megint épp blizzard ment nehogy be lehessen őket tankolni... Mindemellett ugye 2 órás repop, tehát nem tudunk bármeddig próbálkozni. A szintén randomon elbukott tegnapi és tegnapelőtti Prince után kifejezetten elmegy a picsába a raid design csapat.
Btw, tegnap beloggoltam több mint 2 hét után. Gyorsan futottam egy BM-et meg Crypts heroic stealthrunt, meg utánna lehívtak segíteni Hydrosshoz. Nem mondom hogy rossz volt, de asszem soha többet nem leszek "HC" játékos. Igy ha épp unatkozik az ember, jó dolog egy kicsit játszani, de nem éreztem a régi "borzongást". De végül is soha ne mond hogy soha. :D És lassan ideje lenne megnézni Eye of Stormot is belülről, de még nem bírtam rászánni magam. :DDDD
(tegnap este kicsit szórakoztam a kiswarriorommal, hát észnél kell lenni - nehezen szokja az ember, hogy az egyetlen heal az a poti itt - de nagyon fun egyébként :) )
Sprint, blink és társai úgyis csak lóról leszállva használható, ha meg már leszállt a versenyző, akkor szerintem hátrányban van. Szerintem ezeknek a területeknek az érintésével a leggyorsabban az úton lehet végigmenni, ezért választott ki így az útirányt.
Én nem mondtam, hogy te csalnál egy ilyen helyzetben, inkább az, hogy rögtön azt nézed, hogy mások hogyan tudnának csalni. Félreértés FTW.
Egyébként a hevenyészve leírt szabályból:
"Természetesen semmilyen segédeszközt, répa, stb. nem lehet igénybe venni..."
Semmilyen segédeszköz értelemszerűen jelent minden spellt, enchantot és tárgyat. Vagy az logikus lenne, hogy répát nem lehet használni, de mást igen? Amúgy ott van a kiírásban, hogy stb., szóval egyértelműen nem csak a répára gondoltam, mint segédeszközre...
ezért a másik lehetőség, hogy mindent lehet használni! Így mindenki be tudja szerezni az összes lehetséges buffoló cuccot.
Még igy sem lenne fair a verseny. Pl. sprinttel meg enchantokkal/packal szerintem gyorsabb sebességet lehet mint a 100%-os ló. Arról nem is beszélve hogy slowfallal/waterwalkkal/chargeal/blinkkel és tsaival is jelentős előnyökre lehet szert tenni egyes helyeken.
Azért vicces, hogy eddig 2-ből 2 hozzászóló rögtön a csalás lehetőségét kereste. :(
Nanana. Azért óvatosan a sértegetéssel. Mit is jelent a csalás egy nem(eléggé) szabályozott versenyben? Kb. olyan mintha egy "az a szabály hogy nincs szabály" versenyben óvást benyujtani.
Számoltam vele. 2 lehetőség van. Az egyik, hogy semmilyen mozgási sebességet befolyásoló dolgot nem lehet használni: se trinket, se enchant, se spell. Mivel az emberek kb. 50%-a szerintem csalna -- :((( -- ezért a másik lehetőség, hogy mindent lehet használni! Így mindenki be tudja szerezni az összes lehetséges buffoló cuccot. Ebben az utóbbi esetben viszont paladinok nem indulhatnának, mert nekik olyan cuccuk van, ami másnak nem lehet. Sorry palák, reroll sámán. :P
Azért vicces, hogy eddig 2-ből 2 hozzászóló rögtön a csalás lehetőségét kereste. :(
Tegnap este gondoltam ki az alábbi jó kis programot.
Eastern Kingdoms Lóverseny! (kecskével, tigrissel, sőt még gépmadárral is lehetett volna indulni, hordásoknak neccesebb, de nekik ott van Kalimdor a saját versenyükre.)
A lényeg, hogy a versenyzők összegyűlnek Booty Bay határában, az alagútnál a 100-as pacik hátán és egy adott jelre (mondjuk egy hunti kilő egy flare-t, vagy egy mage lenuke-ol egy hordást) elindul a verseny! A verseny egészen Stratholme-ig tart, az alábbi útvonalon: Stranglethorn Vale, Duskwood, Redridge Mountains, Burning Steppes, Badlands, Loch Modan, Wetlands, Arathi Highlands, Hillsbrad, Alterac Mountains, Western Plaguelands, Eastern Plaguelands. A befutó Stratholme-nál lett volna, a hídon túl. Természetesen semmilyen segédeszközt, répa, stb. nem lehet igénybe venni (ez bizonyos fokú bizalmat kíván meg-ezért érdemes klánon belül megrendezni). A nevezési díj 5 g, amit a guildbankba kell befizetni. A győztes 50 aranyat kapott volna a guildbankból, a 2. 25-t, a 3. 10-et. Persze a dicsőség fontosabb.
ird be forum-ba a hibat nekik. Amugy mi a hiba szovege? Csak mert utal a kod-ra, es a kodba meg tudod nezni mi van ott, esetleg atirni, hogy ne adjon hibauzenetet, magyarul kijavitod:)
Lehet azért picit ügyeskedni: piercing howl / intimidating shout / hamstring / thunderclap. Az már négy lehetséges módszer a menekülés megkönnytésére. Valamint a stráfolva futás is fontos, olyankor megmarad a dodge/block/parry rating, amit hátatfordításkor elveszítesz.
Lehet trükközgetni de a lényeg az, hogy a warrior teljesen kiszolgáltatott a környezetének. Ősztintén szólva rohadtul frusztráló, ha nem gondolnám komolyan a tankolást, nem szívatnám magam vele :)
Nem tudom hogy használ-e valaki közületek DruidTimerFu-t, vagy van e tapasztalata vele, nekem egész bejön, viszont egy gondom van vele: ha magamat gyógyitom HoT-tal akkor a HoT végén egy hibaüzenet jelenik meg a képernyő közepén, ami ugye elég zavaró, mert le kell OK-zni.
Nem találtam ezzel kapcsolatban semmit, letöltöttem az ujabb verziót, de az is ugyanez.
Princet próbáltunk megint, feral druid tankolta. Nagyon jól gearelt a csávó, meg is lepett valamennyire, hogy nem kellett rá igazán több heal mint a warrior tankokra. Aszittem szénné fogják crusholni. Sajnos nem ment le azonban mert csak 3 próbát tudtunk tenni és mindig beszorítottak az infernalok minket, gyász. Biztos nem voltunk elég skillesek :P
Heroic Rampartsban ugyanezzel a tankkal egész könnyen végigfutottunk, eltekintve a sárkánybosstól amit nem sikerült leverni fire res gearrel sem. Anno az első runon warrior tankkal megoldottuk. Lehet h a healer nem volt a helyzet magaslatán, nem tudom, én itt mageval voltam.
Meglódítottam a warrior altomat, 3 szintlépéssel gyorsan 60ra húztam, outlandsen bénázik. Áttalentoltam full furyra, végre egy használható spec. Nagyon érződik rajta minden kis darab gear amit rárakok, csakhát ugye warrior... Abszolút képtelen menekülni, márpedig ez elég nagy hátrány HFPn ahol van csomó zsúfolt hely 1 perces repoppal kombinálva... Izgalmas lesz innentől, hogy se furyhoz se tankoláshoz nincs gearem, utóbbihoz specem sincs, de hamarosan mégis el kéne kezdeni tankolgatni :)
Jah, óramutatóval ellentétesen, be a sarokba az ajtótól jobbra, ha a farkas le van maradva egy picit ácsorogsz (max, 1 másodperc) hogy érjen egy kicsit be a farkas és ne vágja le a sarkot, átfutsz a szembe levő sarokba, majd a másik ajtóhoz (ahol tankoljátok) majd egy ívelt utvonalon át az átellenben levő sarokban kikerülve a bejárati ajtót.