"saccperkábé úgy 17-18 kilómétert c mentünk és ez már szinte sport." Szinte spsort is az a javából. Ennek bizonyítéka az enyhe, de kongrét izomláz szituáció.
Hirtelen felindultságból volt része jelen lenni a sportteljesítmény okán Bélánknak. Kollegálisan a t, és többiekkel. Éljen a bicigli, élet, erő, egésség!
Gratulálok a Mesternek és csapatának ehhez a szinte sport teljesítményhez! Magam is szívesen kerékpároztam volna ezen a vasár napon, de farkasjuhász méretű lomtalanításban vettem részt. Az is szinte sport volt. Voltam még átutazóban Tunyogmatolcson is. Tényleg sok a meggyfa arrafelé.
Gondolom amikor a kilátót épitették, még nem voltak ilyen magasak a fák.
Ilyen gatyarohasztó melegben szinte sport???? Le a szalkakalappal a Mester, t, é s a többiek előtt. Gondolo9m, vitték magukkal a 4 literes kancsó limonádét, a bicajra szíjazva. Jó szórakozást kívánok a betazenekari koncertoláshoz!
Ma jókora bicikliturán volt részem jelen lenni. Hirtelen felindultság ötlete nyomán kerekeztünk ki, szinte spontán azaz a váratlansággal. Én 8.56-kor kaptam a hivást és 1o óra 11-kor már biciklin ültem, kollegálisan a t, és többiekkel. A Parnoráma uti Panomráma étteremben kávézoltunk, majd még elkerekeztünk a kilátóig, ahová fel is mentünk. De csak a Fancsikai távat lehetett látni, mert a kilátó körüli fák olyan magasak, hogy elzárják a panorámás távlatokat. Gondolom amikor a kilátót épitették, még nem voltak ilyen magasak a fák. Szóval saccperkábé úgy 17-18 kilómétert mentünk és ez már szinte sport. Most van némi izomlázam, de csak módjával. Holnap a 1O óra 15-ös kávénál kibeszéljük az élményeket és aki nem jött majd sajnálhatja. Este a főtéri korzóra megyünk mert popkoncert lesz, bár én még nem ismerem a mai attrakció zenekarait, mert annyira nem vagyok betaügyi szempontból naprakész.
Ma jókora bicikliturán volt részem jelen lenni. Hirtelen felindultság ötlete nyomán kerekeztünk ki, szinte spontán azaz a váratlansággal. Én 8.56-kor kaptam a hivást és 1o óra 11-kor már biciklin ültem, kollegálisan a t, és többiekkel. A Parnoráma uti Panomráma étteremben kávézoltunk, majd még elkerekeztünk a kilátóig, ahová fel is mentünk. De csak a Fancsikai távat lehetett látni, mert a kilátó körüli fák olyan magasak, hogy elzárják a panorámás távlatokat. Gondolom amikor a kilátót épitették, még nem voltak ilyen magasak a fák. Szóval saccperkábé úgy 17-18 kilómétert mentünk és ez már szinte sport. Most van némi izomlázam, de csak módjával. Holnap a 1O óra 15-ös kávénál kibeszéljük az élményeket és aki nem jött majd sajnálhatja. Este a főtéri korzóra megyünk mert popkoncert lesz, bár én még nem ismerem a mai attrakció zenekarait, mert annyira nem vagyok betaügyi szempontból naprakész.
Nem rossz a PG-csoport, egyáltalán! Kár, hogy szivacs vagyok péntek estig tartó munkaidő-munkahét után, különben meghallgattam illetve megtekintettem volna ezt a bítzeneérdekességet.
Meg kell őket fegyelmezni mint a Zöldpardont a környék lakói. Feljelentéssel fenyegetőztek, azóta minden koncertnek vége van 22:00-kor szigorúan. Pedig a KFT-t elhallgattam volna saccperkábé éjfélig is:)
PG, úgymint politikai-gazdaságtan? Gondolo9m, a környék lakossága örül a frappáns koncertnek, ki se kell c menni és élvezehtik a hangerőt. Péntek-szombat-vasárnap nállunk is van igyenes muzsikaélvezet, szembe van egy presszó és ott hódolnak pl. a Kispál és a borz elnevezésű beategyeüttes iránti szenvedélyüknek hajnalig bizonyos személyek. Ez főlleg kánikulában potimális, mer be kell csukni az ablakot.
Vagy mondjuk bérletet is vehet az ember, ezen elgondo9lkodtam annak idején. Nállunk a kollektív kollektíva hölgytagjai elhasználták a lehetőséget valamilyen relakszációs fogyasztógépes kezelésre.