egy uj zenei project klippjeben lesz majd lathato, inkabb alter zenekar mint mainstream...vagy gondolod hogy ogli G (rapper) az en allolanykamra kivancsi:) inkabb Hummer.
majd ha kesz az anyag felteszem valahova, es akkor meg lehet csodalni, akit erdekel...
.......................................
hogy erted hogy tetoablak ugyben mit erdemes csinalni, ugyertem volt gyari tetoablak? 200d 71es?? hat nem hinnem...
mondjuk most egyelore a lakatos munka fenyezes utan, kozben egy jobb also diszlecre volna szuksegem leginkabb.
aztan ha az anyagi oldal ujra normalra billen, akkor majd torodom a tetoablakkal.
Nem kockáztatsz semmit.Ha használtal jársz az a sokkal olcsóbb! A szaga sokkal finomabb! Az új olajnak kicsit szúrósabb szaga van.Semmi különbség nincs használt és új között csak használtat kapsz akár ingyen is! Én lassan fél éve használom minden tankolásnál és szerintem nagyon jó.
Azért 50%-ban ilyen időben még necces. Reggel ha hideg van akkor könnyen dermed.Én 30%-ot öntöttem egész télen, majd mos növelem a dózist de szeretnék átbillenni nyáron a 50%-on túl is.Egyszer amikor kifogyott a gázolaj beöntöttem 5 litert tisztán és semmilyen különbséget nem éreztem! Tehát tisztán is megy!!!!
Én javasolnám, hogy a mechanikát tegyétek vissza, az eredeti tetővel 1etemben (talán még van is ilyenem 1 db) mert így sosem lesz original zustand! :-)
szombaton voltam lakatosnal, elvallalta a munkat, elso lampatest korul, hatso kerekivek, csomagtarto alatt a far resz...szoval lesz vele munka, de nem veszes.
a tetomrol azt mondta, hogy megoldhato, mert csinalt o mar bogarnak is visszavarrast, de az tuti hogy gyilkos munka. egy uj tetoablakot jobban javasolt:)
errol jut eszembe, htvgn egy videoklipp forgatashoz hozzajarultam en is, azaz az oreg vas.
ha majd megvan a vagott anyag, akar meg a hazai zenei mediaban is lathato lesz a dolog...
mert szerintem azert csak elmultak azok az idok mikor tetot vagtak az ilyen csodaknak, manapsag egy rendes szaki elzavarna a tulajt a francba ha ilyent kerne...
Sziasztok! Robi vagyok Szegedről, sajnos ma már csak egy totálkáros benzin-gázüzemű w115 tulajdonosa. Sajnos a télen egy alattomos felfagyáson egy kanyarban lepördült az autó az útról és hátsóval beállt egy fa és az árok közé. Nekem most az a lényeg, hogy leírhatom ezt, ugyanis karcolás nélkül megúsztuk. Ezt igazán a szerencsének és kemény autónak köszönhetjük. Az őszi műszakira felkészítés után tavasszal lett volna rajta még sok minden megcsináltatva. Mindennapi használós autó volt, és soha nem hagyott cserben. A lényeg, hogy bontásra szeretném eladni, de nem bontósnak, hanem állólámpa barátoknak, ha lehet. Az árat így nem is tudok mondani, persze nekem az lenne a legjobb, ha valaki, így ahogy van elvinné. Megegyezés kérdése. Jelenleg ideiglenesen van kivonva a forgalomból. A kaszni hátsó fele teljesen összegyűrődött, az eleje viszont épp.
Ha valakit érdekel, írok többet, és küldök képet (nem akarok mindenkit itt sokkolni vele, nekem még mindig fájdalmas látvány, gyászolom még ma is.)
Maradva az állólámpás Mercedes csodálója, Robi
Szerintem meg nem lehet már kapni eredetit, de az biztos,hogy nem negyvenezerért.Én randeltem anno küszöböket a Kárpát utcában és amiko megjött észrevettem, hogy a kék fehér merci matrica valahogy olyan furcsa rajta. Lehúztam és kiderült,hgy egy van vezel küszöb volt átmatricázva tízszer annyiért, úgy hogy ott is hagytam és azóta nem vásárolok ott karosszéria elemeket.
Jövő héten szombatra (február 25.) szervezünk egy túrát a Hartbergi Oldtimer múzeumba, ahol valami elképesztő mennyiségű és minőségi régi és kevésbé régi Mercedes-Benz parkol.
Akit érdekelnek a régi MB-k, azokat február 25-én reggel szeretettel várjuk Hartbergi túránkon :-)))
Részletesebb info a február 25.-i Hartberg-i túráról hétfőtől található a www.mb-cars.hu oldalon .
Nem nagyon van sajnos más! Mára az állólámpáshoz való préselemek már teljesen elkoptak, ez látszik a javítólemezeken is! Míg a 123-ashoz jó a minősége Klokkerholm lemezeknek, addig az állólámpáséi egyre gyatrábbak! Ügyes kezű lakatost kíván!