Keresés

Részletes keresés

vicorex Creative Commons License 2008.11.07 0 0 455
ez még mindig nem indokolja azt, hogy ami 2 éve 300e volt, az tavaly 400e, idén meg már 500e-ért van meghirdetve...
és ennyit a forint sem romlott ugye.
Előzmény: liberalist (454)
liberalist Creative Commons License 2008.11.05 0 0 454
Éppen az az oka a magasabb áraknak, hogy alacsonyabbak a bérek és ezáltal kevesebb az utas. Nyilván az a Thomas Cook aki évente sok tíz, sőt sok százezer utast szállít, annak a költségei jobban eloszlathatóak egy-egy utasra. Arról nem beszélve, hogy adott szállodával, szolgáltatóval, stb egészen más aspektusból tárgyal a várhatóan igen magas utaslétszám miatt, ergó jóval kedvezőbbek a beszerzési árai.
Előzmény: hobo12 (450)
nupusz Creative Commons License 2008.11.05 0 0 453

Sziasztok!

A következő három hely közül melyiket ajánlanátok leginkább 2 hét nyaralásra?

Bayahibe

La Romana

Juan Dolio

Előre is köszönöm a segítségeteket!

Üdv.: nupusz

Tibor71 Creative Commons License 2008.11.02 0 0 452
Hali, talán a reklám helye, de egy érdekes lehetőség Dominikára: www.konferenciaszervezo.hu . Találd ki milyen konferenciára, tréningre utaznál szívesen a Dominikai Köztársaságba, mi megszervezzük neked, elviszünk és hazahozunk.
Vhelga Creative Commons License 2008.10.13 0 0 451

Köszönöm a válaszodat. Az idő rövidsége miatt a Dominikai útat elhalasztottuk, viszont kaptunk egy last minute Kubát. Köszi a jókivánságot, mindenkinek nagyon jó tervezgetést, jó útat kivánok,

Üdv

Helga

Előzmény: sharksami (447)
hobo12 Creative Commons License 2008.10.13 0 0 450

Magyarországban ez az érdekesség sokkal kevesebb fizetések , viszont az árak magasabbak mint kint nyugaton. Egyébként nem igazán értem miért

talán az utazási irodák dolgozbak nagy haszonkulcsal.

Egyébként mi is a thomas cook néztük ki.

andrasigabesz Creative Commons License 2008.10.12 0 0 449
Sziasztok!

Hat...nezegetem a magyar utazasi irodak ajanlatat Dominikai koztarsasagba,nem piskota.6-800.000 ft/fo meg iszonyatos repteri illetekek.
En a baratnommel megyek nov.elejen Punta Cana-ra,mi Skociaban elunk es a Thomas Cook-al megyunk.Ha volt mar valaki ebben az idoszakban,orulnek ha megosztana a tapasztalatait.
Egyebkent uk-bol utazast lekotni lenyegesen olcsobb,mint az otthoni irodaknal.
Mi ketten fizettunk £ 2400-ot ami 720.000 ft egy 5*-os hotelert all inclusive.Ez ahogy neztem a fele az otthoni araknak.Hat nem kis kulonbseg.
Egyebkent ha van ismerose valakinek akinek a cimet meg lehet adni akkor lehet innen is utat foglalni,mert egy magyar visakartyaval ugyanugy tud az illeto fizetni,a cimre csak a repjegyeket,szerzodeseket kuldik.Senki nem ellenorzi,hogy az adott cimen lakik-e az illeto,hisz az utazasi irodanak nincs is erre jogosultsaga.
hobo12 Creative Commons License 2008.10.10 0 0 448

Sziasztok,

Valaki utazott már Globalholidays.uk ha igen mi a tapasztalat.

előre is köszönöm.

sharksami Creative Commons License 2008.10.08 0 0 447

Szia Vhelga,

Remélem még nem késő a válaszolnom.

Mi Sosua-ban lakunk.Ez az északi parton található.

Ha Punta Canara mentek ott tényleg csak láblógatás lesz.

A három csillag egy otthoni két csillagosnak felel meg.

Ha tudok bár miben segiteni,kérlek az e-mail-re írj mert azt sűrübben nézem.

Kellemes nászutat, Sami

Előzmény: Vhelga (443)
sharksami Creative Commons License 2008.10.08 0 0 446

Szia Idris,

Sajnos nem elírás,de hozzá teszem ez a leg szélsőségesebb amivel találkoztam.

Írd meg e-mailben pontosan hova készültök és megnézem tudok e segiteni.

Üdv Sami 

Előzmény: idris (441)
sharksami Creative Commons License 2008.10.08 0 0 445

Szia Dina2008,

Ez attól függ,hogy melyik részt választjátok.

Azt nem tudom,hogy otthonról lehet -e házat foglalni,de innen megoldható.

Ha erre a részre jöttök,akkor én tudok ebben segiteni.

Szerintem a leg jobb formáját választottátok az itt tartózkodásnak.

Ha van még kérdésetek kérlek az e-mailre írjatok,mert azt minden nap nézem.

Üdv, Sami

Előzmény: Dina2008 (437)
sharksami Creative Commons License 2008.10.08 0 0 444

Szia Janinho2,

Hozzám Punta Canarol kicsit hosszú az út (kb 550 km.),de gyönyörű.

Jelen pillanatban a Dollárt javasolnám.

Cápák sajnos csak ketrecben vannak.(túl meleg a víz)

Szerintem semmi gond az autobérléssel,de punta canan nagyon nincs mit nézni a szállodán kívül.

Ajánlom Santo Domingo belvárosát (Ciudad Colonial),La Romana-t,és még ezer mást de ahoz tudnom kéne milyen az érdeklődési köröd,mivel rengeteg csodás lehetőség van.

Az időjárásról csak annyit,hogy itt mindig 30-33 c fok van,de soha nem lehet tudni mikor esünk bele egy trópusi viharba.

A Fakultatív programokban is szivesen segítek,ha meg írod nagyából mi érdekelne.

Légyszi az e-mail-re írj mert azt minden nap megnézem.

Üdv Sami

Előzmény: Janinho2 (436)
Vhelga Creative Commons License 2008.09.30 0 0 443

Szia Sam,

Új vagyok a topicon és egyből az tünt fel, mindenki Téged talál meg ügyes-bajos dolgaival. :) Én sem teszek másként. Segits kérlek.

A következő hetekben szeretnénk menni Dominikára, első körben Punta Canára szavaztam volna, de elbizonytalanitottál. :) Puerto Plata? (ha jól irtam)?Nászútra mennénk párommal, gyermek mellöl, igy minimális fakultativra vágyunk, maximális láblógatás mellett. Lényeg hogy lehessen búvárkodni, pihenni, gyönyörködni a tengerpartban és a semmittevésben. Szervezésre, olcsóbb út keresésére nincs nagyon már idönk, igy megyünk ahogy tudunk. Te merre laksz kinnt?

A három csillagos szállásokról mi a véleményed?

Előre is köszi,

Helga

Előzmény: sharksami (427)
brigi12 Creative Commons License 2008.09.28 0 0 442

Ha találnál jó áron ajánlatot minket is érdekelne.

Előzmény: Dina2008 (438)
idris Creative Commons License 2008.09.23 0 0 441

Szia sharksami!

Bocs, hogy így kérdezem, de ezt ugye elírtad?

"Ha egyénileg mész bármely látványossághoz 30-200 peso között kell fizetned,ugyan ez a szállodában 100-300USD."

Vagy tényleg ilyen különbségek lennének? 30-szoros áron adják a szállodák?

Mi a keleti partra megyünk ugyan, de esetleg arra felé is van valamilyen ismerettséged, javaslatod, akinél érdemesebb túrát foglalni, mint a szállodában?

előre is köszi,

idris

Előzmény: sharksami (429)
Dina2008 Creative Commons License 2008.09.23 0 0 440
:)))))) Szuper:)))))
Előzmény: sz.dori (439)
sz.dori Creative Commons License 2008.09.22 0 0 439
Szia Dina!
Ha minden igaz a héten már én is tudom foglalni a Thomas cook-ot.Pont ma voltam PEsten Amadeus tanf-on.
Csak az a baj, hogy amit én kinéztem, az londoni indulás lenne, amit sajnos Magyarországról nem lehet foglalni.Utánajártam:(( Pedig 1000euro-val olcsóbb, mint Bécsből és Münchenből.Kicsit elszomorító.De majd kitalálok vmit.:))
Előzmény: Dina2008 (438)
Dina2008 Creative Commons License 2008.09.22 0 0 438

Szia Dóri!

Én egy olyan utazási irodában dolgozom, ahol értékesítjük a thomas cook útjait. Ha bármiben segíthetek írj, állok rendelkezésedre:)

Előzmény: sz.dori (424)
Dina2008 Creative Commons License 2008.09.22 0 0 437

Szia Sharksami!

Barátaimmal szervezzük a nyaralásunkat Dominikára. Családi házat szeretnénk bérelni 10 főnek, két hétre. Van olyan utazási iroda, aki nem szállodákkal hanem apartmanok, házak kiadásával foglalkozik?

Előre is nagyon köszönöm a segítséget

Janinho2 Creative Commons License 2008.09.22 0 0 436

szevasz sharksami!

Mi november 30-tól dec 14.-ig leszünk Punta cana Carabella beach resortba... olyan kérdéseim, hogy -amit te üzemeltetsz az merre van ehhez képest?

- hogy lehet hozzád eljutni?

- dollárt vagy eurot jobb e vinni

- kb mennyi pénzzel érdemes elmenni

- mi a helyzet a cápákkal

- érdemes e autót bérelni, mert rosszat hallottam erről

- ha nem autó akkor mivel érdemes közlekedni.

- mi az amit mindenképpen ajánlanál és mi az amit abszolult nem

- milyen idő várható a jelenlegi helyzet szerint

nagyon köszönöm előre is a segítséged...

Ms. Lamb Creative Commons License 2008.09.19 0 0 435

Szia Sami!

Koszonom a valaszokat!

Sajnos meg foglalni sem tudtunk nyaralast, mert a legtobb irodaban mar beteltek a dominikai utak.

Mar csak kubai ajanlatok vannak decemberre.

Ha sikerul talalnunk, meg biztos lesznek kerdeseim.

Meg egyszer koszonom az infokat!

Ms.L.

Előzmény: sharksami (434)
sharksami Creative Commons License 2008.09.18 0 0 434

Szia Ms. Lamb,

Én személy szerint egyiket sem választanám,mivel Santo Domingo nem éppen nyaralásra van kitalálva,Punta Cana pedig tényleg olyan mint a képeslapokon de a strandon és a szállodákon kívül nincs ott semmi.

Néha mi is le megyünk oda,de egy -két nap bőven elég.Egyszóval-ha csak nem szeretsz két hétig egy helyen feküdni-UNALMAS.

Havannába 5-600 dollár körül kapsz jegyet.

Én az északi partot javasolnám.Itt mindent megtalálsz ami egy igazi karibi nyaraláshoz kell.A strandok gyönyörűek és változatosak és innen pár órára vannak fehér homokos partok is.Az oda vezető utak szintén gyönyörüek.

Ha tudok bármiben segiteni csak írj.

Üdv

Sami

Előzmény: Ms. Lamb (430)
skorpio07 Creative Commons License 2008.09.17 0 0 433

Szia Sam!

Írtam neked e-mailt, remélem, nem zavarlak vele. :)

Üdv: skorpio07

brigi12 Creative Commons License 2008.09.16 0 0 432
Kösz a tippet. Érdeklődtem a Neckermann-nál és csak a német és bécsi indulásuakat tudják foglalni, amik jóval drágábbak (bár még mindigolcsóbbak, mint az itthoniak), mint a londoniak. Kár, pedig bíztam benne. Nem tudja valaki, hogy a londoni indulásút hol lehet foglalni?
Előzmény: sz.dori (431)
sz.dori Creative Commons License 2008.09.14 0 0 431
Menj be egy Neckermann irodába és rajtuk keresztül tudsz foglalni Thomas Cook-ot.
Ms. Lamb Creative Commons License 2008.09.14 0 0 430

Szia sharksami!

2 dologban szeretnek segitseget kerni Toled.

Decemberben szeretnenk Dominikara utazni, de igazabol nem tudjuk eldonteni, hogy hova erdemes menni, ahol igazan gyonyoru feher homokos part van??

Punta Canat es Santo Domingot neztuk, de a kepek es az iroda ajanlatai igen becsaposak. Egyik kepen barna a homok a masikon feher.

A masik kerdesem, hogy Dominikarol, hogy tudunk 2 napra atrepulni Havannara? Ez megoldhato?

Elore is koszonom a segitseget!

sharksami Creative Commons License 2008.09.12 0 0 429

Szia Hobo.

A Közbiztonságról én is sok rosszat hallottam mi elött ki jöttem volna.

Vannak részek  a nagyvárosokban melyek veszélyesek,de kizárólag csak ott és csak este,de nem veszélyesebb mint a Práter utca sötétedés után.

Azért hallunk sok rosszat mert a szállodák bent akarják tartani a turistákat,hogy bent el tudjanak adni mindent a kétszereséért.Bele értve a kirándulásokat.

Ha egyénileg mész bármely látványossághoz 30-200 peso között kell fizetned,ugyan ez a szállodában 100-300USD.

Így sajnos minden túrista úgy megy haza,hogy itt borzalmas veszélyek vannak.

Itt sokkal nagyobb a biztonság érzetem mint bár hol europában.

Ami az utazást illeti egyénileg sokkal jobb és sokkal több mindent látsz,ha nem Punta Canara mész,ugyanis ott csak szállodák vannak méreg drágán.Aki az aktív pihenést szereti annak maximum egy-két nap és megunja mivel ott a strandon kívül nincs semmi.

Én személy szerint az északi parton élek.Itt ugyan nem fehér a homok( 1-2 órás ut és van az is),de itt mindent meg találsz ami egy igazi nyaraláshoz kell.

Természetesen lehet apartmant bérelni minden kategóriában.

Ha gondolod tudok képeket,árakat küldeni.

Ami azt illeti én elég elfoglalt vagyok,de ha már itt vagy szívesen segítek ,ha időm engedi.

Mivel búvár-központot üzemeltetek van némi jártasságom a fakultatív programokban.

(hova,kivel mennyiért,stb....).

Ha van még kérdésed,küld nyugodtan.

Üdv

Sam

Előzmény: hobo12 (428)
hobo12 Creative Commons License 2008.09.12 0 0 428

Szia Sharksami,

Én szeretnék tanácsot kérni a következőkben.

Milyen a közbiztonság?

Éedemes e egyénileg utazni , vagy csak szervezett utazási irodán keresztül?

Ha ige , lehet e appartmant bérelni ?

Örülnénk ha válaszolnál.

sharksami Creative Commons License 2008.09.11 0 0 427

Sziasztok.

A Dominikai Köztársaságban élek családommal 1,5 éve. Kérdéseitekre(ha tudok) örömmel válaszolok.

Sam

hobo12 Creative Commons License 2008.09.11 0 0 426

Igazad van brigi12 sajnos csak azok foglalhatnak be akiknek van ottani címük és

kártyájuk.

No, Thomas Cook UK can only accept bookings from UK-based customers who hold a credit or debit card with a UK billing address.

Valakinek van ötlete hogyan lehet ezt mególdani?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!