Ígértek nekem egy dupla sárgát, remélem a héten már a teraszomat díszíti.
Megnéztem a feltett képeidet...........a hálátlanod nagyon tetszik "na ő már csak így lesz nevezve", na meg bármelyik szimpla rózsaszínüd. Ha túl bokrosnad találod őket, elfogadnék egy ágacskát róluk.
Azt hiszem volt már egyszer egy ilyen licitálásunk, csak nem emlékszem a végeredményre, akkor is csak célozgattunk. Hát akkor terítsük ki a kártyáinkat, jelentem én 54 éves vagyok:-(
Lassan vénasszonyok leszünk itt már mindannyian! Olyan jól el tudunk morfondírozni, hol ezen, hol azon. De azért belül mindannyian gyermeteg vágyakozó lélekkel vagyunk megáldva. (Mint a kisgyerekek a játék után, úgy áhítozunk 1-1 leander után. És még karácsonyt sem kell várnunk, hogy teljesüljön!)
Hát gondolom mindenki:-) Jobban hasonlít az elsőre, nem is értem a másodikat, mert teljesen egyforma a tölcsér és a szirom, nyílván valami fénytörés az ok.
Azért addig nem nyugszom, amíg egy szimpla sárgát be nem hozok az udvarba! Na akkor majd én eldöntöm, hogy melyik sárga a sárga! Mert ez a sárga, sárga! És akárhogy meresztgetem a szemem képtelen vagyok visszaemlékezni, hogy milyen sárga volt a valóságban... De legalább van mi után vágyakozni.
De viccen kívül, nekem ez a kettő pont elég:-) Na de tényleg nem illik itt kutyázni, talán majd találkozunk egyszer valami kutyás fórumon is. Még csak annyit, hogy eddig is nagyon szerettem őket, de most, hogy az egyik nagyon beteg volt, egészen átalakultak az érzelmeim.