Sziasztok. Múlt csütörtökön észrevettem, hogy megint van tetű a leanderemen. Szombaton hajnalban le is permeteztem. Kb 2-3 hónapja vagy hogy permeteztem. Létezik, hogy ilyen gyakran kell???? Amúgy szép, más baja nincs, tele van virággal és bimbóval.
Na, én megyek locsolni! Nem vicc! A lányaim négykor repülnek, kettőkor kellene felkelni, gondoltam, inkább reggel tovább alszom és ebben a hűvösben locsolok:-)
Az a rózsás rózsaszín ami nekem is van a tripla rózsaszín?
Na nekem is van belőle 2 és agyag dézsában vannak. Ketten alig bírják el ősszel, de csak azért ketten, mert a harmadik már nem fér hozzá. Szóval ilyenkor nagyon szeret a párom és az épp elkapott emberke.
Most megkíméltem őket és az idén műanyagokat vettem, mert ideje volt az átültetésnek.
Elég neki az a 2 is. A műanyagok csak 1 emberesek.
Ez az eset arra nagyon jó példa lesz, hogy erre a kérdésre megkapjuk a választ!!! Sajnos nem tudom, soha semmi anyagot nem olvastam ezzel kapcsolatban, csak a magam tapasztalatait tudom közzétenni. Remélem itt leszünk még akkor is, amikor elkezdenek virágozni a tieid, és fellebbented a fátylat. De miért akarod, hogy egyformák legyenek? Az egész dologban az az izgi, hogy másfélék. Ha egyformákat akarnánk, akkor egyszerűbb lenne metszeni. De egyébként nem nagyon hiszem, hogy egyformák lesznek, de ez csak sejtés.
Nekem van olyan, ami talán már harminc éves is. Igaz, elég öregesen viselkedik, de az alján állandóan jönnek az új hajtások. Csakhát olyan szép habitusa van, hogy sosem lesz szívem lemetszeni.Arról van szó, amelyik ott hátul kukucskál. Szegény fényt is alig kap, de olyan, mintha erre ahelyre teremtették volna, itt védve van a széltől, a borulástól, bár azért nemrég sikerült neki.
A leanderek életkora is hasonló lehet, mint az embereké, azzal a különbséggel, hogy ha nekünk levágnák a karjainkat, attól sajnos nem fiatalodnánk meg. Bár egy plasztikai műtét esetleg nekünk is segíthetne:-)
Én eljárok ÖTYE-zni (Öreg Tyúkok Egyesülete) itt a "csajokkal" kb. havonta, ez lesz itt a LÖTYE (Leanderes ÖTYE) : DDDDDDDDDDDDDDDDDD - nem megsértődni, koromnál és súlyomnál fogva ennyi megengedett, remélem!!!!!!!!!