Hozol bort, az ősi recept szerint öntünk bele vizet, teszünk hozzá cukrot, befüszerezzük, megmelegítjük és már kész is!! Nemes vég egy villányinak :o)))
> Jó lenne, ha Bigiéken kívül még tudna jönni valaki segíteni cuccolni.
Én reményeim szerint oda tudnék érni viszonylag korán (bár még beüthet a krach munkaügyileg, de csak nem...), és egyelőre úgy néz ki, hogy egyedül megyek egy kombi autóval, úgyhogy hely van bőven, szívesen segítek cuccolni... csak nem tudom száz százalékra ígérni a dolgot. Adsz instrukciókat hozzád, meg egy telszámot?
Szia! 15-ig kizárt, hogy odaérjek, de ha marad valaki a házban, és onnan fel tudom venni a cuccokat, úgy jó lenne, rengeteg hely van az autómban. Reményeim szerint sötétedés előtt érkeznék a tetthelyre.
Tamásiból 15 órakkor indulok a tetthelyre. A korábban érkezőkkel lakásomon tudok találkozni, Kv,pogi vilkámdrink. Írjatok mélt, pontosítom a címet. Mobilom 30 / 9579 442. Jó lenne, ha Bigiéken kívül még tudna jönni valaki segíteni cuccolni. Bónuszként felajánlom a tetthely erdőn keresztüli megközelítését. Kb 15 km gyönyörű erdei út vadakkal.
Az erdei iskolához 16 órától lehet érkezni. A telefonszáma: 74 / 482 083. Mobilos térerő nincs.
Ha valaki horgászni szeretne a helyszínen kell horgászjegyet váltani a tóra.