Mindig estere teszik a nagy meccseket. Francia-Roman, Angol-Orosz, Nemet-Ukran, Belga-Olasz, Portugal-Izland mondjuk ellentmond. Spanyol-Cseh is jo lesz.
Miért kapcsolsz oda, bőven elég meccs előtt 2 - 3 perccel. Igaz akkor benne van, hogy lemaradsz himnuszról, de ez a kockázat "megéri" azt, hogy ne kelljen őket hallgatni. Eddig, nálam működik. Szerintem, nem volt két perc összesen amit láttam - hallottam a stúdióban ülőktől.
Szerintem egyáltalán nem baj, hogy 24-re bővítették az Európa-bajnokság létszámát. Egy négyévente megrendezésre kerülő nem kis eseményen jóval több csapat kell, mint 16. Ez a 24 szerintem tökéletes, 16 tól kevés, 32 túl sok lenne.
Amúgy meg ezért tényleg kár sírni, meg hogy a magyar válogatott is ott van, amelyik ki tudott jutni az EB-re 53 ország közül, nem úgy, mint a világszerte elismert holland válogatott.
A foci európába ma már olyan, hogy egy szerén képességű gárda is simán tud elsikereket érni t2 vagy akár t1-es csapatok ellen is, ha képesek egy meccsen ekresztül betolni a buszt.
Ha megnézzük a t1-es csapatokat akkor mondjuk a 3-ból eggyik sem képvisel olyan játékerőt amivel annyira sérthetetlen lenne, mint pár éve.
Arról nem is beszélve, hogy majd egy olasz-portugál nagyon nagy valószinüséggel fog olyan szar,nézhetetlen focit hozni, mint itt az a sok "eb-re nem való" csapat meccsei.
Ha erre a tornára akarnánk egy korábbiakhoz képest is megfelelő mezőnyt belőni akkor a 16 is túl sok lenne.
Egy anglia vért fog izzadni szlovákia vagy wales ellen és akkor hozzuk ide, hogy a portugálok cr nélkül még a csoportunkból sem biztos, hogy továbbmennének.
Ezek melett lehet sírni a 24 csapat miatt, meg persze, hogy ezért a béna magyar csapat is kint lehet végre az eb-n.
Asszeretném +kérdezni, - nézve az m4-et - ez a büdösgyökér kokoisztván, kinek a qrwája, gogy itt fossa a szót? pozitív viszont, hogy a máltai hős nem osztja az észt....
u.i.
én monnyuk brahiból beültetném a magyar meccsre okoskodni pinyűurat, hamá vettem neki egy beszédkésségfejlesztő tanfolyamtot... :-)
Nemet Ukran kurva jo lehet. Tegnapi Angol-Ruszki ra hajazhat majd. Nemetek viszont ha vezetnek nem szopnak be hatul. Ukranok jobbak mint a ruszkik igen pikans meccs lesz ez. Konopjanka Yarmolenko ket szelen megrangatja a nemeteket.