Keresés

Részletes keresés

paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.10 0 0 689
??????????
megszámolhatod!!!
s akkor? hogyan tovább? :)
pau
Előzmény: különböző béla (688)
különböző béla Creative Commons License 2000.05.10 0 0 688
Paulinczi, télleg nem telhet el nap nélküled. De a kérdőjeleimet elfelejtetted! Lécci!
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.10 0 0 687
ezt hogy érted kedves bélám?
Előzmény: különböző béla (686)
különböző béla Creative Commons License 2000.05.10 0 0 686
Paulina azé ne mondd, ENNYIRE nem kellene vigasztaltatnod magad...19..18...

béla, a falra hányt fánk

Előzmény: SunshineSally (681)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.10 0 0 685
drága béla!
te egy gondolatolvasó vagyis nem. inkább jelenbelátó. na most így két óra tömör gyönyör és élvezet után elég jó hangulatban vagyok, szóval béla te is benevezhetsz ma egy menetre. kiváncsi vagyok az 53-adra!!!! bár attól tartok nincs sok haszna, mert mire feláll te úgyis elájulsz :).
gyerekek ez a para-kovács ás a marton nagyon gáz. két ekkora bukó seggfejet odaültetni....namindegy így még jobban kitűnt, hogy alföldike a legnagyob isten! tuggyátok milyen szép volt? nem, ti azt el se tudjátok képzelni....ha valamelyikőtök csak egy kicsit is hasonlít rá, akkor kérem legyen szíves jelentkezni, ő lesz az állandó ágymelegítőm!!!!
ha valkit érdekel, akkor a martonnak visszahúzódott a prosztatája, de annyira, hogy már luk van a helyén, és nem tud pisilni 3 napja. a para-kovácsnak meg véres a széklete. na kb ilyen színvonalas volt a két muksó, bár a marton a végére szerintem elaludt. jobb is, mert ha megszólalt csak ideges lettem, olyan lassan beszél sterencsétlen. és egyfolytában azon sírtak, hogy mikor kapják már meg a gázsijukat. meg azon, hogy milyen kevés: 15000 Ft. szeretném tudni, hogy közületek ki keres két óra 15000-t, azzal, hogy nem csinál semmit, csak baromságokat mond, ami nem is vicces. ráadásul mindenkit szidtak, senkire se volt egy jó szavuk sem :(. és értelmiségieknek nevezik magukat.....na jó nem is érdemes több szót erre fecsérelni....

igen drága béla, azért is jó kedvem van, mert ma szintén ötöst kaptam!!!! hiába, az ellenállhatatlan stílusom:).....

na kkor mi lesz? vállalkozó szellem visszajött? igérem, ma nem harapok.

bookshie!
köszönöm a kedves megjegyzést kiválló és ellenállhatatlan természetemről :)

ma újabb taggal bővült barika kollekcióm! egy kisfiú, akit elneveztem:
gróf béla-ride von ketchupnak!!!!!

Ketchup!
a beavatásról:
ne félj, nem fog fájni! hidd el! vagy csak kérdezd meg itt bármelyik fiút, azt fogják mondani, ilyen élményben soha nem volt még részed!!! ugye ezt mondjátok? felejthetetlen.....nos? vállalkozol? én szívesen fogadom a dolgot....:)

na akkor csókok, ölelések....meg amit cska akartok! ma túl jó napom volt, mincenkinek megadok mindent.
paulina aki ismét virtuális k.... lett........

Előzmény: különböző béla (680)
különböző béla Creative Commons License 2000.05.10 0 0 684
Sallykém itt vagy még? Kinevezlek bélafejlesztési miniszterré! Mé nem rázod má gatyába eszt a Bookshie-lyányt?
különböző béla Creative Commons License 2000.05.10 0 0 683
Siessé paulina mer mingyá eltelik a nap, nélküled...Visszaszám indul...30...29
különböző béla Creative Commons License 2000.05.10 0 0 682
Bocs Kecsup, akkó alaptalan vagy. Megvan a tettes. Remélem ez a bizonyos barát nem egy Libertine-nek láccó tárgy!
SunshineSally Creative Commons License 2000.05.10 0 0 681
Mint pmb kinevezett szóvivője, közlöm a kedves egybegyültekkel, hogy a kisasszony most éppen egyik szerelmét látogatja, de hamarosan visszatér rajongói körébe, mert, idézem : "egy nap sem telhet el nélkülem"

különböző béla Creative Commons License 2000.05.10 0 0 680
Mi a' paulinczi? Megin a 23-at várod?

Fogaggyunk, hogy ez a paulina alföldizik a Pesti Est Caféban! Ide a rozsdás blökit!

különböző béla Creative Commons License 2000.05.10 0 0 679
Mos virgonckodj paulina, különben ma én ugrom ki az ablakon!
Jó,jó, mijaz , hogy fölcintes? Naés? Miközöd hozzá? Mindig ez a kötekedés...

PMB! Nekünk nem kellene kiváltanunk aszt a kencefinzét? Csak tunnám ki hurcolhatta be eszt a nyavallát? Nem akarnék most találgotásokba belemenni, de amíg ez a Ketschup gyerek fel nem tűnt, nem vót semmi baj...

különböző béla Creative Commons License 2000.05.10 0 0 678
Hello gyerekek, ne haraguggyatok, de ez a satu-ügy eléggé megviselt, tegnap egész nap az urológián feküdtem, oszt mikó kiengedtek látom , hogy pmb nem szeret má, rögtön vittek is vissza depivel a psychiátriára. Bookshie is a főd alá bombázott, úgyhogy kész vótam, csupa pengő érc, meg zengő cimbalom, úgyhogy inkább nem is írtam. Sírtam.

Paulinka, ma hányast kaptá? mer ha nem csillagos ötöst, inkább nem is közelítek! Jobb nem fánkolni az alvó oroszlánt! Igaz Sally?

Mos lőjj paulina, itt vagyok a puskavégen! Vagy tudod mit? Kűgyél 10 db kérdőjelet, ilyet ? Jóó?

Bookshie! Nő még ma a telefonszámla?

Libertine Creative Commons License 2000.05.10 0 0 677
Én a balek, vagy esetleg a darabolós gyilkos szerepét vállalom, de a többit osszátok fel egymás között :-)))!

a libertine

Előzmény: Bookshie (676)
Bookshie Creative Commons License 2000.05.10 0 0 676
Asszem, még ma elhalok.

Tegnap láttam egy jó kis filmet. A boldogságtól ordítani. Tudjátok, miért tetszett? Egyetlen épeszű ember sem volt benne. Csupa elcseszett, frusztrált, béna, szerencsétlen hülyéről szólt. Mit mondjak, életszagú volt... Az egyik pedofil, a másik telefonos szatír, a harmadik darabolós gyilkos, a negyedik balek, stb.

Ennyi volt a Buksi menet. Ég veletek.

Libertine Creative Commons License 2000.05.10 0 0 675
Túlélve a krízist és a Plusssszzz tabletták vérpezsdítő hatását, ismét rátaláltam az én drága Paulinámra. A csókok átvétele még körülbelül 666 évet vesz igénybe (jelentős számuk miatt). Nem baj, mert így legalább kénytelen leszek kicsit meghosszabbítani az életgörbémet (bélának a satuval a másik görbéjét sikerült kiegyenesítenie, illetve meghosszabbítania). Gyorsan meg kell találnod az örök élet és fiatalság elixírjét PMB-nek is. Elvégre nem hagyhatja magára legkitartóbb rajongóját! Pl. a szex állítólag meghosszabbítja az életet :-)!

immortal libertine

Előzmény: paulinamartinez (666)
Libertine Creative Commons License 2000.05.10 0 0 674
Nana, itt a lubban csak rajongani lehet PMB-ért!!!

a libertine

Előzmény: Bookshie (671)
Bookshie Creative Commons License 2000.05.10 0 0 673
Küldtem valamit, szívecske!
Előzmény: különböző béla (672)
különböző béla Creative Commons License 2000.05.10 0 0 672
Bookshie förrázhatná má egy kis szőnyegbombázással!
Előzmény: Bookshie (661)
Bookshie Creative Commons License 2000.05.10 0 0 671
Miattam senki se enyésszék, mer azt nagyon nem venném a szívemre!
Hát én még ilyen házsártos, kiismerhetetlen, hisztis macát, mint ez a pm, életemben nem láttam! Percenkint ingadozik a lelke, ő meg csak ingadozik vele.
Úgy látom, tennap csak Ice élénkeskedett. Jól beosztjátok, fiúk! Ma ki a soros? A sörös?
Pá, megyek szellemes leveleket írdogálni!
iceride Creative Commons License 2000.05.10 0 0 670
Bookshiekám!

Hát én itt elenyészek teszerinted?

iceride Creative Commons License 2000.05.10 0 0 669
Hi, Ketchup!

Eddig én még a lubbon kívül szinte egyik taggal se találkoztam, de épp most dolgozom az orvosságon...

Ha a PM-re benevezel, asszem sorba kell állnod.
Vagy mondjuk heti fél alkalom elég lesz? Bár puszit meg ölelést kiajánl neked naponta 100000000-t úgyis.:)

Előzmény: Ketchup (668)
Ketchup Creative Commons License 2000.05.09 0 0 668
Szia Pauliná Mártinesz! (spanyol kiejtéssel)

Miből áll a beavatási szertartás?:))))
Tényleg a "lubosok" csak az interneten találkoznak, vagy élőben is?
Csak kiváncsiságból kérdem.(Például a Mircesek is összejárnak.)

Csókokat köszönöm

Carlos Daniel Ketchup

Előzmény: paulinamartinez (667)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.09 0 0 667
na mivel ma senki sem aktívkodik, megyek is aludni. is mivel nincs más, ma már megint erikkel kell megosztanom az ágyam. de nem baj, imádom a kis fickót!
csókok
paulina
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.09 0 0 666
tudjátok mit? túl jó szívem van. mindenkinek mindent megbocsájtok, és mindenkit megint ugyanúgy szeretek mint régen. azaz: NAGYON!!!!!!
ennek örömére küldök
10000000000000000000000000000000000000000000000 csókot és ölelést. fejenként akarjátok?
na jó, örülök, hogy minden megoldódott, bár vannak, akik nem annyira érdemlik meg. kb......na de mindegy. úgyis tudom, hogy folyton mindenki megcsal, és nem is rajong rendesen, de hát ha ez nektek jó....
na de a lényeg a lényeg :), hogy újra szeretben élünk tovább (köszönjétek tisztelt uhrin úrnak, aki megtanított arra, hogy a szeretet a legfontosabb).
akikre a megbocsájtás nem vonatkozott, azok ne vagyék magukra. ők azok, akikre nem is voltam haragos.
na akkor jó éjt, szép álmokat!
szt. paulina
iceride Creative Commons License 2000.05.09 0 0 665
Navégre!

Tegnap este belépek, végigolvasom az irományaitokat (különös figyelmet fordítva bizonyos meg nem nevezett hozzászólásokra), aztán mire odaáig jutnék, hogy írkáljak is, kivet magából a lubb, de még a net is... mostig vissza se tuttam jönni.

paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.09 0 0 664
nem is tudom mit mondjak, gondoltam, na üsse kő, ha akarjátok megbékélek. hát kár volt mindezt itt alattam elolvasni. talán akkor ment volna. így mostmár csak azt mondhatom nektek, hogy közepesen "kedvellek" titeket. ez a kijrlrntés természetesen nem vonatkozik icera. meg shalinára. bookshie egy kicsit visszaesett. a béla meg nagyon. szóval az egyetlen, aki iránt egy kicsit megenyhültem, az libling. de azért még őt sem szeretem annyira, mint rég. ez van.
nam mintha bárkit is érdekelne, de ma 5-t kaptam. persze hülyének áll a világ. kihúztam az 1. tételt: reklámnyomtatványok eszközi specifikumai, fajtái. a tipográgia lényege, betűtípusok, betűfokozatok.
ezenkívül ellátogattam ma a kerületi bőr- és nemibeteggondozóba. kaptam négy krémet + 1 tablettát. remek, az egyik kencét ki se váltottam, mert büdös, és 1800 ft-ot fizettem. ez kész röhej. na mindegy. lényegtelen.
hát akkor sziasztok.
paulina

KETCHUP!!!!!
olyan jó, hogy végre újra itt vagy! hova tűntél el ilyen sokára? na mindegy, remélem most már maradsz, és igazi lubtaggá válsz. ami azt illeti ma este meg is ejthetnénk a beavatási szertartást.....na mit szólsz hozzá, arany gyöngyvirágom?
csókok és ölelések millió számnyi. csak neked!!!!
paulina ketchup

Shalina Creative Commons License 2000.05.09 0 0 663
Hát ez a pereálás meg mely külfüldiek nyelvén íródott?
Megszűnik, ki megszűnik szeretni...
Ez jó.
Meg is szűntem.
Előzmény: különböző béla (656)
Shalina Creative Commons License 2000.05.09 0 0 662
Engem pseciel érdekelne, hogy melyik is az a hímekkel foglalkozó, álcázott vagy bebábozódott topik, ahol álneveddel lehet vitába szállani...
Bookshie Creative Commons License 2000.05.09 0 0 661
Nu, csak bekancsítok egy körre. Látom, elenyésző az érdeklődők száma!

Sally, thanks mindent, reggel folytatjuk a Hush-Hush témakört!

Bélák, bélák! Mér vagytok ti bélák! (Vagy nem is így szól a nagy mű? Mind1...) Most aztán mindenki jól elrémült. Na jó, én vagyok a Veres Brigádok kihelyezett alegysége s legfőbb küldetésem izire robbantani ezt a lubot. Ezzel a masinával kezdem legelőbb, amiért itthonról nem bírok levélírni...
Hol is tartasz, bélus? 56-nál? S mit művelsz vele? Boaként viseled? Reggel ráülök a forró drótra, jó?

Mmmm... Kipukkadok az epertől. Segíthetne valaki falásilag. Egyébként elfeledtem eleddig, de azér biztosan tudjátok: valamennyi létező és elképzelt pojénomon kopirájt ül. Csak azér!

Pá, édesek, nyomuljatok kitartóan. Pm-re, mint üdvöskére. Sally-re és Shalinára, mint rózsás orcájú angyalkákra. Esetleg rám. Mint buksira.

Agyamra ment ez a topic. Nincs a közelben egy bubó?...

különböző béla Creative Commons License 2000.05.09 0 0 660
Hát azé ez elég nagyot szólt! Vigyázzatok emberek, Bookshie levélbombáival fokozatosan kivonja a fijúkat a topicból!
Előzmény: Bookshie (658)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!