Ezeknek az a tragikomédiájuk, hogy mindenki világbajnok akar lenni, csak ahhoz nemzetet kéne választani... viszont megoldják így zsákutcában is, ez a baj. De nálunk mindenki fogja énekelni a himnuszt?
Gott erhalte, Gott beschütze Unsern Kaiser, unser Land! Mächtig durch des Glaubens Stütze, Führt er uns mit weiser Hand! Laßt uns seiner Väter Krone Schirmen wider jeden Feind! Innig bleibt mit Habsburgs Throne Österreichs Geschick vereint!
Mindig estere teszik a nagy meccseket. Francia-Roman, Angol-Orosz, Nemet-Ukran, Belga-Olasz, Portugal-Izland mondjuk ellentmond. Spanyol-Cseh is jo lesz.
Miért kapcsolsz oda, bőven elég meccs előtt 2 - 3 perccel. Igaz akkor benne van, hogy lemaradsz himnuszról, de ez a kockázat "megéri" azt, hogy ne kelljen őket hallgatni. Eddig, nálam működik. Szerintem, nem volt két perc összesen amit láttam - hallottam a stúdióban ülőktől.
Szerintem egyáltalán nem baj, hogy 24-re bővítették az Európa-bajnokság létszámát. Egy négyévente megrendezésre kerülő nem kis eseményen jóval több csapat kell, mint 16. Ez a 24 szerintem tökéletes, 16 tól kevés, 32 túl sok lenne.
Amúgy meg ezért tényleg kár sírni, meg hogy a magyar válogatott is ott van, amelyik ki tudott jutni az EB-re 53 ország közül, nem úgy, mint a világszerte elismert holland válogatott.
A foci európába ma már olyan, hogy egy szerén képességű gárda is simán tud elsikereket érni t2 vagy akár t1-es csapatok ellen is, ha képesek egy meccsen ekresztül betolni a buszt.
Ha megnézzük a t1-es csapatokat akkor mondjuk a 3-ból eggyik sem képvisel olyan játékerőt amivel annyira sérthetetlen lenne, mint pár éve.
Arról nem is beszélve, hogy majd egy olasz-portugál nagyon nagy valószinüséggel fog olyan szar,nézhetetlen focit hozni, mint itt az a sok "eb-re nem való" csapat meccsei.
Ha erre a tornára akarnánk egy korábbiakhoz képest is megfelelő mezőnyt belőni akkor a 16 is túl sok lenne.
Egy anglia vért fog izzadni szlovákia vagy wales ellen és akkor hozzuk ide, hogy a portugálok cr nélkül még a csoportunkból sem biztos, hogy továbbmennének.
Ezek melett lehet sírni a 24 csapat miatt, meg persze, hogy ezért a béna magyar csapat is kint lehet végre az eb-n.
Asszeretném +kérdezni, - nézve az m4-et - ez a büdösgyökér kokoisztván, kinek a qrwája, gogy itt fossa a szót? pozitív viszont, hogy a máltai hős nem osztja az észt....
u.i.
én monnyuk brahiból beültetném a magyar meccsre okoskodni pinyűurat, hamá vettem neki egy beszédkésségfejlesztő tanfolyamtot... :-)
Nemet Ukran kurva jo lehet. Tegnapi Angol-Ruszki ra hajazhat majd. Nemetek viszont ha vezetnek nem szopnak be hatul. Ukranok jobbak mint a ruszkik igen pikans meccs lesz ez. Konopjanka Yarmolenko ket szelen megrangatja a nemeteket.