Lesz a kocsimban, az tud mp3-mat is. Azon hangfalat is lehet tesztelni, 4x50W MOSFET :DDDD Meg ha akarod a 12 éves TEAC discmanemet elviszem... :DDDDDDDD
Ez: }ĺb8fz}u egy japán lemez és a japán szöveggel nem igazán boldogul az Excel. Ezek, meg még egy-két száz másik rajta lesznek a nálam lévő 2x500 GB merevelemezen. Csak gondoltam szólok. :-))
Hozol bort, az ősi recept szerint öntünk bele vizet, teszünk hozzá cukrot, befüszerezzük, megmelegítjük és már kész is!! Nemes vég egy villányinak :o)))
> Jó lenne, ha Bigiéken kívül még tudna jönni valaki segíteni cuccolni.
Én reményeim szerint oda tudnék érni viszonylag korán (bár még beüthet a krach munkaügyileg, de csak nem...), és egyelőre úgy néz ki, hogy egyedül megyek egy kombi autóval, úgyhogy hely van bőven, szívesen segítek cuccolni... csak nem tudom száz százalékra ígérni a dolgot. Adsz instrukciókat hozzád, meg egy telszámot?
Szia! 15-ig kizárt, hogy odaérjek, de ha marad valaki a házban, és onnan fel tudom venni a cuccokat, úgy jó lenne, rengeteg hely van az autómban. Reményeim szerint sötétedés előtt érkeznék a tetthelyre.