mindazonáltal, akár ahogy a lett közmondás kitartottja, Kis Pál Erzsébet, becefelén Biatorbágy, sztereotipizálja a kölcsönkenyér megdobnak kővel a sziklás-dombságot.Sprachprüfung.
így szólt az ácsnak a kecses menyasszony,
a fü zöldebbnek tünik a másik oldalon
hát tisztázzuk mielött egyesülünk e napon,
hogy a fü soha nem lesz zöldebb a másik oldalon
így szólt az ácsnak a kecses menyasszony,
szerelmemet éjjel neked adom
de nem habozok elvenni az életedet, ha a fű zöldebb lesz a másik oldalon
a kecses menyasszonynak azt mondta az ács,
elnyert frigyünket veszélynek ki nem teszem hát,
a fü nem lesz zöldebb a másik oldalon
így szólt a bírónak a kecses asszony
az ács azt gondolta, a fü zöldebbnek tünik a másik oldalon
hát henteskésemmel szúrtam akkor gyomron
nyomorult küzdelmünk éveinek vége lett e ponton
így szólt a bünös feleséghez a bírói hatalom:
húsz év életfogytig tettedért a jutalom
könyörögj kegyelemért urunk elött buzgón
hogy a fü zöldebb lehessen a másik oldalon
Nem kell ilyen pesszimistán hozzáállni az élet nagy dolgaihoz!
Válláld fel bátran, hogy nem tudsz tördelni, mely művelet nem mindenáron lételeme az emberiségnek!
Szembe kell szégyelni azt a tudást, ami nincs, ebből kifolyólag gyarapszik agyad tudásbázisának kapacitása, bár lehet, hogy mégse!!!!
Most az, hogy ki mikor ébredt fel önmagában szerintem nem valami húdejó beszélgetési alapnak. Természetesen annyi pikantériája van a dolognak, hogy szilveszter után van (illetve mostmár két nappal szilveszter után) és ezért az emberek tovább alszanak, mint általában a szürke hétköznapokon.
De tulajdonképpen mégis csak van értelme annak amit írtál (bár nem sok) éppen a fentiekből következve....
Ezt a magázós formát amit javasolt, ténylegesen be lehetne vezetni próbaképpen...csak nem itt!
Milyen vicces, én is nemrég ébredtem! Remek kis chat téma lesz ez. De szerintem inkább egy másik topikban jobb lenne. Valahogy azt súgja a ritmusérzékem, hogy itt néhány hónapos szünetet kéne beiktatni.
Persze a chat-eléshez majd átváltok én is a magázós formára.