"Az Iron Maiden rajongói oldal nyilatkozatával összhangban a csapat frontembere Bruce Dickinson egy interjúban elárulta, hogy a banda 2006 márciusában stúdióba vonul, hogy új albumot rögzítsen, ami várhatóan a jövő ősszel jelenik meg. Ezután egy Európa turné várható, mely 2006 októberében indul. Dél-Amerikába várhatóan 2007 februárjában érkeznek. " A következő 4 albumos nosztalgia-turné esélye így csekély, bár sosem lehet tudni... Mondtak már olyat is tavaly, hogy turné több nem lesz, csak fesztiválokon bukkannak föl, aztán végül szépen körbejárták a glóbuszt... 2 turnét egy évben viszont nem nyomnak le sztem újfent, mint 2 éve, amikor ide is 2X jöttek... Amit valahol olvastam tehát, hogy a köv. 4 albumot is lenyomják a mostani első 4-et követően, valszeg csak "kacsa"... Nemszem, hogy tavasszal-nyáron ezekkel hakniznak, aztán ősszel az új albummal. Persze ilyenre is volt már példa... Franc se tudja, de reménykedjünk! :) (Bár stúdióba vonulni márciusban és turnézni is egy kalap alatt... Hacsak nem mobil stúdióval nyomják! :) Mindenestre még baromi korán van, ha moccannak is netán a tavasszal/nyáron. Legkorábban január végén, február tájékán bukkannak föl az első infók. Mint tavaly. Bár, hogy végképp kacifántoskodjak: tavasszal-nyáron kis fesztiválokra korlátozott mini körút Európában a kronológiailag következő 4 albummal, majd egy világkörüli ősszel-télen az új anyaggal... Én ezt támogatnám, ha kérdeznének, de ahogy eddig sem hívott egyikőjük sem, eztán sem hiszem, hogy megkeresnének... Pedig ha tudnák, hogy mennyi ragyogó tippem/ötletem van számukra ezügyben...:)
The Ides of March Wrathchild Prowler ? (solo material) Murders in the Rue Morgue The Beast Arises Children of Madness Remember Tomorrow ? (solo material) Faith Healer Killers Phantom Of The Opera Running Free
Most két dvd-n tökre ugyanaz lesz, csak más hangal???? elmennek a #&@*-ba, ez rohadt nagy lehúzás!!!! A dokumentimfilm okés, de azért szerintem nem lehet akkora durranás, hogy egy egész dvd-t megtöltsenek vele.... Hát, ha csak ez lesz, akkor nekem nagy csalódás, és még várni is kellett rá egy csomót!!!!
"A csapat 2003-ban Németországban rögzített DVD-je 2006.02.06-án fog megjelenni az EMI-nál. Az anyagot most is személyesen Steve Harris vágta össze. Szintén februárban keződnek majd a 14. hivatalos új nagylemez felvételei."
Interneten olvastam, de el tudom képzelni, hogy igaz
ironmaiden.com-ot néztétek? Megvan a végleges info a dvd-ről:
-megjelenés: 2006. február 6.
-tripla DVD:
disc 1: dortmundi buli 5.1 mix
disc 2: dortmundi buli sztereo mix
disc3: dokumentumfilm a DOD készítéséről
-dupla DVD árába fog kerülni
Hello! Én vmi olyasmit hallottam/olvastam, hogy a nyáron újra nyergelnek, és a következő 4 albummal nyomnak le egy turnét. Tehát (elvileg) turné lesz új lemez nélkül is, ahogyan az az idén is megesett. Mondjuk, ha az első 4 album turnéját azért nyomták le, mert azokat a számokat élőben egy generáció nem hallhatta, vagy több generáció – ugyanez áll a köv. 4 albumra is... Egy powerslave vagy seventh son turné cirka 20 éve volt. Aki ma 30 éves mondjuk, vagy pláne, ha fiatalabb, ezekről simán lemaradhatott. Ha fals az infóm, ha nem, nagyon reménykedem! :) Valaki esetleg hallot ilyesmit szintén?
nem márciusban fognak stúdióba menni? mert akkor legrosszabb esetben is ősszel kijön a lemez, s indul a turné! mint a DOD-dal, októberi nyitással, Magyarországon :)
Nem tudom, hogy egyről beszélünk-e, de nekem van egy Anathomy of evil című Maiden tribute lemezem (mp3-am), avagy symphonic tribute. Hegedűs, bőgős verzió. Lehet, hogy ez más mint amire Te gondolsz, minden esetre elég elborult, de érdemes megszerezni.