Keresés

Részletes keresés

garaiori Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2100

Szeva Király!!!?

Nem tudom észrevetted-e, hogy hol irkálsz?

Szerintem roszkor, rossz helyen és nagyon elbaszott rosszat írkálsz amiből csak az derül ki, hogy egy nagy pöcs vagy kis ujjakkal. A hencegés helyett a mezed számát írd ide ha van vér a pucádban. Van egy rossz tulajdonságom nem felejtek. írd és ha valaha találkozunk a pályán egymással szembe én fogok ott állni és várok rád úgy , hogy nincs nevem sehol ebben a sportágban, csak egyre figyelj! Nehogy alám kerülj.

Várlak!!

Előzmény: CsaszarKiraly (2091)
G.I. 40 Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2099

Igazad van, így tovább !

Go B.K. !

Előzmény: Valentin15 (2098)
Valentin15 Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2098
Sziasztok!

a kötelezők: 186 cm, 82 kg, barna/barna, Fekete Lovagok sorait próbálom erősíteni, sajnos ezzel az alkattal csak QBnak vettek be a csapatba.

Tudom hogy semmi közöm hozzá, miket hogyan és kiről irogáltok ide, de kérlek titeket:
az ügyetek nem segítitek azzal hogy sértegetitek a magyarországi amerikai foci jelenlegi vezetőségét/vezetőjét. Sokakat meghökkentett, köztük engem is a Vipers-Giants-Cowboys történet, s az igazat megvallva nem szimpatizáltam a megalakulásotokkal. De nem állt minden információ a rendelkezésemre, ezért csak annyit mondtam, ha tényleg 2 csapatból lett 1 azon az áron hogy az a 2 csapat akaratuk ellenére elvesztette az esélyét a bajnokságban való indulásra, akkor tényleg büntetni kell titeket.

Mivel pár Giants-es csatlakozott hozzánk, beszélgettem velük, s nem mondom hogy megvilágosodtam, de nem festették le olyan drámain a helyzetet, mint ahogy az első pletykák tették.
Örülnék ha minél több csapat lenne a bajnokságban, mert annál édesebb a bajnoki cím.
Mielőbbi csata reményében kérlek titeket, hogy hagyjátok a szövetséggel való vita kultúrált rendezését a vezetőitekre, s higgyétek el, a Fekete Lovagok segítségetekre fognak kelni. Mi nem riadunk vissza senkitől, legyen az akár elnök/edző/bíró/játékos(?) egy személyben, vagy egy egész farkashorda, az utolsó csepp nemesi vérünkig küzdeni fogunk, nem feledve természetesen a lovagiasság szabályait:

győzni, de nem minden áron!
győzni, de nem megalázni!

Ellenetek is ezen elvek szerint fogunk küzdeni, ha összejön egy meccs valamikor!

Charge Knights!

Michaletzky Bálint
Black Knights #15
G.I. 40 Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2097
Ezrediknek ! :D
Előzmény: CsaszarKiraly (2096)
CsaszarKiraly Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2096
a pályán is mindig jól érkezem
Előzmény: OLB80 (2095)
OLB80 Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2095
Hogy pont a tiéd lett az ezredik hozzászólás öcsém ez hihetetlen!:(
Előzmény: CsaszarKiraly (2094)
CsaszarKiraly Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2094
hirtelen csak ennyi jutott az eszembe bocsi
Előzmény: OLB80 (2093)
OLB80 Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2093

A felsorolásból kihagytad a kicsi pöcsödet!

Előzmény: CsaszarKiraly (2091)
CsaszarKiraly Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2092
Mijen forumodról a rambi nyitotta szóval kusti
Előzmény: OLB80 (2089)
CsaszarKiraly Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2091

ja bocs a nnevem a nevem;PÉTER CSABA W1 MLB ÉS SZERINTEM MAGYAR ORSZÁG 10 LEGJOBB LB-BEN BENN VAGYOK (REMÉLEM)

180 CM

102KG

45 KAR

48 NYAK

48 LÁBFEJ

NAGY TENYÉR KICSI UJJAK

4.8 40 YARDON

W1 CSK

W2 DEEFENSE EDZŐ ÉS KORDINÁTOR

ERŐSSÉGEMA FUTÁS MEGÁLLITÁSA

egyenlőre ennyit de ezeket jól jegyezzétek meg(hátha játszunk elöbb utóbb.

Egyébként mért a w2 -vel akar mindenki játszani ithon szerintem az lenne a legnagyobb szó ha a w1 veri meg valaki.Hogy a multat idézzem "hétvégén lehet hogy borul a papirforma"

Egyébként remélem össze jön minden tervetek(tudok 1-2-ről)

Még valami nála az erő sőtét oldala van az pedig odakur a yodának

na cső

Előzmény: CsaszarKiraly (2088)
kisember:) Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2090

Szevasztok! Szeretném megkérni a csapatotokat, (Rizsát) hogy ne vonja bele azt a "8" VIPERÁT ebbe a pecsét témába, mert habár én a ti döntésetek miatt nem játszok az idei bajnokságban, nem sírtam semmilyen nyilvános fórumon e miatt. Ami a döntéseteket illeti(exviperák), nekem a vita napja előtt 3 ember jelezte, hogy nem ért egyet a vezetőséggel.( Ezt hívják átverésnek.)Egyébként láttam a BK W2 meccset, és nem hiszem, hogy meg kéne ilyedniük!(Kérdezzétek meg a Zoo-t).Mellesleg ez csak a személyes véleményem, de nekem, mint Viperának káromra vált a Cowboys létrejötte.(minden indulat nélkül) Remélem ősszel már tudunk játszani. Addig is jó edzést, és kevesebb problémát. Én meg eddzek tovább meccs nélkül "csöndben" a Viperákkal (akiket szeretek).

Majdnem elfelejtettem: Lesi Tamás  alacsony, 80 kiló

OLB80 Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2089
takarodj a fórumomról vazze:))))
Előzmény: CsaszarKiraly (2088)
CsaszarKiraly Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2088
neked meg mióta van neted baze
Előzmény: OLB80 (2084)
chrisztosz Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2087

Lackó, van egy jó hírem!! Gyógyítható!!!

...A hallucinációk olyan hamis érzékletek, amelyek kimutatható és azonosítható külső inger hiányában jönnek létre. El kell őket különíteni az illúzióktól, amelyek valós külső inger hatására alakulnak ki, a hypnagog élményektől, melyeket elalvás vagy felébredés előtt élünk át, és természetesen a különlegesen élénk, de "normális" gondolati folyamatoktól. Léteznek úgynevezett pszeudohallucinációk is, amikor a hallucinációt átélő tisztában van vele, hogy a érzékletet nem valós inger hozta létre, hanem az a saját "fejéből" származik. A hallucinációk olyan hamis érzékletek, amelyek kimutatható és azonosítható külső inger hiányában jönnek létre. El kell őket különíteni az illúzióktól, amelyek valós külső inger hatására alakulnak ki, a hypnagog élményektől, melyeket elalvás vagy felébredés előtt élünk át, és természetesen a különlegesen élénk, de "normális" gondolati folyamatoktól. Léteznek úgynevezett pszeudohallucinációk is, amikor a hallucinációt átélő tisztában van vele, hogy a érzékletet nem valós inger hozta létre, hanem az a saját "fejéből" származik...

...A depresszió vagy a skizofrénia gyógyítása ma már valóban gyógyítást jelent, nem csupán tünetelfedést. Az eredmények önmagukért beszélnek...

Kitartást lackó! Rendbejösz majd meglátód. Adj időt magadnak. Vagy ha gondolod azt a határidőt amit kijelölsz, egy kicsit told meg. Ne légy ennyire szigorú önmagaddal

CsaszarKiraly Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2086
ahogy a pálya széléről néztem nem csak igy van esélye
Előzmény: Panyo#33 (2072)
Choosy Creative Commons License 2006.03.27 0 0 2085
Tényleg mi minősül durva és agresszív viselkedésnek egy amerikaifoci csapatban?:) Ez tök jó. Aljas módon frusztráltuk egy fontos hatalmi pozicióban lévő "ember" lelki nyugalmát:) Megnyugodhatsz Laci, Te vagy a kakas a szemétdombon!:)
OLB80 Creative Commons License 2006.03.27 0 0 2084

Kelemen Sándor vagyok,a Cowboys alelnöke.Szintén '91 óta játékos,edző, vezető vagy bármi amivel segíthetem a focit.Az elnök úr egy közel félórás beszélgetésben mely mindvégig korrekt hangnemben folyt, vázolta nekem egyszemélyes döntésének okait.Bár a beszélgetés szó kicsit erős,inkább könyörgésnek nevezném.minden kérésemet azzal utasított vissza,kötik őt a szabályok.példaként említettem az MLSZ-t,(nemrég volt száz éves)amely hetente hoz egymásnak ellentmondó döntéseket annak érdekében,hogy a feltételeket teljesíteni nem tudó csapatai működhessenek.vagy az osztrák szövetséget amely minden bejegyzés nélkül engedett minket indulni,holott tudta a bajnoki címet el fogjuk hozni Ausztriából.Azt hittem letettünk már annyit az asztalra,hogy kapjunk esélyt az indulásra.Sajnos tévedtem.mikor újra indítottuk a focit, kicsit féltem hamar ki leszünk rekesztve.azért későbbre számítottam..........

Előzmény: amifociii (2051)
Choosy Creative Commons License 2006.03.27 0 0 2083

SENKINEK??? - ÉS???!! :)))

Varga Zsolt vagyok, 182 cm magas, tackle poszton is bevethető vagyok, barna hajam van, kék szemem, 125 kg színtiszta izom építi fel tökéletes alakomat:)

chrisztosz Creative Commons License 2006.03.27 0 0 2082

Valamit nem értek. Most ki a f@szom az elnökség?

Egyszemélyben a LAczkó? Hogy sk-zhat alá ilyen nyilatkozatot Elnökség néven, ha pl az egyik elnökségi tag éppen Thaiföldön van?

Szerintem ezt megint egyedül pötyögte össze!

A másik, mi elgofadjuk a MAFSZ-t csak éppen egy ember öntörvényű tetteivel és megnyilatkozásaival nem értettünk egyet. Diktatórikus megnyilvánulásai nem helyénvalóak.

Azt nyilatkozza az emberünk, hogy idézem

"...Az MAFSZ sem most, sem a jövőben nem tér el az aktuális felvételi szabályaitól, az alólmentességet senkinek nem ad...."

PErsze, kiéve Cowboys!!!

LAckó. Arról mikor nyilatkozol, hogy a MAFSZ mióta tagja az EFAFnak? Mondjuk kezdjük ezzel. Aztán rátérhetünk a többi pontra is.

Ismét idézek:

"Az MAFSZ tagjai közé nem vesz fel olyan szervezetett, egyesületet, amely a belépési procedúra kapcsán durva, erőszakos magatartást tanúsít, az MAFSZ tagszervezeteit illetve a szakmai bizottságok munkáját semmibe veszi, a szövetség tagjait, képviselőit, vezetőit megsérti."

Mi az hogy durva, erőszakos magatartás? Tisztában van ezzel amit ír?

Úristen. Gyűjtsünk pénzt a kórházi kezeltetésére. Én már sajnálom ezt az embert, szánalmas...

Mitől fél? Fél, hogy a kicsikéje, a dédelgetett hatalma semmivé válik? Tied lehet lackó!! Nekünk nem kell!

Csak ne prédikálj és hazudj!!!

Előzmény: Rizsa_ (2066)
villa84 Creative Commons License 2006.03.27 0 0 2081
Vince Lajos: 194 cm, 90 kiló, barna hajjal és kék szemekkel, a #84es TightEnd és 21 éve koromra, rohadtul megszerettem ezt a sportot, és nem mások kedvéért, csak a magam szórakozására, mert ebben érzem jól magam a bőrömben. A pályán él igazán az ember sisakban 1000%-os hőfokon, én ezt választom mert szeretm csinálni.

Forever CowboyS FOOTBALL!!!
sabodave Creative Commons License 2006.03.27 0 0 2080
Sok fiatal álma válhat valóra!
Előzmény: G.I. 40 (2078)
MrGoda Úr Creative Commons License 2006.03.27 0 0 2079

jaja  bocsesz jimmy haver te csak véletlen  voltál :( eheh

há ja ez van a pöcsét után már a bézs se mindegy ,de ez van kemény világban élünk :)  üdv

G.I. 40 Creative Commons License 2006.03.27 0 0 2078

Kérdezz meg minket is ! Vagy üljön le mindkét fél egy megbeszélésre és hallgasd meg. Ha mindkét fél érvelését hallgatod, akkor más véleményed alakul ki erről a helyzetről. Ha a csapatra már nem vagy kíváncsi, akkor a táncosaink miatt szurkolj nekünk, ugyanis a lányaink is többen vannak már, mint egy-két MAFSZ tagsággal bíró egyesület.

A nevem Varga István ...., aki 2004 február elsején bejelentette az első Super Bowl közvetítésen, hogy lesz újra amifoci hazánkban ... és lett is, mert megcsináltuk a barátaimmal ... és a barátaim már nem nézik jó szemmel a történteket ... akármelyik csapatban is vannak ! 1986 óta érdekel a foci és 1991 óta játszom is ... és halálomig ezért a sportért fogok dolgozni !

Előzmény: amifociii (2051)
Dozer69 Creative Commons License 2006.03.27 0 0 2077

Dénes Gábor, 180cm, 110 kg, baloldali guard, sötét barna haj, sötét barna szem és feltűnően jóképű vagyok. :)

Remélem ez elég, úgyhogy rátérnék a lényegre.

MrGoda úrnak üzenném, hogy köszi a bíztatást és a jó szavakat, de helyreigazításul azért annyit, hogy Jimmy81 alias Dukát Lacika csapatunk egyik erőssége és mozgató rugója. Szóval semmiképpen sem említeném ezzel az amifoci kisfiúval egy napon.

Ja és a beige az igenis bézs!

Üdvözlettel!!!

Roland #25 Creative Commons License 2006.03.27 0 0 2076

Igazatok van!!! A proféta szóljon belöled Mr Valentin!

GO COWBOYS!!!

Előzmény: Rizsa_ (2074)
Roland #25 Creative Commons License 2006.03.27 0 0 2075
De azért mi szeretünk Jimmy!!! :)
Előzmény: jimmy81 (2071)
Rizsa_ Creative Commons License 2006.03.27 0 0 2074
Nahja K-Por mester jól szolt.

Edzés, edzés ,edzés.

Kemény munka, kemény csapat, kemény emberek. Ennyi... ez a Cowboys recept.

Majd az idő minket igazol...
Kapor_ Creative Commons License 2006.03.27 0 0 2073
Roli, csipara, foglalkozz / foglalkozzunk az edzésekkel és a felkészüléssel, más dolgunk nincsen!!!!!
Előzmény: Roland #25 (2070)
Panyo#33 Creative Commons License 2006.03.27 0 0 2072
Eöbb már leirtam, hogy ki vagyok remélem nem kell megismételnem.
Véleményem szerint nem lesz Black Knights- Cowboys döntő. mert ha el is indulnánk tutti, hogy "véletlenül" 1 csoportba kerülnénk. (csak így van esélye a W2-nek)
jimmy81 Creative Commons License 2006.03.27 0 0 2071
Akkor most "gyökér vagy gizda" vagyok?
Előzmény: MrGoda Úr (2067)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!