Keresés

Részletes keresés

Don meloné Creative Commons License 2009.01.05 0 0 485

Baracuda!

Ismét köszi, könyvért küldtem már embert, remélem lesz, mert egyébként sehol sem lehet már kapni. Köszi,köszi 

Előzmény: Baracuda, a hal (484)
Baracuda, a hal Creative Commons License 2009.01.05 0 0 484
Dominikai Köztársaság magyar nyelvű útikönyv Hollósi Galéria 2200 Ft
1021 Budapest, Kuruclesi út 51.
dutko@espolarte.com
Előzmény: Don meloné (483)
Don meloné Creative Commons License 2009.01.05 0 0 483

Köszi az ajánlatot Baracuda.

Sajnos nem vagyok cégtulajdonos, csak egy egyszerű alkalmazott, ezért nem tudom elszámolni az utat.

Egyébként a német oldalon(schauinsland-reisen.de), amit P.C. ajánlott minden költséget tartalmazó utak vannak. Inkább a magyar irodákra jellemző, hogy x forint az út, majd még ezt kel fizetni, meg még azt, a végén az utazás 2x-be került. Ebből nem kérek.

ujabb kérdés mindenkinek:

Tud-e vki magyar nyelvű útikönyvet Dom. Közt-ról?

Minden hozzászólást előre is köszönök

Előzmény: Baracuda, a hal (482)
Baracuda, a hal Creative Commons License 2009.01.03 0 0 482
Bár nem nekem szólt a kérdés...
Ha tényleg olyan ajánlatot szeretnél, ahol már semmi bújtatott, ja még ezt is fizetni kell, dolog nincs, és esetleg szeretnéd az egész utad elköltségelni, legálisan, akkor nézd meg a perroni által nov. végén ajánlottat: http://www.konferenciaszervezo.hu illetve konkrétan márciusra: http://www.konferenciaszervezo.hu/jan-marc.pdf A konferencia témáját akár te is javasolhatod...
Előzmény: Don meloné (480)
fecsa Creative Commons License 2009.01.03 0 0 481

Hello Don,

ha egyénileg szervezed sztem érdemes szétnézni a neten pl.: http://puntacana.bookit.com/ vagy expedia...

Esetleg autóbérlésről tudna vki mesélni? Valóban annyira kaotikus? Vagy csak egy kis agresszió kell hozzá?

köszi

f

Előzmény: Don meloné (480)
Don meloné Creative Commons License 2009.01.02 0 0 480

Hali Punta Cana!

Megnéztem a linket, ugyan nem nekem ajálottad, de engem is érdekelne a márciusi idópont.

Érd., hogy hol lehet foglalni az általad említett utat, ill. minden illetéket, költséget tartalmaz-e az 1200 EUR?

Köszi a gyors válaszod!

Előzmény: Punta Cana (476)
exh Creative Commons License 2008.12.31 0 0 479

Sziasztok!

Van valakinek infoja a Iberostar Punta Cana hotelról, és hasznos jótanácsi? Hol érdemes pénzt váltani, vásárolni, stb?

Köszönöm előre is és BUÉK!

Mazda 6 Creative Commons License 2008.12.31 0 0 478
Szia Neszy!

Nem Ferihegy-Frankfurt-Punta Cana.

üdv.
Előzmény: neszy (475)
fecsa Creative Commons License 2008.12.30 0 0 477

Köszi PC!

Önmagában tényleg korrekt az ajánlat, habár ennyiből az egész utazást ki szeretném hozni:)

Punta Cana-n max 2-3 napot töltenénk, inkább az északi part lenne a célpont.

üdv

f

Előzmény: Punta Cana (476)
Punta Cana Creative Commons License 2008.12.29 0 0 476

szia fecsa

irtad, hogy marciusban szeretnel menni Dominikara..............

van egy jo ajanlat:

Frankfurt  marcius 14 Punta Cana 5* hotel Grand Oasis Punta Cana 10 ejszaka, 1200 Euro/fo

http://www.hotel-beschreibung.de/PUJ/PUJ080.htm?TIT

Előzmény: fecsa (474)
neszy Creative Commons License 2008.12.29 0 0 475
Mazda 6! Örülök, hogy csak jót írtál a Grand Palladium-ról 2005-ben voltam már, úgy tűnik semmit se változott :) Mi február közepén utazunk :) már nagyon várjuk! Bécsből repültetek közvetlen járattal?
Előzmény: Mazda 6 (471)
fecsa Creative Commons License 2008.12.29 0 0 474

Sziasztok,

Márciusban tervezünk egy utat Dominikára (Rep) és ehhez szeretnék némi segítséget kérni. Egyénileg próbálkoznánk és kb 2 hetet tervezünk ott tölteni főleg pihenéssel, de azért aktívan.

Ha tudnátok segíteni a következő témákban nagyon hálás lennék:

1) bérautóval mennyire célszerű próbálkozni? Milyen az utak állapota? Rendőrök mennyire zaklatnak? Térkép segítségével lehet boldogulni vagy az kevés, hogy eljussunk A-ból B-be?

2) Ha 1) nem ajánlatos, akkor városok közötti közlekedés mennyire kiforrott? Pl Higüey-Puerto Plata-Santo Domingo?

3) Olcsó szállásokat tudnátok ajánlani (főleg az északi parton érdekelne)

4) Milyen a közbiztosnág? Van bármi rendkívüli amire érdemes odafigyelni vagy csak a szokásos dolgok?

5) Lonely Planet mennyire naprakész?

előre is köszi a válaszokat!

Feri

nupusz Creative Commons License 2008.12.29 0 0 473

Sziasztok!

Tegnap jöttünk haza Bayahibe-ből.

Kár, hogy vége. :-(

Teszek majd fel képeket, ha ráérek.

Rebcsike Creative Commons License 2008.12.28 0 0 472
Sziasztok! Szerintetek van arra esély, hogy lastminute utat szerezzen az ember olcsón? Vagy ebben ne is reménykedjek???
Mazda 6 Creative Commons License 2008.12.26 0 0 471
Szia Rebcsike!

A Neckermann szervezésével voltunk, nem mentünk fakultatív programra mert igazából pihenni akartunk. Majd jövőre, de ha szeretnél kirándulni figyelmedbe szeretném ajánlani Sark Samit itt szokott Ő is fórumozni. Ő kint él Dominikán és azt mondta, hogy szívesen segít a programok szervezésében. Én beszéltem vele kint, és Korrekt embernek tartom!! A szobánk típusa De Lux volt.

üdv.

Előzmény: Rebcsike (470)
Rebcsike Creative Commons License 2008.12.26 0 0 470
Szia! Milyen tipusú szobában voltatok? Szervezetten(melyik iroda?) vagy magán voltatok? Szétnéztetek máshol is? Mi az,ami kihagyhatatlan? Köszi a választ!
Előzmény: Mazda 6 (469)
Mazda 6 Creative Commons License 2008.12.25 0 0 469
Sziasztok!

December 22-én érkeztünk meg Punta Canaról és csak jót tudok felidézni magamban.
A Grand Palladium Bavaro Resort & Ppa - ban voltunk All inklusive ellátással amely már a földi paradicsomnak is nevezhető! A felszolgálóktól megkezdve az utolsó kertészig bezárólag mindenki nagyon kedves, szó szerint ki.... a sejhajod! A kaja fenomenális aki nem talál magának megfelelőt az hazudik, a strand tényleg fehér homokos ami érdekes, hogy nem melegszik fel ezért a talpadat nem égeti. Az időjárás szuper volt, akadt napközben egy két futózápor de nem éreztem zavarónak, az Óceán szuper meleg volt igaz elég nagy hullámok voltak. A repülő út igaz hosszú volt de megérte. Remélem jövőre is élvezhetem a családommal a Dominikai nyarat!!!

üdv.
Rebcsike Creative Commons License 2008.12.21 0 0 468
Szia! Mesélj,milyen volt? Tetszett? Merre jártatok? Jó választás volt Punta? Melyik szállodában laktatok? Mennyiből jöttetek ki?Köszi!
Előzmény: Janinho2 (467)
Janinho2 Creative Commons License 2008.12.18 0 0 467

most jöttünk haza punta canaról akit érdekel szóljon

üdv

Baracuda, a hal Creative Commons License 2008.11.30 0 0 466
Köszi perroni a gyors választ, "nekem igazán átjött..."
Előzmény: perroni (462)
Baracuda, a hal Creative Commons License 2008.11.29 0 0 465
Lehet még egy kérdésem? Talán egy kicsit türelmetlen vagyok, de felcsigázott a lehetőség. Úgy hallottam, a déli part fehérebb homokkal bír, talán szebb is, viszont azonos kategória 100-150 ezerrel drágább. Megéri ez? Szebb ennyivel?
Köszi.
Előzmény: perroni (460)
Baracuda, a hal Creative Commons License 2008.11.29 0 0 464
Hali!
Ha írnál még pár szót, arról, mennyire volt flott az ügyintézés, tényleg jó volt-e az egész, értem:
(Az utazás formája volt a legtutibb, vállalkozóként mindenkinek csak ajánlani tudom, főleg így az év vége előtt! :-) akár priviben...
Elképzelhető, hogy csatlakoznék, érdekel a dolog.
b.szilvi77 Creative Commons License 2008.11.26 0 0 463

Szia Perroni!

A címem: szept26@citromail.hu . Várom a mail-t. Előre is köszi!

Előzmény: perroni (462)
perroni Creative Commons License 2008.11.26 0 0 462

Szia Szilvi!

Küldj légyszi egy e-mailt és leírom!

b.szilvi77 Creative Commons License 2008.11.25 0 0 461

Szia Perroni!

Élnék a lehetőséggel, és megkérdezném az "utazásod formáját"!?

Nagyon felcsigázott hogy ilyen rövid idő elteltével ismét utazol, ráadásul megint Dominikára!!

Üdv.: Szilvi

perroni Creative Commons License 2008.11.24 0 0 460

Sziasztok!

Én most jöttem haza két napja Dominikáról. San Juan mellett voltunk egy 4*-os szállodában. Puerto Platatol kb. két órára. Az idő kicsit változó volt, kaptunk esőt, de napsütést is rendesen. A koktélbárban túlzottan nem zavart bennünket. (Rossz időben az 1 dollárosok jobban fogytak…)   :-)

A szállodához tartozó tengerpart nem volt a légtutibb, de béreltünk hajót és eljártunk fürödni egy védett öbölbe.

Sharksaminak igaza volt, amikor azt mondta, hogy az Északi part változatosabb. Átmentünk két napra Punta Canara is, ott a legtöbb helyen ragyogó fehér homokkal, meg rengeteg lehúzós árussal találkoztunk. J

Az utazás formája volt a legtutibb, vállalkozóként mindenkinek csak ajánlani tudom, főleg így az év vége előtt! :-) Már leelőlegeztünk egy újabb kirándulást januárra, Playa Dorada-ra. Akit érdekel szívesen segítek…

nupusz Creative Commons License 2008.11.19 0 0 459

Hali!

Na, azóta megszületett a döntés. Bayahibe lesz december 14-28-ig, és a Hotel Iberostar Hacienda Dominicus. :-)

Valaki volt már ott?

nupusz

Előzmény: vicorex (456)
ági26 Creative Commons License 2008.11.18 0 0 458
Sziasztok!
Dominikára szeretnénk utazni jövőre, nászútra. Az 5 kontinens utazási irodánál néztük ki az IFA Villas Bavaro Hotelt. Szeretném, hogy ha valaki tud valamit erről a szállodáról leírná. Fontos lenne tudnom, hogy jó-e.
Előre is nagyon köszönöm!
Ági
nupusz Creative Commons License 2008.11.12 0 0 457

Szia!

Azóta eljutottam ám odáig, hogy Bayahibe-re lövök. :-) Ezt a várost választottam.

Kíváncsi leszek, mit tud nyújtani a Maldív szigetek után. :-)))

Szállodát tudsz ajánlani?

Eddig ez a nyerő: Oasis Canoa

Ezt ismeri valaki?

Másik kérdésem, hogy milyen a tengeri élővilág arrafelé? Érdemes ott sznorizni?

Előre is köszönöm a válszokat!

Üdv.: nupusz

Előzmény: vicorex (456)
vicorex Creative Commons License 2008.11.07 0 0 456
nekünk Bayahibe nagyon tetszett...
2 hetet voltunk.
igaz, hogy két naponta mentünk bérelt autóval, busszal stb. ide oda.
Előzmény: nupusz (453)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!