Sajnos nem vagyok cégtulajdonos, csak egy egyszerű alkalmazott, ezért nem tudom elszámolni az utat.
Egyébként a német oldalon(schauinsland-reisen.de), amit P.C. ajánlott minden költséget tartalmazó utak vannak. Inkább a magyar irodákra jellemző, hogy x forint az út, majd még ezt kel fizetni, meg még azt, a végén az utazás 2x-be került. Ebből nem kérek.
Bár nem nekem szólt a kérdés... Ha tényleg olyan ajánlatot szeretnél, ahol már semmi bújtatott, ja még ezt is fizetni kell, dolog nincs, és esetleg szeretnéd az egész utad elköltségelni, legálisan, akkor nézd meg a perroni által nov. végén ajánlottat: http://www.konferenciaszervezo.hu illetve konkrétan márciusra: http://www.konferenciaszervezo.hu/jan-marc.pdf A konferencia témáját akár te is javasolhatod...
Mazda 6! Örülök, hogy csak jót írtál a Grand Palladium-ról 2005-ben voltam már, úgy tűnik semmit se változott :) Mi február közepén utazunk :) már nagyon várjuk! Bécsből repültetek közvetlen járattal?
Márciusban tervezünk egy utat Dominikára (Rep) és ehhez szeretnék némi segítséget kérni. Egyénileg próbálkoznánk és kb 2 hetet tervezünk ott tölteni főleg pihenéssel, de azért aktívan.
Ha tudnátok segíteni a következő témákban nagyon hálás lennék:
1) bérautóval mennyire célszerű próbálkozni? Milyen az utak állapota? Rendőrök mennyire zaklatnak? Térkép segítségével lehet boldogulni vagy az kevés, hogy eljussunk A-ból B-be?
2) Ha 1) nem ajánlatos, akkor városok közötti közlekedés mennyire kiforrott? Pl Higüey-Puerto Plata-Santo Domingo?
3) Olcsó szállásokat tudnátok ajánlani (főleg az északi parton érdekelne)
4) Milyen a közbiztosnág? Van bármi rendkívüli amire érdemes odafigyelni vagy csak a szokásos dolgok?
A Neckermann szervezésével voltunk, nem mentünk fakultatív programra mert igazából pihenni akartunk. Majd jövőre, de ha szeretnél kirándulni figyelmedbe szeretném ajánlani Sark Samit itt szokott Ő is fórumozni. Ő kint él Dominikán és azt mondta, hogy szívesen segít a programok szervezésében. Én beszéltem vele kint, és Korrekt embernek tartom!! A szobánk típusa De Lux volt.
Szia! Milyen tipusú szobában voltatok? Szervezetten(melyik iroda?) vagy magán voltatok? Szétnéztetek máshol is? Mi az,ami kihagyhatatlan? Köszi a választ!
December 22-én érkeztünk meg Punta Canaról és csak jót tudok felidézni magamban. A Grand Palladium Bavaro Resort & Ppa - ban voltunk All inklusive ellátással amely már a földi paradicsomnak is nevezhető! A felszolgálóktól megkezdve az utolsó kertészig bezárólag mindenki nagyon kedves, szó szerint ki.... a sejhajod! A kaja fenomenális aki nem talál magának megfelelőt az hazudik, a strand tényleg fehér homokos ami érdekes, hogy nem melegszik fel ezért a talpadat nem égeti. Az időjárás szuper volt, akadt napközben egy két futózápor de nem éreztem zavarónak, az Óceán szuper meleg volt igaz elég nagy hullámok voltak. A repülő út igaz hosszú volt de megérte. Remélem jövőre is élvezhetem a családommal a Dominikai nyarat!!!
Lehet még egy kérdésem? Talán egy kicsit türelmetlen vagyok, de felcsigázott a lehetőség. Úgy hallottam, a déli part fehérebb homokkal bír, talán szebb is, viszont azonos kategória 100-150 ezerrel drágább. Megéri ez? Szebb ennyivel? Köszi.
Hali! Ha írnál még pár szót, arról, mennyire volt flott az ügyintézés, tényleg jó volt-e az egész, értem: (Az utazás formája volt a legtutibb, vállalkozóként mindenkinek csak ajánlani tudom, főleg így az év vége előtt! :-) akár priviben... Elképzelhető, hogy csatlakoznék, érdekel a dolog.
Én most jöttem haza két napja Dominikáról. San Juan mellett voltunk egy 4*-os szállodában. Puerto Platatol kb. két órára. Az idő kicsit változó volt, kaptunk esőt, de napsütést is rendesen. A koktélbárban túlzottan nem zavart bennünket. (Rossz időben az 1 dollárosok jobban fogytak…) :-)
A szállodához tartozó tengerpart nem volt a légtutibb, de béreltünk hajót és eljártunk fürödni egy védett öbölbe.
Sharksaminak igaza volt, amikor azt mondta, hogy az Északi part változatosabb. Átmentünk két napra Punta Canara is, ott a legtöbb helyen ragyogó fehér homokkal, meg rengeteg lehúzós árussal találkoztunk. J
Az utazás formája volt a legtutibb, vállalkozóként mindenkinek csak ajánlani tudom, főleg így az év vége előtt! :-) Már leelőlegeztünk egy újabb kirándulást januárra, Playa Dorada-ra. Akit érdekel szívesen segítek…
Sziasztok! Dominikára szeretnénk utazni jövőre, nászútra. Az 5 kontinens utazási irodánál néztük ki az IFA Villas Bavaro Hotelt. Szeretném, hogy ha valaki tud valamit erről a szállodáról leírná. Fontos lenne tudnom, hogy jó-e. Előre is nagyon köszönöm! Ági