Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Ha ennyire kell, két hétrn belül kimegyek amerikába Nektek és hozok :) összedobjátok a repjegyemre a pénzt (~50.000) és adjátok a nanora a new yorki árat és hozom . Ennyi :) Na, érdekel valakit?
Azt azért lehetett sejteni, h valszeg az Apple Centerbe (kelet/közép?-európa egyetlen apple központja) érkeznek elsőként a kütyük és nem vmelyik kisebb dealerhez...
Ami persze kétélű fegyver, hisz így a legtöbben direkt pont itt foglaltak! :)
(én is remegve emelem a telefont, ha csörög, nyugi)
Ez most komoly? Bent van az orszagban a cuccos? Nem mondtak mennyi jott? Az a duhito, hogy ahonnan en megrendeltem, meg mindig nem jott semmi valasz, vagy hir, hogy mi a helyzet! Pedig allitolag benne vagyok az elso körben...:-( (Sohaj...)
Hát nem jársz messze a valóságtól! :) DzseniferSzimpszon lett volna, de sikerült rápaszíroznom... :) Egyébként van ilyen előadó, vagy keverem a neveket? :)
A vicc, hogy ugyanoda dugtam be, mint szoktam...Reseteltem, aztán minden működött rendesen, de pár percre megállt bennem az ütő! Nem próbáltam semmi mást az iTunes-on kívül. Csak ezzel teszek rá zenéket. A borítókat azóta már sikerült megoldanom. De ez....
1. köcsög vindóz csinálja néha, hogy ha másik portba dugod az eszközt, felismeri mint új hardver... 2. a következő lépés a borítóid elvesztése után. biztos nem jáccoltál az ephoddal, vagy winamppal?
Mi lehet ez? Rádugtam az iPodot a gépre, az iTunes már ment...Nem csinált az iPod semmit, csak a piros jel jelent meg rajta "Do not disconnect", és nem villogot. A gép pedg ismeretlen eszközként ismerte fel, az iTunes sehogy. Utána kihúztam, de semmi reakció, mintha a lefagyott volna. Csak egy reset segített rajta. Nagy gáz?
Tanácsot szeretnék kérni,mer mp3 lejátszó vásárlása előtt állok és nemtudom eldönteni, hogy egy 1 GB-os iPod shuffle-t vegyek vagy 1 sony nw - e405-öt.Mejik a jobb?mennyire van jól összerakva a shuffle?kérem aki tudja válaszoljon.
Kizárt, hogy a Windows legyen a ludas. Én is azt használom, semmi gond. Az első rácsatlakozásnál volt problémám, mert nem ismerte fel az iTunes, de az is valami kis hülyeség volt, mert nem indítottam újra a wint a program telepítése után. Nem lehet kellemes, hogy ennyi gond van vele.
Amikor a firmware frissitest elkezdtem, komplett feltöltött allapotban volt a keszülek. Most mar semmit nem lehet vele csinalni, mert a halozati töltöt keri. Megvarom mig megkapom az ujat, ha ugy sem megy, akkor keszülekkel, töltövel, füllhallgatoval es nagy lendülettel a fejehez vagom a kereskedönek. Ha megprobalja a windowsomra fogni, szeretettel meghivom, hogy ügyeskedjen az en gepemen.
Így van! Nem normális a működése. Nekem semmi ilyet nem írt ki firmwarefríssités közben... És teljesen feltöltött állapotban próbáltad? Lehet, hogy egy-két órára az usb-n kéne hagynod, majd úgy indítani...
A javaslatom a frissítés első része utánra vonatkozik, amikor már feltöltötte a szoftvert, de még nem frissített. Mindegy, hagyjuk, ennek nem így kéne működnie...
Alapvetöen ugy vagyok vele, hogy ha a hasznalati utasitast követve nem lehet berittyenteni a frissen vasarolt eszközt, akkor szenvedjen vele a gyartoja es szegyellje magat. En tulajdonkeppen a banatomat ecsetelem nektek, hatha valaki tanul belöle kesöbb.
Jó, de akkor hogyan fogja frissíteni a firmwaret, hogy mennek a bitek?? Nekem a firmaware frissítés is megy sima kábelre kötve, igaz, 3G és firewire...
Igy van, a displayen csak a halozati töltö + dugasz szimbolum van. Megmondom az iPodnak, hogy legyen türelmes a firmware frissitessel, amig a szerviz ad egy müködö halozati töltöt.
Háát, ezt nem értem - mi az hogy szinkronizáláshoz hálózati töltő??? A 3G-sbe bedugom a kábel egyik végét a gépbe, a másikat az ipodba és hajrá.
Nem a szinkronizáláshoz, hanem a firmware frissítés végén írja ezt. Erre azért lehet szükség, mert így biztosan nem merül le flashelés közben (->kuka), és az usb-n sem piszkálja a gép, mert gondolom mindenképpen lekérdezi ha rádugod. Csak annyi kell, hogy hagyja békén az usb, de adjon áramot. Nem vagyok benne biztos, de talán nem is engedi, ha nem teljesül a 2 feltétel.