Keresés

Részletes keresés

GG-GJ-GG Creative Commons License 2008.07.25 0 0 89

Szia

Ismersz valakit ako Rouen közelében lakik, én Gailon mellett.Köszi

Dobri Creative Commons License 2008.07.21 0 0 88
Szerintem az iwiw keresovel jobban jarsz.2554 embernek van bejelolve,mint lakhelye.Nyelv nelkul tenyleg eleg szar egy idegen varosban.Sok sikert!
Előzmény: martava (87)
martava Creative Commons License 2008.07.21 0 0 87
Sziasztok!
Egy hete erkeztunk Parizsba es szeptember kozepeig maradunk. Keressuk az itteni magyarokat, mivel franciaul egyikonk sem beszel es igy kicsit egyedul vagyunk ebben a szep varosban. Kerlek jelentkezzetek!
Kmrmptr Creative Commons License 2008.07.18 0 0 86
Párizsban élő magyarok segítségét kérném! 2009.04.03.-2009.04.10. között el szeretném vinni a páromat Párizsba születésnapja illetve eljegyzési célból. :)
Erre az időtartamra keresek olcsó szállást, szobát, apartmant bármit 2 normális, nem dohányzó fő részére!

Segítségeket a magán e-mailemre várok és előre is köszönöm!

Komáromi Péter
peter@komaromi-komaromi.hu
drkovacsta Creative Commons License 2008.07.01 0 0 85

Sziasztok!

Marciusban koltoztunk Dreux-be (28, Eure-et-Loir), varjuk kozelben elo magyarok jelentkezeset! Mindenkinek a legjobbakat, Tamas

ilonazlati Creative Commons License 2008.06.25 0 0 84

Nem ertem mit keresel itt. Ha minden untat, haza is lehet menni.

Előzmény: gir (82)
ilonazlati Creative Commons License 2008.06.25 0 0 83

Reg nem jart itt senki. Normandiaban elo magyarokat keresek.

Ebben a forumban varom a jelentkreseket.

Koszi

gir Creative Commons License 2008.06.14 0 0 82
Sziasztok,

épp párizsban csücsülök, egyedül vagyok a hétvégén mint a kisujjam egy hotelben. Tudom hogy opportunista kicsit a gondolat, de: Ha van valakinek kedve szörpös sörözni vagy valami hasonló szörnyűséget magunkba önteni a helyszínen akkor dobjon egy SMS-t erre a meglepően német számra:
+4917626285687

Esetleg ha tudtok olyan helyet ahová érdemes beülni mert nagyon hangulatos/jól főznek/egyéb miatt kedvenc, akkor szívesen venném, negyedszer vagyok itt és nem érdekelnek már a Louvre meg torony meg bazilika meg kuttyomfitty.

Ha nincs jelentkező akkor kinézek egy utcát és cikkcakkban végigkocsmázom :o))

gir wiw
kojuli Creative Commons License 2008.06.07 0 0 81
Köszönöm a segítséged! Én is keresgélek, hátha találok egésznapos bébiszitteri állást! Remélem, sikerül mihamarabb! Üdv!
piupiup Creative Commons License 2008.06.06 0 0 80

Recherche baby-sitter hongroise

Nous allons rentrer à Paris après 3 ans passés à Budapest, et je cherche une baby sitter hongroise pour mes enfants (Jeanne: 4,5 ans et Etienne: 2 ans). Jeanne est bilingue et je souhaite qu'elle continue à parler hongrois. Je souhaite donc trouver une personne qui pourra aller la chercher à l'école à 16:30, aller chercher mon fils tout près de la chez sa nounou et s'occuper d'eux et jusqu'à 18:30 environ. Nous allons habiter dans le 14eme arrondissement, vers la rue des Plantes, rue d'Alesia.
Eugénie Cossanteli
Human Resources Manager
PRA International
Budapest, Hungary, H-1037
Szépvölgyi út 39.
Tel: 36 1 439 26 51
Fax: 36 1 439 26 30

ezt tudom egyenlore neked ajanlani...majd még keresgélek!!

Előzmény: kojuli (79)
kojuli Creative Commons License 2008.06.06 0 0 79
Szép napot mindenkinek!
Bébiszitteri állást keresek Párizsban.27 éves diplomás fiatal nő vagyok. Elég jól beszélek franciául,angolul és németül is egy kicsit. Sűrgös lenne!! Aki tud segítsen! Köszönöm szépen!
piupiup Creative Commons License 2008.06.04 0 0 78

Kedves Mindenki! Nyari szunetre hazamegyek, ezert kiadom a parizsi szobam (max. 2 fo) julius, augusztus, szeptemberre. Augusztusra az egesz lakas kiado (kb 4-5 fo) (50 nm, 2 szoba, nagy konyha, furdo, wc). Ha barkit erdekelne, legyszi szoljatok! minel hosszabb idore venne ki valaki, annal jobb! reszletekert irjatok mailt a szilard.antonia@hotmail.com -ra.

----------------------------------------------------------------------------

2 szobás lakást keresek Párizsban, hosszú távra.
06.60.44.01.90

-----------------------------------------------------------------------------

Kedves párizsi magyarok! 
Az interneten találtam ezt az email címet és a segítségeteket szeretném kérni. Jelenleg Budapesten élek, de szeretnék kiköltözni Párizsban élő francia kedvesemhez. Szeretném megérdeklődni, milyen esélyekkel találhat munkát egy magyar fiatal, aki Közép-Kelet Európából érkezik Franciaországba, ugyanis úgy tudom, a franciáknál nem könnyű munkát találni, vagyis kapni. Francia nyelvtanári diplomám van, 3 éves adminisztrátori tapasztalattal. 
Tudnátok nekem segíteni, hova érdemes fordulnom?  
Előre is köszönöm mielőbbi válaszotokat Kedves Honfitársaim!
Bonne journée á vous!
Üdvözlettel: Halmos Zsuzsanna Budapestről

espoir@freemail.hu

----------------------------------------------------------------------------

Eladók, elvihetők a következő bútorok:
IKEA matrac (szürke,25 cm vastag, nem rugós, jó minőségű, 90*190), újszerű állapotban (alig volt használva) 50 euró (80 E volt az àra) 
IKEA konyhaasztal, félbehajthato, fehér furnér, ujszeru allapotban, 30 euró  
Iróasztallap (120*55 kb. ; barna furnér) 2 db IKEA fa asztalbakkal, 15 euró (vagy egy doboz csokiért cserébe...) 
Barna furnér lemez- vagy konyvszekrény - 10 euro vagy egy doboz csoki  
Két uj fehér tukor (az egyik furdoszobai és kerek), a masik Conforama szalonba valo, 15 euro/db 
LG FLATRON képernyo, nagyon jo minoségu (lapos feluletu, de nagy és nehéz; kézben nem érdemes elvinni) 17' =  40 euro 
edény, fapolcok, egyebek... 
A cuccok Houilles-ban vannak 

-------------------------------------------------------------------

Kedves Mindenki, nem dohányzó, megbízható fiatalember albérletet: colocationt, sous-location, esetleg mini studiót keres mostantól párizsban, vagy külvárosában.

------------------------------------------------------------------------

Magyar anyuka kisfiaval keres Parizs 14, vagy 15 keruleteben 2-3 szobas nyugodt, napos lakast 1000 EURO korul 2008 julius 1-tol hosszu tavra. Francia cegnek dolgozom, a ceg vallal ertem garanciat illetve kauciot.

-------------------------------------------------------------------------

Je vends un piano numérique (digital) de marque TECHNICS
[sx-PX 228], acheté en 2000.Très bon état (=instrument peu utilisé).
Taille : 140x107x52 cm Clavier : 88 touches
Timbres : plusieurs timbres : (Grand piano ; piano droit ; piano E, clavecin ; cordes ; vocal ; orgue )
Pédales : 3 ; Brillance : 5 niveaux ; Réverbération numérique (4 options : concert ; hall ; scène ; salon)
Sensibilité du toucher (« touch sensitivity ») : 3 niveaux - léger ; normal ; lourd
Séquenceur : 2 pistes ; capacité de stockage : 4500 notes ; enregistrement « real time »
Métronome : oui Transposition : oui
Prix : 1.000 Euro (valeur actuelle : 1.500 E)

email : grabocz@club-internet.fr

------------------------------------------------------------------------------

Earles Creative Commons License 2008.06.04 0 0 77
Gondoltam, hogy nem lesz könnyű. Az emberek többnyire oda mennek, ahol meló van, én meg először kinéztem a helyet, aztán most ott szeretnénk a feleségemmel valami munkát találni. Tényleg nagyon hálás lennék, ha körülnéznél ezügyben.
Előzmény: Dobri (76)
Dobri Creative Commons License 2008.06.04 0 0 76

Hogy vannak-e magyarok?Termeszetessen!!Ott allomasozik az idegenlegio ejtoernyos ezrede,amiben szerintem van vagy 60-70 magyar:).Meg ismerek parot akik miutan leszereltek ott telepedtek le.

Ott munkat talalni?Szerintem eleg kicsi az esely,mivel a franciakat se igazan szeretik arra,nemhogy a kulfoldieket.

Ha gondolod korulnezek neked ilyen teren,hogy van-e melo a szepseg szigeten.

Előzmény: Earles (75)
Earles Creative Commons License 2008.06.04 0 0 75
Üdv mindenkinek! A korzikai munkaerőhelyzetről tudtok valamit? Állítólag Franciaországban "alantas" melókat (köztisztaság, ilyesmi) a többi álláshoz képest viszonylag könnyen meg lehet csípni. Igaz ez, és ha igen, akkor hol lehet ilyen melók után nézni? Diploma ide vagy oda, első körben jobbra nem nagyon számítok. Tényleg, vannak Korzikán magyarok??
Dobri Creative Commons License 2008.06.04 0 0 74
Lehet,hogy van tajszolasuk,viszont sajat nyelvuk is van.
Előzmény: csíkos_elefánt (73)
csíkos_elefánt Creative Commons License 2008.06.04 0 0 73
A korzikaiaknak van tájszólása?Csak azért kérdezem mert úgy rémlik valahol azt hallottam,hogy Napóleonnak tájszólása volt.
piupiup Creative Commons License 2008.06.03 0 0 72

tényleg javaslom az anpe oldalt bongészni, sztem ott lehet talalni jo dolgokat és hasznos infokat!!

a juliusi munkaeropiac feloldasarol egyenore itt tényeg semmi, de ha lesz valami uj hir, szolok!

Előzmény: digicat (70)
piupiup Creative Commons License 2008.06.03 0 0 71

nem darga ez egy kicsit????

Előzmény: piupiup (69)
digicat Creative Commons License 2008.06.03 0 0 70
A mikor nagyon függ a feleségemtől. Nála nincs gond a nyelvtudással, az övé vetekszik a gyarmati bevándolróékkal :-)
Dél Franciaország (inkább a keleti rész) vagy Párizs a két fő célpont, ebben a sorrendben.
Előzmény: piupiup (68)
piupiup Creative Commons License 2008.06.03 0 0 69

Fuvarozást vállalok Párizsban és környékén.

Árak (személyek számától függetlenül, egy irányban):

Párizson belül: 15 Euro

repülőterek:

Charles de Gaulle: 25 Euro
Orly: 25 Euro
Beauvais: 50 Euro

Versailles: 25 Euro
EuroDisney: 25 Euro

Egyéb uticélok esetében kérem, hívjanak.

Mátyás +33 (0) 6.98.09.82.09

piupiup Creative Commons License 2008.06.03 0 0 68

en ide regisztraltam magam, de nem kaptam egy darab allasajanlatot sem...

Igen, mondjuk az informatikaval cseresznyéd van! Ahoz nem nagyon kell a jo francia, inkabb az angol!

Bar soha nem dolgoztam ezen a teruleten :-)

Egyébként sok sikert, mikorra tervenél kijonni??? Hulye kédés, minnél hamarabb, mi?

Konkrét célod nincs, hogy Parizs, vagy mas telepulése az orszagnak?

Idegenlégio....én ki nem birnam se fizikailag de lelkileg...bar megsugom lany vagyok...na, de elég kémény dolog ez még fiuknak is!

Előzmény: digicat (65)
Dobri Creative Commons License 2008.06.03 0 0 67
Valami okbol kifolyolag keves az olyan bealitottsagu ember a soraiban:)
Előzmény: Törölt nick (66)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.03 0 0 66
Húsz éve, viccből beléptem én is, megátalkodott bölcsész, egy idegenlégiós toborzóirodába. (Hódolattal Rejtőnek.) Szerencsére nem tartottak ott, persze semmi esélyem se volt. :)
Előzmény: Dobri (61)
digicat Creative Commons License 2008.06.02 0 0 65
Ez is álláskereső oldal:
http://www.europa.eu.int/eures/
digicat Creative Commons License 2008.06.02 0 0 64
Szoftverfejlesztésben utazok, ebben a szakmában az angollal lehet boldogulni (már amennyiben lehet hinni az álláshirdetéseknek). Ebben a szakmában a gyarmatok nem ellenfél :-)
Előzmény: piupiup (63)
piupiup Creative Commons License 2008.06.02 0 0 63

digicat, és mit szeretnél itt csinalni? Mi az elképzelésed?

Itt a francia "munkaugyi kp" weboldala, ha ez segit: www.anpe.fr

DE! Itt tényleg JOL kell a nyelvet beszélni, egyébként labdaba se rughatsz.

Nem beszélve a munkaero piacon jelen lévö volt francia gyarmatokbol "menekult" emberek, akik anyanyelvi szinten beszélik a franciat....

Előzmény: digicat (62)
digicat Creative Commons License 2008.06.02 0 0 62
"Nem szamoltam de szerintem ugy 350-400 levelet kuldtem.Talan 20 ha valaszolt!!Ebbol csak 4-5 volt olyan ahol melot ajanlottak,a tobbi csak igerte,hogy lehet tud majd a kesobiekben."
Ez (sajnos) nem rosszabb a magyarországi átlagnál.
Előzmény: Dobri (56)
Dobri Creative Commons License 2008.06.02 0 0 61

Azon nem dolgoznek mert hatalmas sz.pas:)

Mivel mindig ilyen ferfias teruleten fogok majd melozni,igy ha valtani akarok,az elso francia munkahelyemet mindig tobbre fogjak majd ertekelni mint a mostanit!Francia idegenlegio:)

Előzmény: Törölt nick (59)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.02 0 0 60
"Mivel engem nem erint a most megkotott szerzodes"

Hogy is van ez?
Előzmény: Dobri (58)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!