Keresés

Részletes keresés

KETREC (CAGE) Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2129
én én vagyok!!régebben ügyintéző és üzletkötő voltam ma már vállalkozó vagyok!!bundáskenyerem mérete 10-12 centi,aranysárga szinű és van belőle 5 miközben hallgatom a slipknot-ot!!most ép a dj kever benne,majd kiabáltak1et!!utálok mindenkit mint a szart és sportszerüen nagyon megzuzok mindenkit!!könnyü lesz engem felismerni 2.-3. playt már nem felém fogjátok elinditani!!
jellige adsz pénzt nincs baj!!
elnők úrat meg keblemre veszem!!
Santos35 Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2128
Választási Bizottság vagy Vidéki Bunkó? :)
Előzmény: Podmena (2126)
Podmena Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2127
Ja és Píszendláv fláörz fláörz
Podmena Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2126
Ja bocsi MaFsZ W kinevezett HC és VB tag
Podmena Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2125

Kooooooolár Balá vagyo

RB jó öreg és mostmá csak 175cm

98kg

erősségem a 30Izónál ellenkező oldalra futni vagy ha jo oldalra futok ennél a támadásnál elsőre, akkor a snap másodikra volt.

kedvenc kajám a Lapcsánka (tócsni, pacsni, medvetalp, cicege) és a pizzzzza

És engem más nem érdekel csak a nagy dudaaaaaaaa ....

redsnail Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2124

Na nehogymá kimaradjak!

Sziasztok nevem Vörös Árpád de szolithatok manapság FRENK A TANKNAk is.

186cm vagyok. 103 kg kopaszodom igy nem tudom megmondani menyi hajam van de ha másmilyen szörzet érdekel akad gazdagon.A nagylábujammal turom az orrom.

Hobbim pilangokat kergetek, rajzolgatok a pajtásaimmal ja és mindent lebontok, szétszedek ,eltörök vagy eldobom, kidöntöm ami késztetést kelt bennnem hogy hozányuljak. Ugyhogy szivesen vállalok beltéri és kültéri munkát lackonál és pajtásainál. Jarel a titkárom nláa lehet érdeklödni a referenciáimroll , ö jegyzi.

Rajongok e mailjait várom valoszinüleg válaszolok.

Amugy békeség a FÖLD összes lakojának. (tisztelet a kivételnek)

Ui. ha valami eltört vagy tönkrement nem én voltam.;o)

chrisztosz Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2123

bocsi

PLAY Editor

Előzmény: chrisztosz (2122)
chrisztosz Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2122

Player Editor v.2 beta C verzio 5.6 update és a 4.0.1.7 patchet használd.

Előzmény: Rizsa_ (2121)
Rizsa_ Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2121
Pisti majd írd fel fórumra annak a playszerkesztő programnak a nevét mait használsz légyszíves!

Thx
Santos35 Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2120
Te is ráncigálni akarod az "oroszlán" bajszát?
A végén te is megkapod, hogy KICSI A PÖCSÖM!
:)))
Előzmény: mjusin (2104)
Bunda84 Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2119
Gyanús ez a mosoly! :DD
Előzmény: Misike barátnője (2118)
Misike barátnője Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2118
:DDD
Choosy Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2117
Ja, Misi két sisakot hord:)
Kapor_ Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2116
Ámen:DD
Bunda84 Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2115
Mítosz ám egy nagy f...t!! :)) Akinek akkora suspi kell mint a formának a Csontdarálóban az ne dumáljon!! :DD
Előzmény: Misike a 48-as játékos (2114)
Misike a 48-as játékos Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2114

Tök jó, hogy olyan emberek írogatnak a fórumunkra, meg más helyekre a nevünkben, akikről azt sem tudom, hogy kik. Pl: a gariori nickkel melyikünk fórumozik????

Csatlakozom Bundihoz. Tisztelet az összes csapatnak, aki a világ legjobb MÓKÁJÁT űzik. Nincs harag senkivel, sőt, eddig csak támogató, együttérző "ellenfelekkel" találkoztam. Ezt a csapt nevében köszönöm nektek!

A MAFSZ meg már nem érdekel igazán. Akik akarnak velünk játszani, azok majd játszanak úgyis.  Ezt senki nem tudja elvenni tőlünk. :)

Nem egy aranyfestékkel/ezüsttel, bronzzal/ lefújt plecsniért footballozom. De a cowboysban senki sem. A vasárnapi edzésen ezt be is bizonyítottuk. Úgyhogy részemről a "szövetség"  téma lezárva. Ha nem kellek a szövetségnek, akor nekem sem kell a szövetség. Csak had álljak oda az LB-k mellé a szélre, a többi meg kit érdekel.

Ja és a kötelezőek:

Bánfi Mihály #48  SS  196 cm  101 kiló / pizza+fagyi lefekvés előtt bevállt :) / kedves vagyok és előzékeny. Kedves, mert felsegítelek miután megfektettelek és előzékeny, mert száz hogy legyorsullak 40-en. Nekem állítólag nagy, de ez csak amolyan mítosz.

Choosy Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2113

Zsákos? Te vagy a mikulás?:) Vagy a gyűrű hordozója?:)

Bunda84 Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2112
Szerinted Golyóék miért hívnak zsákosnak?? :DDDDDDDDDDDDDDDD
Előzmény: Choosy (2111)
Choosy Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2111
KAMU!:)
Előzmény: Bunda84 (2110)
Bunda84 Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2110
Ja és nekem nem kicsi a pöcsöm!! :DDD
Bunda84 Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2109

Az előbb kifelejtettem!! Kedves Péter Csaba! Nem hiszem hogy felhigult banda lennénk! Inkább újoncok,néhány tapasztalt emberrel kiegészülve!!!

Tisztelettel

Choosy Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2108
ja és nekem is kicsi a pöcsöm:) és a Panyónak is:)
Choosy Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2107

Szia Tomi!

Hibáztam én is, mert állást foglaltam, holott nem ismertem a teljes történetet és sokan mások is hibáztak ebben. Mégis úgy vélem a "naggyűlésen" nem én hibáztam a legnagyobbat. A csapatot együtt kellett volna tartani, ezt egy ember tehette volna meg, egy sajnos számára kellemetlen döntéssel. Minden illetékes ölbetett kézzel nézte, ahogy szétmegy az a csapat, amiért majd 1 évig dolgozoztt. Szóval maradjunk annyiban, hogy egymást károsítottuk. EGyébként bennem sincs indulat.

Hali

Husy

ui: nagyon fasza lett a drapi, mindenki ámult-bámult. Kösz mégegyszer!

Előzmény: kisember:) (2090)
Rizsa_ Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2106
Hogy jutottunk ide, hogy itt megy a fenyegetődzés, meg az anyázás a mi fórumunkon?

Mindenki vegyen egy nagy levegőt... aztán holnap edzés. Majd ott egymás között kiadjuk a mérgünket.

ui.: Sorry Lesi ha olyasmit írtam a Viperákról, ami bántó.
Bunda84 Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2105

Mik is kellenek? Molnár Tamás vagyok,182cm,110kg,48,4kar! Amikor még tudtam járni FB voltam,fél lábam tudom használni de az is suta,a másik fél vár a hentesre,a vérem színe LILA-FEHÉR (de ez senkit sem érdekel) szeretem a focit,a focsit,hobbim a gyúrás,tegnap elkaptam vmi nagyon komoly gyomorrontást négyszer hánytam,először mindent,másodszor hígat,utána ittam egy liter vizet így harmadszor egy liter vizet,negyedszer vért ezért nagyon megijedtem! Tisztelem és mindig is tiszteltem a farkasokat,cápákat,gladiátorokat sőt mindenkit,kedvenc csapatom a Vipers,de a Cowboys tagja vagyok! Elvileg lesz diplomám de nem tartom magam tanult embernek,emiatt sok mindent nem tudok! Amit tudok hogy szeretem a békét! Nem gondolom hogy nagypofájúak voltunk régen,éppen hogy próbáltunk csendben maradni nehogy beleköthessenek a viselkedésünkbe! Az hogy az utóbbi napokban ilyen dolgok íródtak szerintem betudhatók a nem túl szerencsés körülményeknek! Hogy a w2 csak azért lehet ott a döntőben mert relatíve könnyebb a sorsolása? Úgy érzem a hétvégén rácáfolt erre a pletykára....respect!! Sok a félreértés az utóbbi időben,talán előbb olvassuk el az üzenetet,értelmezzük,gondolkozzunk el legalább 10másodpercig majd utána írjunk,ezútón üzenem Péter Csabának (akit mint a w1 oszlopos tagját,volt Cowboyt nagyon sokra tartok) hogy én nem rá fogok vadászni! Sőt senkire sem fogok vadászni mert én nem vadászni akarok,én játszani küzdeni szeretnék a társaim oldalán....röviden ennyi!! Tudom és azthiszem teljesen megértem sokak felháborodását hisz elég érdekesen jöttünk létre de akkoris saját döntés volt minden egyes játékos részéről!! Ez pedig nem elhanyagolható tény!!!

mjusin Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2104

"a bocs a nnevem a nevem;PÉTER CSABA W1 MLB ÉS SZERINTEM MAGYAR ORSZÁG 10 LEGJOBB LB-BEN BENN VAGYOK (REMÉLEM)

180 CM

102KG

45 KAR

48 NYAK

48 LÁBFEJ

NAGY TENYÉR KICSI UJJAK

4.8 40 YARDON

W1 CSK

W2 DEEFENSE EDZŐ ÉS KORDINÁTOR

ERŐSSÉGEMA FUTÁS MEGÁLLITÁSA  "    és Mercédesz haszóngépjárművet bármikor eltolom 2 oszlop között ,akár 10X is ):-))))

CsaszarKiraly Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2103

ÉS NEM VAGYOK NAGY PÖCS OLVASTAD ? A SANYI IS MEGIRTA ?

KICSI A PÖCSÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: CsaszarKiraly (2102)
CsaszarKiraly Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2102

JA ÉS MÉG VALAMI KÉRDKI RENDESSEN A PACUK LACI, VARGA PITYU, KELEMEN ANDRÁS,KELEMEN SINYA, SZORRÁDI JÓZSI,FULVIÓ,RAMBI VÉLEMÉNYÉT IS HOGY HOGY TUDNÁD JÓL MEGSZORONGATNI A TÖKÖMET.

CSAK ARRA VIGYÁZZZZZZZZ HOGY NEHOGY A VÉGÉN AZT NYALOGASD!

Előzmény: CsaszarKiraly (2101)
CsaszarKiraly Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2101

PÉTER CSABA 52#

KIS BUZI AMIG NEM SZIDLAK TESE SÉRTEGES FELKELTED AZ ALVÓ OROSZLÁNT!

NEM TUDOM TE KIA SZAR VAGY DE

1A HAVERJAIMMAL IS BESZÉLTEM

2 TE NEM IRTAD LE A SZÁMODAT AMITT TÖLLEM ELKÉRTÉL

3 A SISAKODAT JÓL TED FEL HA JÁTSZUNK MERT SZILÁNKOSRA TŐRŐM A FEJEDEN

4 AMI BELESZÓLÁSOM LESZ MÁRCSAK EMIAT IS SÜRGETNI FOGOM A MECCSET

5 EZT A FORUMOT A LBTÁRSAM NYITOTTA (AMIKOR MÉG AZ EREDETI BP COWBOYS-BAN JÁTSZOTTAM NEM EBBEN A FELHIGULT NAGYPOFÁLYÚ BANDÁBAN)

FUHUUUUUUUU EZEK UTÁN BIZTOS AZ EGÉSZ CSAPAT RÁM FOG VADÁSZNI ,

FFFFFASZAA ISMÉT EGY KIS MOTIVÁCIÓ

NA EZT SZERETEM

MIELÖTT MÉG MONDANÁL VALAMIT AZÉRT BETOJTAM

JA ÉS A W1 -BEN JÁTSZOM NEHOGY KEVER LEGYEN

Előzmény: garaiori (2100)
garaiori Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2100

Szeva Király!!!?

Nem tudom észrevetted-e, hogy hol irkálsz?

Szerintem roszkor, rossz helyen és nagyon elbaszott rosszat írkálsz amiből csak az derül ki, hogy egy nagy pöcs vagy kis ujjakkal. A hencegés helyett a mezed számát írd ide ha van vér a pucádban. Van egy rossz tulajdonságom nem felejtek. írd és ha valaha találkozunk a pályán egymással szembe én fogok ott állni és várok rád úgy , hogy nincs nevem sehol ebben a sportágban, csak egyre figyelj! Nehogy alám kerülj.

Várlak!!

Előzmény: CsaszarKiraly (2091)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!