én én vagyok!!régebben ügyintéző és üzletkötő voltam ma már vállalkozó vagyok!!bundáskenyerem mérete 10-12 centi,aranysárga szinű és van belőle 5 miközben hallgatom a slipknot-ot!!most ép a dj kever benne,majd kiabáltak1et!!utálok mindenkit mint a szart és sportszerüen nagyon megzuzok mindenkit!!könnyü lesz engem felismerni 2.-3. playt már nem felém fogjátok elinditani!! jellige adsz pénzt nincs baj!! elnők úrat meg keblemre veszem!!
Sziasztok nevem Vörös Árpád de szolithatok manapság FRENK A TANKNAk is.
186cm vagyok. 103 kg kopaszodom igy nem tudom megmondani menyi hajam van de ha másmilyen szörzet érdekel akad gazdagon.A nagylábujammal turom az orrom.
Hobbim pilangokat kergetek, rajzolgatok a pajtásaimmal ja és mindent lebontok, szétszedek ,eltörök vagy eldobom, kidöntöm ami késztetést kelt bennnem hogy hozányuljak. Ugyhogy szivesen vállalok beltéri és kültéri munkát lackonál és pajtásainál. Jarel a titkárom nláa lehet érdeklödni a referenciáimroll , ö jegyzi.
Rajongok e mailjait várom valoszinüleg válaszolok.
Amugy békeség a FÖLD összes lakojának. (tisztelet a kivételnek)
Ui. ha valami eltört vagy tönkrement nem én voltam.;o)
Tök jó, hogy olyan emberek írogatnak a fórumunkra, meg más helyekre a nevünkben, akikről azt sem tudom, hogy kik. Pl: a gariori nickkel melyikünk fórumozik????
Csatlakozom Bundihoz. Tisztelet az összes csapatnak, aki a világ legjobb MÓKÁJÁT űzik. Nincs harag senkivel, sőt, eddig csak támogató, együttérző "ellenfelekkel" találkoztam. Ezt a csapt nevében köszönöm nektek!
A MAFSZ meg már nem érdekel igazán. Akik akarnak velünk játszani, azok majd játszanak úgyis. Ezt senki nem tudja elvenni tőlünk. :)
Nem egy aranyfestékkel/ezüsttel, bronzzal/ lefújt plecsniért footballozom. De a cowboysban senki sem. A vasárnapi edzésen ezt be is bizonyítottuk. Úgyhogy részemről a "szövetség" téma lezárva. Ha nem kellek a szövetségnek, akor nekem sem kell a szövetség. Csak had álljak oda az LB-k mellé a szélre, a többi meg kit érdekel.
Ja és a kötelezőek:
Bánfi Mihály #48 SS 196 cm 101 kiló / pizza+fagyi lefekvés előtt bevállt :) / kedves vagyok és előzékeny. Kedves, mert felsegítelek miután megfektettelek és előzékeny, mert száz hogy legyorsullak 40-en. Nekem állítólag nagy, de ez csak amolyan mítosz.
Hibáztam én is, mert állást foglaltam, holott nem ismertem a teljes történetet és sokan mások is hibáztak ebben. Mégis úgy vélem a "naggyűlésen" nem én hibáztam a legnagyobbat. A csapatot együtt kellett volna tartani, ezt egy ember tehette volna meg, egy sajnos számára kellemetlen döntéssel. Minden illetékes ölbetett kézzel nézte, ahogy szétmegy az a csapat, amiért majd 1 évig dolgozoztt. Szóval maradjunk annyiban, hogy egymást károsítottuk. EGyébként bennem sincs indulat.
Hali
Husy
ui: nagyon fasza lett a drapi, mindenki ámult-bámult. Kösz mégegyszer!
Mik is kellenek? Molnár Tamás vagyok,182cm,110kg,48,4kar! Amikor még tudtam járni FB voltam,fél lábam tudom használni de az is suta,a másik fél vár a hentesre,a vérem színe LILA-FEHÉR (de ez senkit sem érdekel) szeretem a focit,a focsit,hobbim a gyúrás,tegnap elkaptam vmi nagyon komoly gyomorrontást négyszer hánytam,először mindent,másodszor hígat,utána ittam egy liter vizet így harmadszor egy liter vizet,negyedszer vért ezért nagyon megijedtem! Tisztelem és mindig is tiszteltem a farkasokat,cápákat,gladiátorokat sőt mindenkit,kedvenc csapatom a Vipers,de a Cowboys tagja vagyok! Elvileg lesz diplomám de nem tartom magam tanult embernek,emiatt sok mindent nem tudok! Amit tudok hogy szeretem a békét! Nem gondolom hogy nagypofájúak voltunk régen,éppen hogy próbáltunk csendben maradni nehogy beleköthessenek a viselkedésünkbe! Az hogy az utóbbi napokban ilyen dolgok íródtak szerintem betudhatók a nem túl szerencsés körülményeknek! Hogy a w2 csak azért lehet ott a döntőben mert relatíve könnyebb a sorsolása? Úgy érzem a hétvégén rácáfolt erre a pletykára....respect!! Sok a félreértés az utóbbi időben,talán előbb olvassuk el az üzenetet,értelmezzük,gondolkozzunk el legalább 10másodpercig majd utána írjunk,ezútón üzenem Péter Csabának (akit mint a w1 oszlopos tagját,volt Cowboyt nagyon sokra tartok) hogy én nem rá fogok vadászni! Sőt senkire sem fogok vadászni mert én nem vadászni akarok,én játszani küzdeni szeretnék a társaim oldalán....röviden ennyi!! Tudom és azthiszem teljesen megértem sokak felháborodását hisz elég érdekesen jöttünk létre de akkoris saját döntés volt minden egyes játékos részéről!! Ez pedig nem elhanyagolható tény!!!
JA ÉS MÉG VALAMI KÉRDKI RENDESSEN A PACUK LACI, VARGA PITYU, KELEMEN ANDRÁS,KELEMEN SINYA, SZORRÁDI JÓZSI,FULVIÓ,RAMBI VÉLEMÉNYÉT IS HOGY HOGY TUDNÁD JÓL MEGSZORONGATNI A TÖKÖMET.
CSAK ARRA VIGYÁZZZZZZZZ HOGY NEHOGY A VÉGÉN AZT NYALOGASD!
Szerintem roszkor, rossz helyen és nagyon elbaszott rosszat írkálsz amiből csak az derül ki, hogy egy nagy pöcs vagy kis ujjakkal. A hencegés helyett a mezed számát írd ide ha van vér a pucádban. Van egy rossz tulajdonságom nem felejtek. írd és ha valaha találkozunk a pályán egymással szembe én fogok ott állni és várok rád úgy , hogy nincs nevem sehol ebben a sportágban, csak egyre figyelj! Nehogy alám kerülj.