Szép delet harangszóval ! A kávézgolásom 2x megvot lassan ebéd jön! Jaaa nagyon kösz a gurulócipőket,gumitányérokat sárgagolyókat hmmmm vagy fordítva?Egyszerű nagyszerű ! Külön köszönet petrence77 gt-nek,hogy hiányolna 1 hónapig ! :) De én tudom !............... ÜDV.MINDENKINEK!
Kellemes, jó minőségű hétvégi ünnepet kívánok a gömbtársak részére! Jelenleg emberbarát az éghajlat, holnaptól már kevésbé, hallomásból tapasztaltam, hogy tartósabb kánikulai hőség élményében lesz részünk.
Nehogy egy hónapig be se szólj ide, amíg áttanulmányozod a naplót ! Egyedül sokkal nehezebben emészthető irodalom ez. A segítségünkkel együtt szerintem többre jutsz. De ahogy gondolod.
Hááát tényleg nagyon köszi mindenkinek! Az én meglátásom szerint amit idáig tapasztaltam ti vagytok a gömbtársak akik minden jött-ment begurolót szívesen láttok itt! azt van egy alvóügynök és Béla aki naplót ír időközönként ezt ti kommentáljátok ! Ha jól sejtem Debrecen mint városunk is nagy szerepet játszik bár személy szerint én még nem jártam ott elég messze tengetem életem ! Nem sokat tudok róla talán a virágkarnevál jut róla eszembe meg a nóta miszerint Debrecenbe kéne menni pulykakakast kéne venni.... még annó isiben énekeltük! Még egyszer nagyon köszi kedvesek vagytok ! Üdv.GD.
Köszi a segítséget ! 1hó és visszanézek :) Addig is fogom a deszkámat,bár nem szörfdeszka csak gördeszka azt szörfölök a naplózásban van mit pótolnom ! Ha szívesen láttok akkor szívesen gurulok be újra a Bélát s gömbtársait meglátogatni ! Ha nem jönnék eltévedtem !
hátén aszt akartam mondani, hogy a pinklinket <a href="http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9004015" target="_blank">/ugymint ebbe a topikba pölö/</a> ide a cimbe lehet beillesztettni, csak bonyolutt. mer ott mindig ott lenne. igy mongyuk: Szakács Béla rajongók klubja Kedvencekben | Topikleírás Új hozzászólás Nyitotta: Alvó Ügynök, 2002.10.10 18:46 Szakács Béla honlapja: Szakács Béla Naplója
Jajjj..., nehogy már besértődj !!! Szívesen látunk itt ! Ha kell segítség Szakács Béla ügyben, akkor állok rendelkezésedre. Íme itt a napló az alábbi linken amire hivatkozunk. Ha elég szorgalmas vagy, akkor talán nem tart egy hónapig amíg átnézed. De ha kérdésed van akkor szerintem itt mindenki szívesen segít ! Szakács Béla Naplója pont hu
Jó,jó értem ti már itt összeszoktatok! Akkor távozom is azért köszi a vendéglátást még ha váratlan volt is és rövid! Nem akartam zavarni csak érdekelt volna miről szól itt a fáma! Mondjuk annyira nem érek rá hogy 1 hónapig tanulmányozzam!
na a legjobb hejen kezdi, neis mennyen máshová. amugy az esetleg ide tévedők miatt is már akartam, hogy ide kéne tenni a pinkvévévé linkjét, de nem tudom kinek kell szóni, valami másik topikbann eccer szó volt erről, asziszem a topikindítónak kell szóni, meg valami tekknikusnak aki izé ideteszi. uckve.
Na hallod..., Te is jó helyen kezded a fórumozást ! Legalább egy hónapig kellene tanulmányoznod a Szakács Béla naplóját, amíg mindent megértesz amiről itt szó van. Nem kell sehova se menni. Omega szerintem már nem lesz, de remélem hogy mégis. Bélaváros = uckve Debrecen, de Tunyogmatolcstól Ebesig minden beleszámít a környéken. Sőt néha Makó is és Jeruzsálem is.
Kösz a linket. Ezt még nem is olvastam, sőt most sem olvastam végig, de már az elején jót röhögtem. Bár Vucli Tóbiás valahonnan ismerős volt, mintha hallottam volna róla valamelyik fele vagy egész barátomtól.