Sziasztok!A tavasszal vásárolt törpe leanderem idősebb levelei megsárgulva lehullottak,de hirtelen és tömegesen.A fiatalabb levelek viszont elevenek,egészségesek,virágzás is töretlen.Mi lehet ennek az oka,mert a mellette levő saját szaporitású leander,ami tökéletesen azonos gondozásban részesül,még egyetlen tavalyi levelet sem hullatott el?
Ma én is gyűjtögettem volna............csak hát a párom.
Szoládon egy étterem teraszán láttam gyönyörűeket, de csak autóból. Szóval a terasz szélén szinte sövényt alkottak, vagy 2 m magasak voltak és hihetetlen dúsak, rengeteg virággal. Rózsás rózsaszín, szimpla vil. rózsaszín és dupla sárga.
Rá akartam venni a párom, hogy visszafele igyunk meg ott valamit a leanderek hűs árnyékában, de nem volt rá kapható sajnos. Pedig megnéztem volna őket közelebbről, kézközelből..........
Helló! Más topikban is írták, hogy nem megy ! indapassra átállás után ! Sőt, még a fórum is kidobta őket, megírták a hsz-t elküldték, nem jelent meg semmi, és visszakerültek a fórumos főoldalhoz. (velem tegnapelőtt ez volt) Örülök hogy jól vagy! :)
Mármint nem egy egész cserépre gondoltam, hanem csak egy pár nyisszantásra!! Bocsánat, nem akarok telhetetlen lenni!! :-) Elfelejtettem ezt a lényeges dolgot leirni az előbb!!