Valaki emlékszik sorrendben a tracklistre? Annak örülnék, ha fölnyoná!!! És ez a dobszólós vita teljesen medő. Van, akinek bejön, van akinek nem. Nekem a koncerten tetszett a dolog. És szerintem hülye hozzáállás, hogy csak az szólózhat, akinek neve van. Ez a dobos srác egyáltalán nem volt rossz, akárki akármit mond...
Elég szar lehet, ha valaki csak azért ír ide, hogy mindenkivel kötekedjen.
Pl. Ha Dickinson megint eljönne a gitárjával, mint '94-benbenyögné valaki, hogy ,,Ne szólózz má, azér vagy, hogy énekeljél,vaze!"
"a dobszolo abszolut felesleges dolog bonham es a moby dick ota"
Ez a kategorikus kijelentésed eléggé hülyének tünik, és vitatható is , mint ahogyan mások is megtették előttem. Nem akarok én lenne ennek a topiknak a szeretethiányos Balija, de Bonham szólója inkább szólt az őserőről, mint a technikáról. Ezért is jó, hogy láthattam híres dobosok szólóját, akik rengeteg technikát, groove-t, ötletet belevittek a szólójukba.
Mondjuk én se vagyok híve a szólóknak, mert szerintem is inkább számokat játszanak helyette, de kibaszott nagy élmény volt látni Neal Pearl, Terrana, Tommy Lee, Bostaph (!!!!!) szólóját. Itt ezeknél a koncerteknél abszolut szerves része volt a drum solo, és a hangulat sem ült le. Habár el tudom képzelni, hogy néhányszor tényleg azért van dobszóló, hogy lazuljon a műsor vagy pihenjen az énekes.
Mondjuk Eic Carr szerintem se volt jó dobos, mint ahogy... lehetne sorolni..))))
elöl állva kurva jó volt és gondolj arra, hogy dianno-nak esetleg pihennie kellett - purgatory-t inkább a ramones helyett hallgattam volna, na az fos volt (ha már ilyen erős szavakat használunk)
ugyanigy felesleges lehet bármilyen hosszú szóló, de mivel ez évtizedek óta a műfaj része, nem hiszem, hogy el fog tűnni. amúgy magam sem szerettem korábban a gitárszólókat, aztán randy rhoads révén megkedveltem az ilyesmit is
az, hogy csinaljak, meg nem bizonyitja felesleges mivoltat nem azt irtam, hogy nincs jo dobos bonham, hanem azt, hogy felesleges a dobszolo nem ugyanaz a ketto
carr nem volt jo dobos rosszul vagyok a revenge dobszolojatol az meg mindennek a teteje, hogy ezt meg lemezre is tettek kegyelet ide vagy oda
travistol hatszor hallottam dobszolot eloben mind a 6 alkalommal leult a koncert
ezert felesleges bizonyitsa a dobtudasat a dalokban es ne vegyen el idot a koncertbol rendes dalok rovasara
most komolyan: ahelyett a fos helyett nem hallgattad volna meg inkabb a purgatory-t? nem tudsz nemet mondani akkormeg mi marad? az, hogy felesleges a dobszolo
a dobszolo abszolut felesleges dolog bonham es a moby dick ota
tudom, hogy ezek a kijelentések általában a "nem nyitok vitát" kategóriába tartoznak nálad, de terrana? eric carr? ian paice? vinnie appice? tommy aldridge? carl palmer??? ezek mind moby dick utáni dobszólózók
sőt, én nicko és scott travis önálló szólóját is szívesen meghallgatnám
a dobszolo abszolut felesleges dolog bonham es a moby dick ota miert nem szolozik tempesta, lombardo vagy bostaph? mert ok tudjak, amit dianno dobosa nem
az osszekoto szovegek rettenetesek voltak a thank you kivetelevel mind
a ramones dalt tok jol jatszottak semmi baj nem volt vele
Persze, hogy nem... Itt ugyanis senki sem azért jött, hogy a névtelen dobos szólójára hejjegjen, hanem hogy lássa Paul Di'Annót és Maiden klasszikusokat hallgasson tőle.
Mellesleg némileg revideálom magamat, ami szólószámot játszottak, tetszett.
állj! pont a múltkori dobszólós téma kapcsán merült fel, hogy hejjegtetős dobszólók között is vannak jók - na, ez olyan volt. persze vedd azt is hozzá, hogy közel álltam és egykoron magam is doboltam
más kérdés, hogy a közönség még hejjegni se tudott rendesen rá :))
hát volt ez a bush és boyfriend-je blair (a killers előtt) meg úgy általában mindent vkinek ajánlott, volt feleségének stb. a ramones nótát (jajj de rossz volt!) joey ramone-nak talán meg vmi olyasmi is volt, hogy legközelebb több saját cuccot játszunk és kevesebb spice girls-t :))) ilyen pihent agyú hülyeségeket mondott - alapvetően jókedvű embernek tűnik, pedig valószínű tele van keserűséggel, frusztrációval
a zenészekről nem nagyon beszéltünk, királyul nyomták, a dobos is nagyon jót szólózott; de mondjuk a megjelenésük annyira nem jött be, haverjaim nem átalották buzibandának nevezni őket (érdemeik elismerése mellett persze) :))
Aholén álltam ott nem volt annyira jó az akusztika, amikor az átvezető szövegeket mondta, meg a fordítási képességem is amortizálódott az elfogyasztott alkoholmennyiség miatt, szóval aki figyelt, az leírná, hogy miket mondott nagyjából a színpadon! Lééééccccíííí!!!!
Amúgy, mikor az öltöző előtt álltunk épp vittek egy nagy adag paprikás csirkét az öreg meisternek, és mondták, hogy ízlett neki a hungarikum:)))))))))) Amikor aláirattam a pólómat, meglátta a hátom a nagy 666 feliratot, és így szólt: ,,Hey, that's my phonenumber!" és nevetett! Dumáltunk a zenekarral és, mintha valami olyasmit említettek volna, hogy ,,...the festival you have... it's called ISLAND, yes?...", meg ,,...so see you next year!", de lehet, hogy rosszul emlékszem.
egyszerű lelkű, de valószínűleg óriási szívű, tipikusan brit melósgyerek :)) mekkora volt már a bush and his boyfriend konferansz -meg az összes többi :)) amúgy a srác, akivel tegnap jöttél, gondolom nem vsviiz volt?
Nagyon-nagyon sántított, biztos a motorbalesete miatt. Egyébként meg a drogos, sittes satöbbi múltja dacára egy kimondottan rokonszenves, barátságos fazon.
Nem hulyeseg, en csak egy pacsit tudtam osszehozni vele, es annak is kurvara orulok. Lehet, hogy kozhely, es tegnap minden masodik beszelgetesbol az szurodott ki, hogy 'ez egy legenda bazmeg', de igy van. Remelem latjuk meg a csunya oreg csokat. :)
egy darabig vártunk, vártunk, aztán kijött a zenekar; de paul-hoz fel kellett menni a backstage-be. néhány fanatikus megindult a lépcsőn, mi utánuk. a wigwam egyetlen normális biztonságija volt fenn, beengedett minket, paul meg ott ült és bár húzódozott (let me go to bed), azért szemmel láthatóan jól esett neki, hogy fotózkodnak, dedikáltatnak vele
lehet, hogy hülyeség, de felelemő, megindító pillanat volt ez a gyors találkozás, most is kicsit megborzongok, ha visszagondolok. egyik cimborámnak elmondása szerint még akkor is remegett a lába, amikor már kint voltunk az utcán
Kurva jo volt! Az elejen meg hatul bologattam aztan a murders-nel nem birtam magammal es az elso sorba huztam (igaz nem volt tul nehez feladat egy 200(?) fos kozonsegnel). A zenekar tenyleg profin jatszott, di'anno pedig nem sokat valtozott (mar ami a hangjat illeti :). Megerte a penzet. A dedikalasbol kimaradtam.. ez hivatalosan utana volt vagy mi ez? :/
Teljesen jó volt a koncert, messze felülmúlta a várakozásaimat. Nagyon jó volt látni Di'Annót, még ha sajnálom is szegény fickót, amiért a múltjából él. A zenészei is jók voltak.
Reggel annak rendje és módja szerint a Killersszel is indítottam.
ja, es a faith healer az egy sensational alex harvey band dal
en vegul nem irattam ala a killersemet nem tudom megmondani, mi az oka talan az a kettosseg, ami vegig a fasziban volt: fintorog az iron maiden zaszlora, fakinozza a maident, majd bejelenti a kovetkezo dalt ami ugye egy maiden dal :o) meg a vegen osszegyurte volna a boritomat egy duhkitoreseben mert dianno egyaltalan nem tunik freak-nek, es egyaltalan nem fuckin' strange :o))