Keresés

Részletes keresés

tadadadaaaam Creative Commons License 2024.04.04 -5 0 4046

(jah és ugye ismerszik a "személyeskedés kártya", ami a második jól bevált kártya az első számú "náci kártya" ismételt bedobálása után)

elköszönök, mert meló van, plusz gyerekek itthon

Előzmény: tadadadaaaam (4045)
tadadadaaaam Creative Commons License 2024.04.04 -4 0 4045

második kávé még nem ártott meg, bár nem is szoktam napi két kávénál többet inni:-)

de nem kell ehhez még kávét sem inni, a leírtak egyenes levezetése, amolyan józan paraszti logika

Előzmény: Nyúlszájú (4043)
MrJones512 Creative Commons License 2024.04.04 0 4 4044

"jah hogy nekem nincs is pártom"

És miért nincs?

Előzmény: tadadadaaaam (4042)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.04 -1 5 4043

a liberalizmus szerint rajta kívül minden más náci és irtandó"

Ne igyál többet! 

Előzmény: tadadadaaaam (4039)
tadadadaaaam Creative Commons License 2024.04.04 -2 0 4042

félreismersz

(jah hogy nekem nincs is pártom:-))

Előzmény: MrJones512 (4040)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.04 -1 3 4041

Ezt a példát csak azért hoztam, hogy tadadamm lássa, nem a liberálisok sajátja, hogy elutasítanak más irányzatokat.

Előzmény: MrJones512 (4036)
MrJones512 Creative Commons License 2024.04.04 -1 3 4040

"nekem pl az nem, ha csak egyféle nótát lehet fújni"

Ez esetben a Fidesz a te pártod.

Ohh... wait!

Előzmény: tadadadaaaam (4039)
tadadadaaaam Creative Commons License 2024.04.04 -4 1 4039

kinek mi a szabadság

nekem pl az nem, ha csak egyféle nótát lehet fújni

akárhogy is csűrjük csavarjuk, a liberalizmus szerint rajta kívül minden más náci és irtandó/de minimum cancellelendő-ennek láttuk eklatáns példáját lentebb

ez nem szabadság-ez a véleménydiktatúra legékesebb példája

ebben egy csöppnyi élni és élni hagyni szemlélet sincs

( pont erről szólt amúgy a linkelt Kassai-Puzsér beszélgetés eleje, hogy ez a náci kártya semmi másra nem jó, mint az árokásásra)

Előzmény: MrJones512 (4036)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.04 0 3 4038

Akkor te a fő Júdás lehetsz.

Mert a szimpla csak 30 ezüstöt kapott.:)

Előzmény: kibé1 (4034)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.04 -1 2 4037

A bármi itt bármilyen( vagy akármilyen).

Bocs, ha félreérthető volt.

Még nem ismered a szóhasználatomat.

Előzmény: tadadadaaaam (4033)
MrJones512 Creative Commons License 2024.04.04 -1 3 4036

"De mást mondok. A jelenleg regnáló siserehadnak szitokszó a liberális."

Megvan annak az oka.

T'od, az egy nagyon hatásos módszer, ha a rabszolgát arra kondicionálod, hogy gyűlölje a szabadságot.

Előzmény: Nyúlszájú (4031)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.04 0 2 4035

Előzmény: Nyaky Z. (4024)
kibé1 Creative Commons License 2024.04.04 0 1 4034

75kg aranyban :)

Előzmény: Nyúlszájú (4028)
tadadadaaaam Creative Commons License 2024.04.04 -5 0 4033

"Onnan indultunk, hogy téves az a felfogás, hogy a liberalizmusnak tolerálni kellene bármi más ideológiát. Nem kell! "

Tehát a bármi más kategória nálad a nácizmus, totalitáriusok..(a kommunistákat véletlen se emelted ki)

Vagyis te forgatod ki a szavakat, mert a te szemléletedben minden, ami nem liberális az =bármi más=Náci

:-)

Előzmény: Nyúlszájú (4031)
MrJones512 Creative Commons License 2024.04.04 -1 3 4032

"Ellenben 3-nál több szerint..."

Mármint a rogán-habony művek szerint.

Oszt' meg vannak sértődve egyesek, hogy le vannak hülyézve és birkázva.

Előzmény: Nyaky Z. (4029)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.04 -1 4 4031

tehát a liberális nem köteles tolerálni a keresztényt/konzervatívot/jobboldalit"

Mivel ilyet sosem állítottam, csak az lehet, hogy szándékosan kiforgatod a szavaimat.

Azt írtam, hogy vannak olyan eszmék, amit egy liberális nem fogadhat el.

Pl a totalitárius rendszerek.

Pl nácizmus.

De azt szerintem egy valódi jobboldali sem fogadja el.

De mást mondok. A jelenleg regnáló siserehadnak szitokszó a liberális.

Előzmény: tadadadaaaam (4030)
tadadadaaaam Creative Commons License 2024.04.04 -5 0 4030

oké, nem kell tolerálni mást..a liberálisoknak (még leírni is egy önellentmondás egy mondaton belül)

tehát a liberális nem köteles tolerálni a keresztényt/konzervatívot/jobboldalit bármit, ami nem tetsz neki...pl...akkor a keresztény/konzervatív/jobboldali miért is kell tolerálja a liberálist vagy azt, amit ő képvisel??

ma minden erről a toleranciáról szól-de akkor kinek is a torkán nyomják ezt le folyamat és kik??

csak nem az intoleránsok nyomják a másik fele hogy légy toleráns minden számodra visszatetsző dologgal, mert téged viszont nem tolerállak, ha nem állsz be a sorba??

honnan is jön a cancel culture?? vagy kettős mérce?

szóval akkor mitől is liberális a liberális (számomra ez vmiféle nyitottságot, haladó szellemiséget, elfogadást jelentene), ha mindent cancellel, ami nem fér bele a saját világképébe??

az mióta nyitott vagy elfogadó vagy haladó? 

(nb. megsúgom, kevés olyan toleráns hely volt, mint Mo., ahol évszázadokon át megfért a katolikus, a protestáns, a német a szlovák/tót/zsidó és sok más nép/nemzetiség-(ok voltak súrlódások, de megfértek, eléldegéltek)-na ez a befogadó/elfogadó hozzáállás, ahol mindenkinek megvolt a helye a társadalomban, a falvaknak megvolt a tót és svábok lakta fele, épült mindenhol kat. és evang templom (ld. Debrecen a "Kálvinista Róma" ), vagy ld. Európa legnagyobb Zsinagógája ugye....és egyik nép/ember hagyta élni a másikat, na ez volt az igazi haladó szellemiség....

...és miért lettek nagy világégések? mert valakik elkezdtek egyfajta elégedetlenséget szítani a népek körében, hogy ők  itt valamiféle elnyomásban élnek..az addig évszázadokon át többnyire békésen egymás mellett élők (ugye milyen ismerős helyzet a mai viszonyokra vetítve is)

...és megint semmit nem tanultunk a múltból...az oszd meg és uralkodj elve az ókor óta nem változott)

Előzmény: Nyúlszájú (4009)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.04.04 -2 2 4029

Az a sok, az nem volt 2.

Ellenben 3-nál több szerint rátok igaz a nemzetrontó, rossz/káros jövőképű, tolvaj stb jelző, akikre tisztességes ember nem szavaz.

Ez van. 3:2

Előzmény: Rendszer.hiba (4026)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.04 0 3 4028

Téged is megvettek kilóra.:)

Előzmény: kibé1 (4027)
kibé1 Creative Commons License 2024.04.04 -1 3 4027

Szerintük 3millió buta, primitív, 1fogú tábor ez.

a 2/3ok egyik titka ez a lenézés, mert erre összekapjuk magunkat es csakazért is.

A másik Gyucsány, aki lottóötös a Fidesznek :)

+ Az emberek leszarják mennyit ügyeskedik meszaros, lényeg h ők is jól élnek

Rendszer.hiba Creative Commons License 2024.04.04 -1 2 4026

Talán azért nem, mert sok millió honfitársunkkal egyetemben úgy gondolom, hogy szociálisan érzéketlen, demokráciát leépitő, politikai-társadalmi-gazdasági korrektséget hírből sem ismerő kvázi bűnszervezetre tájékozott, tisztességes ember nem szavaz... Sztem. :)

Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.04 0 3 4025

Van egy vérfideszes jogász ismerősöm. Már kb egy éve olyanokat posztol, hogy bármelyik elaggott harci dékásnak becsületére válna. De szavazni kell, akkor csakafidesz....

Előzmény: búvár-halász (4012)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.04.04 -3 3 4024

Legutóbb 3 060 706 ember úgy érezte, hogy egy neki megfelelően szociálisan érzékeny demokrata gondolkodású, sikeres, élhető és tisztességes Magyarországot kapott a koalíciótól.

Te nem. 

Előzmény: Rendszer.hiba (4020)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.04.04 0 1 4023

Nem székely asszonyokról írtam. 

Előzmény: Törölt nick (3991)
Rendszer.hiba Creative Commons License 2024.04.04 -1 4 4022

Ne habozz! Tegyél X-re!  :) Àm a Turáni átkot viszont ne nekem rójad fel hibámul... :)

Amúgy erről is beszéltem anno... A fideszesek kritikától és kétsegektől mentes vak hittel, egy zászló alá betömörülve leszavaznak a fideszre, míg a fideszt nem kedvelő ellenzékiek moralizálnak, erkölcsi kérdéseken rágódnak, kifogásokat keresnek mindenre, még egymásra is kaffognak ha nekik nem tetszőt mond a "mellettük álló" ... aztán rácsodálkoznak az újabb kétharmadra... 

Előzmény: búvár-halász (4021)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.04 -2 3 4021

Akkor eljutottunk a turáni átokhoz. Még gondolkozom, hogy X-re tegyelek-e, ezt részben csak azért jegyeztem meg, hogy az ismert utálatosaim egyikének adjak valami muníciót. Minden jót. 

Nekünk nincs miről beszélnünk a továbbiakban.

Előzmény: Rendszer.hiba (4020)
Rendszer.hiba Creative Commons License 2024.04.04 -1 2 4020

Tévedsz. S kár vagdalkoznod. A hazug világot ne nálam keresd...

Én elsősorban édesapa vagyok és ember. S nem, kicsit sem vagyok liberális (bár szavaztam az szdsz-re, ez is hiba volt) viszont szociálisan érzékeny demokrata gondolkodású, sikeres, élhető és tisztességes Magyarországra vágyó ember vagyok. Imádom ezt az országot! S valszeg mégis el kell hagynom... 

S igen, határozottan rossz véleményem van azokról, akik a hatalomban tartják a fideszt. 

Előzmény: búvár-halász (4018)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.04.04 -4 1 4019

Ez különbözteti meg a szoci vagy liberális szavazótábort tőlük. Mert Ők nem felejtik el azt, amit akár az emeszpé vagy az eszdéesz tett. S egy életre kiábrándultak ezekből, illetve ezek utódpártjaiból. Vagy el sem mennek szavazni, vagy néha próbát tesznek egy-egy új formációval, aztán igen gyakran ezekben újfent csalódnak...

Ehhez képest fixen állítjátok, hogy több szavazójuk van mint a Fidesznek...

Előzmény: Rendszer.hiba (3972)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.04 -1 4 4018

Én i9s biztos voltam abban, hogy te valamilyen furcsa ős Szdsz-es vagy, aki még soha nem találkozott a valósággal, vagy nem Szdsz-esekkel.

Én sem irigyellek. Ennyire korlátolt és léthazug világban élni, mint te, nehéz lehet.

Előzmény: Rendszer.hiba (4016)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.03 -1 4 4017

Most megnéztem a Puzsért a mai Spirit Fm-en. Hirtelen megjegyzéseim: tényleg vannak folyamatosan a zsenialitás határán egyensúlyozó gondolatai, de ezek mellett mellé is lő sok mindenben. ja, és amit az Ábrahám Robi mondott róla, hogy az adás közben nem jegyzetel, hanem kényszeresen vonalzóval vonalakat húz, és utána kifesti a rubrikákat, az teljesen igaz. Én nem tudom megítélni a végeredményt, őrült lángon ég, jó esze van és kényszeres is egyben. Ilyen gázon nehéz hosszú távon élni intenzitásbelileg, ez viszont saját tapasztalat.*vállvonás*

Előzmény: Törölt nick (4015)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!