Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
The leftovers 1. Evad es a masodikbol az eddig adott 3 reszt
Az arnyak 1. Evad
Veep 4. Evad
Krizisben 1. Evad
Most meg a looking 1. Evadat kezdtem par napja, semmi bajom a melegekkel de nekem tul meleg a sorozat, nem akarnak 5 percenkent egymast nyaldoso sracokat nezni, kasza kozeli eddig, de meg par reszt varok.
Gondolom feltunt,h mindegyik hbo sori ,nem veletlen,mivel hbo viditarbol nezem, ezert sok lehetoseget kap egy egy darab,mert fogytan vannak. Most pl ha kaszalnam lookingot nem annyira tudnam,h mit nezzek.
Kenyelmes mert nem kell semmit letolteni ,jon a tvn.
Elkezdtem a Mr. Robotot. 2 rész után baromira tetszik!
Broen 3.évad - Martin kezdetben hiányzott, de az új srác több mint biztató. Saga pedig minden eddiginél nagyobbat alakít, köszönhetően annak, hogy jobban rámentek a családi szálakra. Továbbra is nagy kedvencem ez a sorozat!
Fargo 2.évad - Az első rész nagyon jó volt! Ígéretesnek tűnik.
Szerintem a Castle valami borzalom. Régebben mindig több Alexis-ért könyörögtem, most már szinte ő idegesít a legjobban. Castle után persze. Részenként kb 3-4-szer állítom meg, hogy na jó ebből ennyi elég, de az asszony nézi. :)
A Player alaptémája olyan szinten baromság, hogy az valami hihetetlen. Ha úgy Chuck-osan próbálnák poénra venni, akkor még oké lenne, de ezek az állandó hülyeségek a tétekkel, az osztóval meg a házzal teljesen nevetségessé teszi az egészet.
Ennek ellenére nézem, mert limonádé-sorozatnak teljesen jó, meg érdekesnek tűnik az átívelős rész.
Blindspot. Ha valaki eddig nem nézte, az...nehogy elkezdje.
Akkora kliséhalmaz, nem igaz. A főszereplők...a csaj Lady Serafin vagy kicsoda a Thorból, masszivan hozza a semmit, mindezt olyan jelentőségteljes nézéssel, mintha éppen sz.al dobálná valaki egy nyitott csillagkapun keresztül. A srác meg (az egyik csávó a Strikebackből, nyilvánvalóan annyira pszichotikus, hogy fapálcika nem lehetne egy nyalókán, nemhogy csúcsügynök. A mellékszereplők undoritóak. Egytől egyig.
The player.
A másik srác a Strikebackől (az SAS-es).
Ez egy jó kis akciósorozat, Wesley Snipes is benne van.
Lucifer.
Nyomiz a zördög- amúgy nézhető volt.
Mentalistacastlebones.
Limitless
Első pár rész jó (nézhető) a legutóbbi dögunalom.
Folytatások.
Agents of SHIELD
Nem olyan rossz, a gyalázatos 1. évad óta folyamatosan javul.
Skye viszont Daisy lett, ami azért jó, mert.
Megnéztem a Castle 1-4 et, valami változott, jobb lett.
Flash
Szokásos
Arrow
Ez is, de ugyanolyan szar értelemben.Ez a festett szemű hülyegyerek az agyamra megy.
Nem láttam még a SoA egy részét sem, bár tervben van. De az, hogy felrobban egy téglaépület, amin a szereplők arca van, miközben elmotoroznak előtte, lehet, hogy másnak cool, de én csak ásítottam egy rajta. Szerencsére nem ezen a promón múlt, hogy majd belenézzek, de nem is ezzel vesznek le a lábamról az tuti hót ziher.
Ja és persze újra kell nézzerm a This is England alapfilmet is, egyszerűen zseniális az egész. És a szereplők egy része ugyanaz a filmben és a sorozatban, döbbenetes, ahogy kissrácból felnőtté válnak.
Az a bajom, hogy bármi lehetne ott kinn, zambi, vagy megvadult ősemberek, vagy pomogácsok, vagy pirézek....persze túúúúúdom éééén arról szól, hogy emberek összezárva, néha veszélybe, meg szerelem, meg, meg (:ássííít:)....hány ilyet láttam már.....omg......de bakker nekem SOHA nem volt félelmetes egy zambi. SOHA.
Vígjátéknál többre nem nézem. Sőt, igazándiból azt érzem ez arról szól inkább, hogy van egy emberméretű darázs ami néha megcsíp.....vagy szalmazsák, ezen lehet gyakorolni