Hát Misi ezt most jól megkapod, ennyi bőrt még úgy se húztak le a pöcsödről egyszerre:) Ja Jernei Gábor voltam cb szeretnék lenni 180cm magas 72kg 42es lábú ezzel egyenesen arányos mindenem. Ui: mit kell szerdán eddzésre vinni?
lehet azt írják majd, hogy mi mekkora pöcsök vagyunk. Van köztünk iciripiciri, kicsi, nagy, méretes és monster(MISI) és hát ugye van PÖCSÉT nélküli is....
na ebből mi lesz!!a tömegnővelőkböl mi lett!!ebből a kis pőcs nagy pőcsből olyat fognak irni a a wolves(nevet a markában)tól független lapok,h.nem sokára a szivárvány párt lesz a nézőközönségünk!!szerintem hanyagoljuk ezt mielött megint beindulna a fantáziájuk!!
Igen. téged ezért is öltöztetek rózsaszíbe kis masnival. Aztán csak az évek múlásával szembesültek (ez erős kifejezés) az emberek nemi hovátartozásodról. Ekkor egy hipnózisra épülő pszichiátria kezelés kaptál, ahol elültették az agyadban, hogy ilyen nagy légy, nagy férfi, ha már másképp ilyen csúnyán elbánt veled az élet.
Azért köszönjük, hogy megismerhettünk, felfedted egy-két rossz tulajdonságodat és örülünk neki, lehetőséget biztosítasz embereknek hogy alád kerüljenek és még a számukat ismegadhatját.
Legszívesebben felszentelnélek.
Ja és most már értem miért nincs neved ebben a sportágban.