Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2017.03.09 0 0 2004

Hétfőn mindig küldenek smst amikor a dupla pontos hétvége lesz. Tehát kizárt.

Amit ma költesz még erre a hónapra könyvelődik, kivéve ha olyan helyeken (nagyon kevés ilyen van) ahol a terminál vagy a telepítő bank vagy nem tudom mi miatt két nap mire könyvelik.

Ez így nagy szívás hogy egész hónapban ezért nem használtad.

Előzmény: szocske_ (2002)
Törölt nick Creative Commons License 2017.03.09 0 0 2003

Általában április közepétől-végétől június elejéig-közepéig tart.

Megéri kivárni, mert kb. öt-hat hét múlva fog kezdődni valószínűleg, addig pedig 10 000 pontot úgysem gyűjtenél össze valószínűleg.

Az a 10 000 pont grátisz nem kis ajándék.

Előzmény: Ademmm (2000)
szocske_ Creative Commons License 2017.03.09 0 0 2002

Ezzel, hogy nem tudni elore, hogy mikor lesz dupla pont csak azt erik el, hogy joval kevesebbet hasznalom a kartyat :(

februar 10 zaras ota egy fillert sem koltottem, hatha most hetvegen lesz.

mar vszinu jott volna email/sms, igy sztem nem most lesz, de most mar azert nem hasznalom a eizz kartyat, nehogy veletlenul egy mai/holnapi vasarlast mar a kov. Ciklusra konyveljenek.

Előzmény: OrSoLy (1999)
edkedk Creative Commons License 2017.03.08 0 0 2001

Be tudod fizetni két tranzakcióval, de akkor duplán terhelik a befizetési díjat.

Előzmény: OrSoLy (1999)
Ademmm Creative Commons License 2017.03.08 0 0 2000

Sziasztok!

Mikor várható az az akció, amikor az új Wizz HK-t igénylőknek 20.000 pontot kapnak ajándékba? Emlékszem, hogy az elmúlt években volt ilyen, csak nem tudom, hogy mikor....

OrSoLy Creative Commons License 2017.03.08 0 0 1999

Köszönöm szépen, és neked is Foma :)

A csekkautomatás befizetésnek van díja? És akkor simán két részletben be tudom fizetni az összeget, így úgy érzékeli majd, hogy ki van egyenlítve, ugye?

Tudja már amúgy valaki, vajon a hétvégén lesz dupla pontos hétvége Wizz HK-nál, vagy ezt is eltolják egy héttel, mint decemberben?

Előzmény: halilali1 (1976)
edkedk Creative Commons License 2017.03.08 0 0 1998

Ha 50% fölött költötök egy hónapban, már nem megy a dolog. Példa: legyen 200 ezer mindkettőtök hitelkerete. Nulláról indulva mindketten elköltötök 110 ezret számlazárásig. Máris nem tudjátok a kártyával kiegyenlíteni, mert mindkettőtöknek csak 90 ezer a maradék kerete.

Ha mondjuk csak 35%-ot költötök, a második hónap után jön el ez a helyzet. Első hónap végéig mindketten 70 ezret költötök. Kiegyenlítitek egymás kártyájával, ennek jóváírása után a hitelkeretetekből 130 ezer marad. Megint költötök 70-et, a keretből 60 ezer marad, így tehát nem tudjátok a 70 ezres tartozást kiegyenlíteni.

Az persze működik, hogy cikluszárás előtt kimaxoljátok a kártyákat egymáséra való befizetéssel, de minden hónapban külső forrásból is vissza kell tölteni.

Előzmény: amaszat (1997)
amaszat Creative Commons License 2017.03.08 0 0 1997

Általában a hitelkeretünk kb.50-70%-át használjuk fel. Ha mégis túllépnénk akkor a fennmaradó összeg menne egyikünknél folyószámláról átvezetéssel, másik pedig pénztári befizetéssel. (Mivel csak egyikünknek van Erste folyószámlája)

Ha ez így működőképes akkor kérünk csekket. 

Előzmény: edkedk (1995)
citis Creative Commons License 2017.03.08 0 0 1996

Storno az egész. Amit leírtam a BB-re vonatkozik. A csoportos beszedési mb. és az app is.

Előzmény: citis (1993)
edkedk Creative Commons License 2017.03.08 0 0 1995

Egy ideig működne, de aztán elérnétek a hitelkeretetek határát és legkésőbb akkor külső forrásból kell visszafizetni.

Előzmény: amaszat (1986)
FOMA Creative Commons License 2017.03.08 0 0 1994

Nincs folyószámlám, és működnek a beállított csoportos beszedési megbízások. Rögzítéskor kapod az SMS-kódot? A postaládában milyen üzenetek jönnek a rögzítést követően?

Előzmény: citis (1991)
citis Creative Commons License 2017.03.08 0 0 1993

Ez a "nem igaz" eset pedig így esett. Akkor volt valami ráncfelvarrás az új net banknál is, mert nekem csak személyes bankfiókban történő személyes megjelenéssel sikerült. Az online felület is azt írta ki nincs jogosultságom. Előtte az telefonos ügyfélszolgálattal is egyeztettem, ők is csak ezt tudták mondani. Amikor bementem fiókba (igénylést követő kényszerű 4. alkalommal), összeszaladtak a Gizikék és ők is a személyes bankfiók beállítást tudták megerősíteni, azt is telefonos segítséggel. Ez közvetlenül az átadásnál volt.

Előzmény: Hrabovszki2 (1992)
Hrabovszki2 Creative Commons License 2017.03.08 0 0 1992

na ez nem igaz, mert én beállítottam már ezt, mindössze HK számlával

Előzmény: citis (1991)
citis Creative Commons License 2017.03.08 0 0 1991

A csoportos beszedési megbízást az új netbankban sem tudtam beállitani, arról tájékoztattak, hogy ez csak abban az esetben működik, ha van folyoszámlám is, nem csak hk. Ugyanez vonatkozik a mobil netbank (app) alkalmazásra is. Hogy ebben mi a logika?

Előzmény: FOMA (1989)
szocske_ Creative Commons License 2017.03.08 0 0 1990

az ügyfelek rendszeres baszogatását végző csapatot úgy tűnik sikeresen átvette az erste, február elejétől ma harmadszor hívtak, hogy a hitelkeretemet átvezetnék a folyószámlámra kedvező kamatozás mellett...
örülök, hogy legalább erre van kapacitásuk

FOMA Creative Commons License 2017.03.08 0 0 1989

"Nagyon szeretném most már egyértelműen megtudni hogy be lehet-e ezt állítani a BB netbankjában"

Már többen, többször, több bank topikjában leírtuk, hogy a BB új netbankjában be lehet állítani bármilyen csoportos beszedést.

Előzmény: Hrabovszki2 (1988)
Hrabovszki2 Creative Commons License 2017.03.08 0 0 1988

Azért egy kissé most nem tiszta ez az ERSTE (MAX, JOKER stb) HK tartozás beszedése csoportossal  a BB Upc-ről....

Egymásnak nagyon ellentmondó értesülések látnnak itt napvilágot, az Erste bankosok meg épp azt mondanak amit hallani akarunk.

Teljes összeg-minium össezg és az is váltakozik, hoygan lehet akkor ezt most komyolnak tekinteni?

MÜKÖDIK EZ A DOLOG VAGY SEM? Van itt valaki akinek igen, és már meg is történt, minden flottul ment?

Nagyon szeretném most már egyértelműen megtudni hogy be lehet-e ezt állítani a BB netbankjában és aztán működik is.

Meg aztán az is nagy előrelépés lenne ha az Erste-s HK csekkes visszafizetéshez végre megjönnének a csekkek, már ha egyáltalán ez is igaz. Én is már 6x kértem...

FOMA Creative Commons License 2017.03.08 0 0 1987

Elvileg működne, jelenleg semmi nem korlátozza. 

Előzmény: amaszat (1986)
amaszat Creative Commons License 2017.03.08 -1 0 1986

Így más a helyzet, köszönöm és akkor sajnos nincs csekkigénylés netbankon keresztül.

Arra esetleg tudod a választ amit előtte kérdeztem? A családban kettőnknek van Wizz hitelkártyája. Szerinted az működőképes, ha mindketten csekket igénylünk (ha jól tudom 499Ft/csekkes befizetés) és csekkautomatán keresztül fizetjük vissza minden hónapban egymás hitelösszegét? Egy 150e Ft-os hitelvisszafizetésnél 3e pont lenne fejenként, mínusz a csekk.

Előzmény: FOMA (1985)
FOMA Creative Commons License 2017.03.08 0 0 1985

"A megbízás menüpont alatti csekk csak befizetésre vonatkozik?" 

Az a menüpont egy sárgacsekk befizetést könnyítő megoldás, igazából ugyanolyan átutalás, mint bármi más, csak a felülete megegyezik a csekkével, arra kell bevinni a csekken szereplő adatokat. És mivel átutalás, ezért nem lehet hitelkártyával vásárlásként befizetni ott, és persze csekket igényelni sem.

Ilyen segédlete más bankoknak is van, pl. a Gránit netbankján is találni ilyet, de ez mindenhol átutalás.

Előzmény: amaszat (1983)
oszy11 Creative Commons License 2017.03.08 0 0 1984

Szerintem igen.

Ezért kérdeztem, hogy hol találtál csekkigénylés menüpontot, mert én eddig nem láttam olyat és február eleje óta nekem még Telebankon keresztül sem sikerült kérnem.

Előzmény: amaszat (1983)
amaszat Creative Commons License 2017.03.08 -1 0 1983

Láttam hogy folyószámlához tartozik, de ha csekket lehet igényelni akkor ezesetben olymindegy, mert befizetném számlára automatán keresztül pontokért, majd onnan ingyenesen átvezetném a HK számlára.

A megbízás menüpont alatti csekk csak befizetésre vonatkozik?

Előzmény: oszy11 (1982)
oszy11 Creative Commons License 2017.03.08 0 0 1982

És azon belül melyik menüpont?

A sárga csekk menüben csekket tudok csak befizetni, igényelni nem és azt is csak a folyószámlámról, nem hitelkártyáról.

Előzmény: amaszat (1981)
amaszat Creative Commons License 2017.03.08 0 0 1981

A megbízások menüpont alatt. 

Előzmény: oszy11 (1979)
Ademmm Creative Commons License 2017.03.08 0 0 1980

Netbankon belül hol van ez a menüpont?

Előzmény: amaszat (1978)
oszy11 Creative Commons License 2017.03.08 0 0 1979

Netbankban hol találtál csekkigénylési lehetőséget?

Előzmény: amaszat (1978)
amaszat Creative Commons License 2017.03.08 0 0 1978

A kérdésem a hitelvisszafizetésre vonatkozott, bár nem volt egyértelmű :)

Közben megnéztem netbankon keresztül, csak egyikünknél engedélyezi a csekkigénylést.

Előzmény: amaszat (1973)
FOMA Creative Commons License 2017.03.08 0 0 1977

Igen, vonatkozik rá a limit, de egy csekket többször is fel tudsz használni. Rá fog kérdezni az automata, hogy biztosan be akarod-e még egyszer fizetni, és utána mehet, az összeget pedig kézzel be tudod vinni, függetlenül attól, hogy mi szerepel a csekken. Csak arra kell ügyelni, hogy a HK-n engedélyezd a megfelelő napi limitet.

Előzmény: OrSoLy (1972)
halilali1 Creative Commons License 2017.03.08 0 0 1976

Az automatánál egyszerre csak max 290.000,tudsz egy csekkre befizetni, nem enged többet. Ilyenkor a megoldás az, ha többet akarsz, hogy 2 részletben fizeted be, ilyenkor értlemszerűen a befizetés csekk díja is 2x van a fogadó oldalon.

Előzmény: OrSoLy (1972)
FOMA Creative Commons License 2017.03.08 0 0 1975

Kérdezz rá a csoportosra azért, mert pl. nálunk (Pécs MJV PMH Adóügyi Osztály) lehet úgy is kérni a helyi adók beszedését. Már évek óta így megy nálam, a Citilife helyett most éppen a UPC-ről fogják beszedni a jövő héten. Néhány éve pont bementem, hogy bankkártyával fizessek, és amikor szóvá tettem, hogy a kártyás befizetés intézését külön választhatnák az adó miatt síró-rívó ügyfelektől, mert majdnem egy órát vártam miattuk, akkor kapásból ajánlották az inkasszót.

Előzmény: punk anderson (1974)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!