Ismételten megemelem a nem létező kalapom a Mester széleskörű szagtudása előtt. Egyszer én is próbáltam felújítani egy régi asztalt, de olyan rondára sikeredett, hogy azóta is dugdossuk a kritikusabb szemek elől. Pedig én csiszoló gépet is bevetettem annak idején. Talán kevés lenolaj kencét használtam hozzá, ez lehetett a baj. Viszont így is épp elég büdöset csináltam vele a lakásba. Hát igen... a jó munkához Mester kell. Azért én a Mester helyében kiírnám arra az asztalra, hogy "nemdohányzó asztal". Nehogy valaki esetleg a látszat alapján ítéljen.
Kérdezem tisztelettel, hogy amíg a lenolaj összetevőit magába szippantotta a dohányzóasztal, addig Citromka hol volt? Saccperkábé ki volt zárva 23-24 órán át? Nem csoda, hogy annyira izgatott volt, hogy beletappancsolt a lakkba. Még szerecsne, hogy újra lett lakkozva és így szebb, mint újkorában. Bár nehéz elképzelni, hogy tökéletesebb, mint akkor.
Jaj, kedves boci gé, majd ha lesz egy kis időm, az iwiwittyen írok azzal a könyvvel kapcsolatban, amiről beszéltünk a szoborálóművésszel kapcsolatosan. Természetesen ha van még példány, igényt tartanék, ellenértékelés fejében. Csak most munkahely és nem tudok wittyezni.
Ez akkor egy jó minőségű hétvégi élménysorozat volt. Egyébként most, hogy a Mester említi, télleg nem használjuk a dohányzóasztalt dohányzás szerepe gyanánt. Nállunk tárolóapparátus, valamint cicafekvőalkalmatosság szerepét is szolgálhatja. Elsősorban a könyvek és a dvd-k tetején.
Mondjuk az balszerencsésen indult, mert Citromka beleugrott a friss lakba, ragadt is a mancsa egy darabig. De aztán ujralakkoztam és már-már tökéletes.
Gondolom nem Citromka mancsát lakkozta újra Béla:-)
Előbb durva csiszolóval lebolonditottam a régi lakkott
Hétvégén rendkivüli barkácsélményekkel gyarapodott a szaktudásom. A dohányzóasztalt csiszoltam újra. Amúgy én a dohányzóasztalt másra használom. Pl. Újságokat tartok rajta, teásbögrét és Citromka is pihen ott sokat. Szóval csak a nevében viseli a dohányzóasztal azt a szerepkört amit az asztalos megalkotott. A csiszolás nem egyszerű munka, inkább fárasztó. Előbb durva csiszolóval lebolonditottam a régi lakkott, majd szuper finom csiszolószivaccsal szinte tökéletesre változott a felület. Utánna jön a titok kulcsa a lenolaj. Ez 23-24 órán át volt rajta és elérkezezz a vasárnap reggel amikor a fő atrakció a lakkozás kezdődött. Mondjuk az balszerencsésen indult, mert Citromka beleugrott a friss lakba, ragadt is a mancsa egy darabig. De aztán ujralakkoztam és már-már tökéletes. Szebb mint újkorában. Egy kis izomlázam van még a csiszolástól, ám az izmokat serkenti és igy voltakébben akár tornának is felfoghattam a pénteki csiszolást. Egyenlőre a kollégáknak nem újságoltam el a hétvégi cselekményeimet. Ebédre tartogatom az élménybeszámolót.
Naplóváró szép napot kívánok! Gördeszka gömböt üdvözölöm a rajongolói kluban. Úgy értesültem, hogy c jön a kánikula. Már megin. Gondolkodo9m egy frappáns ventillátor vásárláson, nehéz ügy, mert én nem kaptam túlórapénzt.
Jó éjt! Kellemes pihengelést nekem is kéne valami sport tevékenység . Lassan már nem gömbtárs ,hanem gömböctárs leszek! Azért még is rajongolok a melóért gondolok itt azokra akiknek nem adatik meg és sajna ma sokan vannak ! Ha már nem lesz akkor értékeljük ami nincs az kincs ! Ez mindenre igaz cuzáme ! Üdv.GD.
Üdv az új gömbtársnak! Hát én személy szerint egyáltalában nem rajongolok a munkakezdési szituációért, a hétfőt különösen nem kultiválom. Ilyenkor előjön mindenféle promléma és komlikáció. Saccperkábé potimálisabb a minősége a hétvégi ünnepélynapoknak és hát persze.
Hát én személy szerint nem rajongolok, hogy mindjárt itt a holnap mert igencsak rövidre sikerült a hétvégém. Szombaton is éjszakás műszakoltam, máma reggel jöttem haza. De ennek ellenére elmentem a Sunday Bicycle Round-ra, amit úgy is nevezhetnénk, hogy Debrecen Külső Kör Kerékpáron. Saccperkábé 30 km volt, és most kellemes elfáradást tapasztalok magamon.